uhuuuuuu nasilsiniz kizlar:79::79::79::79::79:
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
iyim canim sayfalar yine ucmus gitmis...............zelalden haber varmi ???????????????
bende ara ara girebiliyorum ama dünden beri gördüğüm kadarıyla hiç gelmemiş bende denk gelmedim
uhuuuuuu nasilsiniz kizlar:79::79::79::79::79:
umarim bise yoktur .........
idare ediyoruz tatlım..sen nerelerdesin bakalım..?
zeloşu bende merak ediyorum..dünde hiç girmemiş...
50 tane ben alimkaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal....................20
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
toplam...............120
kalan.........193
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
Ya kızlar bişey sorucam...bebegin düştüğü nasıl anlaşılır...illaki kanama mı olması gerekiyor?
bende kasılarımda bi agrı oldu,şiddetli girdi.. tuvalete gittim kocaman siyah bişey geldi( koyu kahvede olabilir ama siyaha yakındı. cokk korkuyroum ya ((
Ya kızlar bişey sorucam...bebegin düştüğü nasıl anlaşılır...illaki kanama mı olması gerekiyor?
bende kasılarımda bi agrı oldu,şiddetli girdi.. tuvalete gittim kocaman siyah bişey geldi( koyu kahvede olabilir ama siyaha yakındı. cokk korkuyroum ya ((
zerdalcım benim çıkmam gerek kadercim için 50 tane yaz bana
Valla Leyla nasıl desem büyüklüğüne başparmağın yarısı kadar falandı işte..
AKlıma jel geldi, crinone jel kullanıyroum ya,ondan olabilri mi diye ama nerdeyse 2 aYDIR KULALNIYORUM ONU HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI( BEN bi okuyayım o jelin yorumlarınıo... off yaa (
Valla Leyla nasıl desem büyüklüğüne başparmağın yarısı kadar falandı işte..
AKlıma jel geldi, crinone jel kullanıyroum ya,ondan olabilri mi diye ama nerdeyse 2 aYDIR KULALNIYORUM ONU HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI( BEN bi okuyayım o jelin yorumlarınıo... off yaa (
dualarım seninle, Allah sıkıntılarından kurtarsın, selametlik versin.
hayırlısıyla anne-baba olma sevincini size de yaşatsın canım
Allah hepimizin de gönlünde olanı hayırlısıyla versin.
dualarımızı kabul eylesin
benim fazla zamanim olmuyo bugunlerde ....ya zelal niye bir haber ucurmuyor bize cok merak ediyorum onu ISALLA kotu birsey yoktur..........
kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal....................20
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
toplam...............220
kalan............93
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?