hayırlısı canım belki biliyosun 313 adet ayetel-kürsi okuyoruz kızlara listeyi zerdal tutuyo metukayla kaderyeyle iletişime geçeyim onlarada okuyalım diyodu bugün.sıradaki sen olmak istermisin tatlım.bugün tweety7883 e okuduk ama daha bitmedi az kalmıştı.istersen ondan sonra sana başlayalım.ne dersin?
merhaba arkadaşlar...kaç gündür yoktum.( cuma günü ilk kez hamile elbisemi giydim gezmeye gittik annemlere.akşam 10 gibi de geldik tam eve girmek üzereyken birşeyler aktı benden ben akıntı saırken eve bi girdin bir kanama boşaldıki anlatamam.elim ayağım titredi.eşim hemn bişeyler buldu koyduk dr u ardaı hemen hastaneye gidin d edi.hem ben hem eşim ikim,iz ağlıya ağlıya hemen hastaneye gittik.hemen iğne serum falan yağıldı.sonra kan ve idrar tahlili aldılar.sonuç 12 gibi çıktı dr geldi.ultrasonda baktı çok şükür iyi dedi.kanamanın d evamına göre taki,p e dicez dedi.3 gece hastanede kaldım.şimdi kanamm azaldı çok şükür dün hastaneden çıktık.evde yatma şartıyla çıkardı.hem moral olarak hemde yorgunluk olarak çökmüş durumdayız.ben 13. haftaya girdim diye sevinirken bunlar geldi başıma.bi d e bebek 4-5 gün geriden geliyopmuş.onada çok üzgünüm..ben artık pek giremem hep yatıyorum.arada haber vermeye çalışırım.eşimde bil. izin vermiyo..bana dua edin umarım hepiniz iyisinizdir...
olur tatlım....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..ama ben hiçbirinize okuyamadım ki?
Metukacım karşılamadık seninle uzun zamandır, çok geçmiş olsun canım, umarım iyidir babacığın. Benim babam da 8 yıl önce oldu kalp ameliyatı, çok şükür iyi şimdi, birkaç ay çok dikka etmek lazım, misafir falan kabul etmemek lazım, özellikle şimdi kış mevsimi hasta olmaması lazım..LEYLACIM tatlım...sen nasılsın?
kadercim merhaba nasılsın tatlım?
olsun canım biz ben sana okudum sende bana oku mantığıyla dua okumuyoruzki.hepimiz Allah rızası için içimizden geldiği için birbirimize dua ediyoruz.kişinin hesapsızca başkasına ettiği dua kabul olurmuş.belki kendimize ettiğimiz duadan çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.yarın gelemezsen eğer ben zerdala iletirim sıraya seni alırız tamam mı canım.sonrada kadercime ve kardelenime okuruz.
Selam Saracım, idare ediyorum canım, dişimi çektirdim bugün nihayet, çok korktum sonrasında ağrı olacak diye ama ağrı kesiciler işe yaradı sanırım,sadece yiyip içmekte zorlanıyorum..
Sen nasılsın canım?
Cadı'nın sonucu belli oldu mu kızlar? Onu da merak ettim, 2 gündür giremedim..
Canım ben de kimseye okuyamadım, dua bilmediğim için( Zerdala da yazdım.. Ama hepiniz için iyi dileklerimi hiç eksik etmiyorum biliyorsunuz...
Offfffffffff niye ya??? Üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş, söyleycek bişey yokcadının sonucu malesef negatif.(((
olsun canım hiç önemli değilki biz sana okuruz tatlım.önemli olan kalbin iyi niyeti ve temizliği senin kalbinin temizliğinden ve iyi niyetinden benim hiç şüphem yok canım.
:2:merhaba arkadaşlar...kaç gündür yoktum.( cuma günü ilk kez hamile elbisemi giydim gezmeye gittik annemlere.akşam 10 gibi de geldik tam eve girmek üzereyken birşeyler aktı benden ben akıntı saırken eve bi girdin bir kanama boşaldıki anlatamam.elim ayağım titredi.eşim hemn bişeyler buldu koyduk dr u ardaı hemen hastaneye gidin d edi.hem ben hem eşim ikim,iz ağlıya ağlıya hemen hastaneye gittik.hemen iğne serum falan yağıldı.sonra kan ve idrar tahlili aldılar.sonuç 12 gibi çıktı dr geldi.ultrasonda baktı çok şükür iyi dedi.kanamanın d evamına göre taki,p e dicez dedi.3 gece hastanede kaldım.şimdi kanamm azaldı çok şükür dün hastaneden çıktık.evde yatma şartıyla çıkardı.hem moral olarak hemde yorgunluk olarak çökmüş durumdayız.ben 13. haftaya girdim diye sevinirken bunlar geldi başıma.bi d e bebek 4-5 gün geriden geliyopmuş.onada çok üzgünüm..ben artık pek giremem hep yatıyorum.arada haber vermeye çalışırım.eşimde bil. izin vermiyo..bana dua edin umarım hepiniz iyisinizdir...
elfidacım merhaba hoşgeldin.bebeğinin ismini denizmi bırakacaksın tatlım
Deniz mi bırakıcammm :90: :90:
o ne demek Sara cım... Cadı vardı yarım Türkçeli..bide sne mi oldun şimdi Hürrem..
He "Deniz koydum adını" :)))
Kadercim sne napan? Kanal7 de Talih Kuşu var onu izliyomn benbde Kemal Sunalın :)
ama elfidacım herkes sana Allah denizini sana bağışlasın diyo sende bende denizimde iyiyiz diyosunuz bende deniz hem kız hem erkek ismi olduğu için bebeğinin ismini deniz bırakacaksın sandım.:78::78::78::78::78::78::78:
SAracımmm :86: :86:
Deniz bırakmak ne demek.. sne nerelisin?? siz bbeğe isim koymaya "isim bırakmakmı dersiniz"
evet Bebeğim sağlıkla sıhhattle doğarsa adını Deniz koymak istiyorum.. Ona Deniz diye seslenmek istiyorum,Deniz kız erkek fark yapar mı?? eşim mırın kırın ediyo ama bakalım edicez gönlünü bi şekilde
hiç duymadım Saracım öyle denildiğini o yüzden tuhafsadım.. yöresel ağız farklılıkları oluyo tabi..ha isim bırakmak ha isim koymak fark edermi ikiside aynı kapıya çıkıyo.nereli olduğumun ne önemi var her yerde aynı şekilde söyleniyo. sen nerelisin?
hiç duymadım Saracım öyle denildiğini o yüzden tuhafsadım.. yöresel ağız farklılıkları oluyo tabi..
ben akdenizliyim... sen hangi taraftansın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?