30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım bende 40 tane okuyayım inşaallah
canım geçmiş olsun , yorma kendini dinlen tamam mı? Biz okurduk ama almak istiyorsan yazayom canım.

ayşegül için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
sara..............103
leyla..............20
semi...............50
elfida...............30
caadi................20
naneli...............40
toplam............283

kaldı 30

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara

ayşegül için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
sara..............103
leyla..............20
semi...............50
elfida...............30
caadi................20
naneli...............40
toplam............283

kaldı 30

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara

güle güle canım kendine iyi bak öptüm byyyyy

eve gidince sarma yap canım diyecektim ama mantar yapacaktın dimi

sen henüz hastalanmadın dimi canım?inşallah olmazsında böle olursun
daha günüm gelemedi ki gülüm,keşke olsam ahhh,ah.

zerdalcım,15 taneyi ben alayım,çok okuncam var,hepsini almak isterdim aslında.

hepinizi çoook özledim....

ara ara kısa süreli topiğe girip çıkıyorum.. ( sakın yanlış anlamayın yazdıklarınıza cevap veremezsem)

)babam bende olduğu için fazla zamanım olmuyor...

ama hep aklımda ve dualarımdasınız...

rabbim hepimizin biran evvel yüzünü güldürsün dualarımızı kabul etsin...

lütfen bunları kabul edin

BABANI getirdinizmi eve Metukacım...
ALLAH acil şifalar versin..
Nasıl durumu şimdi?

canım,çok geçmiş olsun babacığına,özledik seni,çiçekler çok güzel,teşekkür ederizzzz

merhaba arkadaşlar...kaç gündür yoktum. ( cuma günü ilk kez hamile elbisemi giydim gezmeye gittik annemlere.akşam 10 gibi de geldik tam eve girmek üzereyken birşeyler aktı benden ben akıntı saırken eve bi girdin bir kanama boşaldıki anlatamam.elim ayağım titredi.eşim hemn bişeyler buldu koyduk dr u ardaı hemen hastaneye gidin d edi.hem ben hem eşim ikim,iz ağlıya ağlıya hemen hastaneye gittik.hemen iğne serum falan yağıldı.sonra kan ve idrar tahlili aldılar.sonuç 12 gibi çıktı dr geldi.ultrasonda baktı çok şükür iyi dedi.kanamanın d evamına göre taki,p e dicez dedi.3 gece hastanede kaldım.şimdi kanamm azaldı çok şükür dün hastaneden çıktık.evde yatma şartıyla çıkardı.hem moral olarak hemde yorgunluk olarak çökmüş durumdayız.ben 13. haftaya girdim diye sevinirken bunlar geldi başıma.bi d e bebek 4-5 gün geriden geliyopmuş.onada çok üzgünüm..ben artık pek giremem hep yatıyorum.arada haber vermeye çalışırım.eşimde bil. izin vermiyo..bana dua edin umarım hepiniz iyisinizdir...

metukacım bizde seni özledik.babana çok geçmiş olsun canım.çiçeklerini severek kabul ederiz tatlım.

geçmiş olsun venüscüm.Allah seni ve bebeğini korusun.durumuna çok üzüldüm.umarım yakında iyileşir ve bebeğini kucağına alırsın.

canım,çok geçmiş olsun babacığına,özledik seni,çiçekler çok güzel,teşekkür ederizzzz

sağol tatlımmmm

BABANI getirdinizmi eve Metukacım...
ALLAH acil şifalar versin..
Nasıl durumu şimdi?

5 gün yoğun bakımda kaldı..5 gün de hastanede yattı...

birkaç gündür...ateşi yükseliyor....ilaçlarla düşürmeye çalışıyoruz.. gün içinde 4 saatte bir 5-6 adet

ilaç içiyor...

iyi olmaya çalışıyor ....

sen nasılsın? denizimiz nasıl?

geçmiş olsun...
metukacım bizde seni özledik.babana çok geçmiş olsun canım.çiçeklerini severek kabul ederiz tatlım.

sağol saram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…