canım geçmiş olsun , yorma kendini dinlen tamam mı? Biz okurduk ama almak istiyorsan yazayom canım.canım bende 40 tane okuyayım inşaallah
daha günüm gelemedi ki gülüm,keşke olsam ahhh,ah.güle güle canım kendine iyi bak öptüm byyyyy
eve gidince sarma yap canım diyecektim ama mantar yapacaktın dimi
sen henüz hastalanmadın dimi canım?inşallah olmazsında böle olursun
ayşegül için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
sara..............103
leyla..............20
semi...............50
elfida...............30
caadi................20
naneli...............40
toplam............283
kaldı 30
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara
BABANI getirdinizmi eve Metukacım...hepinizi çoook özledim....
ara ara kısa süreli topiğe girip çıkıyorum.. ( sakın yanlış anlamayın yazdıklarınıza cevap veremezsem)
)babam bende olduğu için fazla zamanım olmuyor...
ama hep aklımda ve dualarımdasınız...
rabbim hepimizin biran evvel yüzünü güldürsün dualarımızı kabul etsin...
lütfen bunları kabul edin
canım,çok geçmiş olsun babacığına,özledik seni,çiçekler çok güzel,teşekkür ederizzzzhepinizi çoook özledim....
ara ara kısa süreli topiğe girip çıkıyorum.. ( sakın yanlış anlamayın yazdıklarınıza cevap veremezsem)
Sağol Kardelencim... iyiyim şükür.. Deniz'im de iyidir heralde,bana bi zararı yok...elfoşşş,naber kuzu,bebiş nasıl?
hepinizi çoook özledim....
merhaba arkadaşlar...kaç gündür yoktum.( cuma günü ilk kez hamile elbisemi giydim gezmeye gittik annemlere.akşam 10 gibi de geldik tam eve girmek üzereyken birşeyler aktı benden ben akıntı saırken eve bi girdin bir kanama boşaldıki anlatamam.elim ayağım titredi.eşim hemn bişeyler buldu koyduk dr u ardaı hemen hastaneye gidin d edi.hem ben hem eşim ikim,iz ağlıya ağlıya hemen hastaneye gittik.hemen iğne serum falan yağıldı.sonra kan ve idrar tahlili aldılar.sonuç 12 gibi çıktı dr geldi.ultrasonda baktı çok şükür iyi dedi.kanamanın d evamına göre taki,p e dicez dedi.3 gece hastanede kaldım.şimdi kanamm azaldı çok şükür dün hastaneden çıktık.evde yatma şartıyla çıkardı.hem moral olarak hemde yorgunluk olarak çökmüş durumdayız.ben 13. haftaya girdim diye sevinirken bunlar geldi başıma.bi d e bebek 4-5 gün geriden geliyopmuş.onada çok üzgünüm..ben artık pek giremem hep yatıyorum.arada haber vermeye çalışırım.eşimde bil. izin vermiyo..bana dua edin umarım hepiniz iyisinizdir...
metukacım hoşgeldin nasılsın canım?
canım iyiyim tatlım....
herkes nerede ki?
canım,çok geçmiş olsun babacığına,özledik seni,çiçekler çok güzel,teşekkür ederizzzz
BABANI getirdinizmi eve Metukacım...
ALLAH acil şifalar versin..
Nasıl durumu şimdi?
merhaba arkadaşlar...kaç gündür yoktum.( cuma günü ilk kez hamile elbisemi giydim gezmeye gittik annemlere.akşam 10 gibi de geldik tam eve girmek üzereyken birşeyler aktı benden ben akıntı saırken eve bi girdin bir kanama boşaldıki anlatamam.elim ayağım titredi.eşim hemn bişeyler buldu koyduk dr u ardaı hemen hastaneye gidin d edi.hem ben hem eşim ikim,iz ağlıya ağlıya hemen hastaneye gittik.hemen iğne serum falan yağıldı.sonra kan ve idrar tahlili aldılar.sonuç 12 gibi çıktı dr geldi.ultrasonda baktı çok şükür iyi dedi.kanamanın d evamına göre taki,p e dicez dedi.3 gece hastanede kaldım.şimdi kanamm azaldı çok şükür dün hastaneden çıktık.evde yatma şartıyla çıkardı.hem moral olarak hemde yorgunluk olarak çökmüş durumdayız.ben 13. haftaya girdim diye sevinirken bunlar geldi başıma.bi d e bebek 4-5 gün geriden geliyopmuş.onada çok üzgünüm..ben artık pek giremem hep yatıyorum.arada haber vermeye çalışırım.eşimde bil. izin vermiyo..bana dua edin umarım hepiniz iyisinizdir...
metukacım bizde seni özledik.babana çok geçmiş olsun canım.çiçeklerini severek kabul ederiz tatlım.
[/B]
bilmiyorum buralar iyice ıssızlaştı bi kaç gecedir pek kimse uğramıyo topiğe.
yoksam sen demi hamilesindemin seni hamile topiğinde gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?