30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlısı canım belki biliyosun 313 adet ayetel-kürsi okuyoruz kızlara listeyi zerdal tutuyo metukayla kaderyeyle iletişime geçeyim onlarada okuyalım diyodu bugün.sıradaki sen olmak istermisin tatlım.bugün tweety7883 e okuduk ama daha bitmedi az kalmıştı.istersen ondan sonra sana başlayalım.ne dersin?

Son düzenleme:

olur tatlım....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..ama ben hiçbirinize okuyamadım ki?

Venüscüm çok geçmiş olsun canım, umarım herşey yoluna girecektir, moralini yüksek tut, bol bol dinlen canım arkadaşım, öpüyorum seni..

olur tatlım....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..ama ben hiçbirinize okuyamadım ki?

olsun canım biz ben sana okudum sende bana oku mantığıyla dua okumuyoruzki.hepimiz Allah rızası için içimizden geldiği için birbirimize dua ediyoruz.kişinin hesapsızca başkasına ettiği dua kabul olurmuş.belki kendimize ettiğimiz duadan çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.yarın gelemezsen eğer ben zerdala iletirim sıraya seni alırız tamam mı canım.sonrada kadercime ve kardelenime okuruz.

LEYLACIM tatlım...sen nasılsın?
Metukacım karşılamadık seninle uzun zamandır, çok geçmiş olsun canım, umarım iyidir babacığın. Benim babam da 8 yıl önce oldu kalp ameliyatı, çok şükür iyi şimdi, birkaç ay çok dikka etmek lazım, misafir falan kabul etmemek lazım, özellikle şimdi kış mevsimi hasta olmaması lazım..

kadercim merhaba nasılsın tatlım?

Selam Saracım, idare ediyorum canım, dişimi çektirdim bugün nihayet, çok korktum sonrasında ağrı olacak diye ama ağrı kesiciler işe yaradı sanırım,sadece yiyip içmekte zorlanıyorum..
Sen nasılsın canım?

Canım ben de kimseye okuyamadım, dua bilmediğim için( Zerdala da yazdım.. Ama hepiniz için iyi dileklerimi hiç eksik etmiyorum biliyorsunuz...

geçmiş olsun canım.bi iki güne kadar yiyip içmende düzelir.dua konusunu metukaya yazmıştım gördünmü canım.zerdal sizinle iletişime geçmek istiyodu istersen ona özelden yaz istersen bende iletebilirim.

Canım ben de kimseye okuyamadım, dua bilmediğim için( Zerdala da yazdım.. Ama hepiniz için iyi dileklerimi hiç eksik etmiyorum biliyorsunuz...

olsun canım hiç önemli değilki biz sana okuruz tatlım.önemli olan kalbin iyi niyeti ve temizliği senin kalbinin temizliğinden ve iyi niyetinden benim hiç şüphem yok canım.

cadının sonucu malesef negatif.(((
Offfffffffff niye ya??? Üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş, söyleycek bişey yok((
olsun canım hiç önemli değilki biz sana okuruz tatlım.önemli olan kalbin iyi niyeti ve temizliği senin kalbinin temizliğinden ve iyi niyetinden benim hiç şüphem yok canım.

Canım benim, hepimiz öyleyiz burda biliyorsun, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Zerdal özelden msj atmış bana canım, hepinizin yüreğine sağlık...

elfidacım merhaba hoşgeldin.bebeğinin ismini denizmi bırakacaksın tatlım

Son düzenleme:
:2: off Venüsüm ya.. neden böyle oluyo...
Hersey yoluna girsin biran önce inşALLAH... Dualarımdasın :26:

elfidacım merhaba hoşgeldin.bebeğinin ismini denizmi bırakacaksın tatlım

Deniz mi bırakıcammm :90: :90:
o ne demek Sara cım... Cadı vardı yarım Türkçeli..bide sne mi oldun şimdi Hürrem..

He "Deniz koydum adını" :)))

Kadercim sne napan? Kanal7 de Talih Kuşu var onu izliyomn benbde Kemal Sunalın :)

ama elfidacım herkes sana Allah denizini sana bağışlasın diyo sende bende denizimde iyiyiz diyosunuz bende deniz hem kız hem erkek ismi olduğu için bebeğinin ismini deniz bırakacaksın sandım.:78::78::78::78::78::78::78:

SAracımmm :86: :86:
Deniz bırakmak ne demek.. sne nerelisin?? siz bbeğe isim koymaya "isim bırakmakmı dersiniz"
evet Bebeğim sağlıkla sıhhattle doğarsa adını Deniz koymak istiyorum.. Ona Deniz diye seslenmek istiyorum,Deniz kız erkek fark yapar mı?? eşim mırın kırın ediyo ama bakalım edicez gönlünü bi şekilde

ha isim bırakmak ha isim koymak fark edermi ikiside aynı kapıya çıkıyo.nereli olduğumun ne önemi var her yerde aynı şekilde söyleniyo. sen nerelisin?

ha isim bırakmak ha isim koymak fark edermi ikiside aynı kapıya çıkıyo.nereli olduğumun ne önemi var her yerde aynı şekilde söyleniyo. sen nerelisin?
hiç duymadım Saracım öyle denildiğini o yüzden tuhafsadım.. yöresel ağız farklılıkları oluyo tabi..
ben akdenizliyim... sen hangi taraftansın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…