canım dualarınız eksik etmeyi yeter
herkese günaydınlar...iş yoğunluğundan anca girebildim ya...metukanın duasına yetişememişim...kader için bana 20 yaz zerdalcım...
ayşegülcüm nasılsın tatlım? kardelencim sen nasılsın şeker...?
akşam öyle bir başım ağrıdıkı ölüyordum ağrıdan..yine minoset içmek zorunda kaldım ya..şimdi iyiyim çok şükür...
Geçmiş olsun canım...selam kızlar nasılsınız, ben bugün işbaşı yaptım. ama çok zorlanıyorum. öksürük bi yandan, sesim hiç çıkmıyo, zor zahmet uğraşıyorum bakalım :2: :2: :2:
sizler nasılsınız?
venüsten haber varmı? inşaallah sıkıntı yoktur, zelal dün gelmemişti onu da merak ettim. :44:
saol bitanem...geçmiş olsun fıstıımmmm
elfidoş çok mu büyüktü canım gelen parça...hemen içine bir ped koy ve hareket etmeden yat...sonrada doktorunu ara canım..inşallah bişey yoktur..ağır bişeymi kaldırdın sen...valla kızacam sana ha...Ya kızlar bişey sorucam...bebegin düştüğü nasıl anlaşılır...illaki kanama mı olması gerekiyor?
bende kasılarımda bi agrı oldu,şiddetli girdi.. tuvalete gittim kocaman siyah bişey geldi( koyu kahvede olabilir ama siyaha yakındı. cokk korkuyroum ya ((
Valla Leyla nasıl desem büyüklüğüne başparmağın yarısı kadar falandı işte..
AKlıma jel geldi, crinone jel kullanıyroum ya,ondan olabilri mi diye ama nerdeyse 2 aYDIR KULALNIYORUM ONU HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI( BEN bi okuyayım o jelin yorumlarınıo... off yaa (
Ya kızlar bişey sorucam...bebegin düştüğü nasıl anlaşılır...illaki kanama mı olması gerekiyor?
bende kasılarımda bi agrı oldu,şiddetli girdi.. tuvalete gittim kocaman siyah bişey geldi( koyu kahvede olabilir ama siyaha yakındı. cokk korkuyroum ya ((
ayşegül hg bitanem...
sana 50 tane yazdım kader için ayetel kürsi ...
hoşbulduk hayatım çok şükür sonunda açıldı namussuzbu akşam okurum kısmetse canım şimdi abdestim yok o yüzden niyetlenmedim hiç yoksa şimdiye bitirmiştim ya bişi sorucam ben size..
bir kaç gündür ölücem susuzluktan ağzım kuru değil ıslak ama boğazım yanıyo çok susuyorum içim yanıyo resmen hani böyle pekmez içersinizde boğazınız yanar ya işte öyle nedendir bilmiyorum hatta sağlık ocağına gidip şeker tahlili bile yaptırdım p.tesi günü çok şükür yokmuşsanki yaz günündeyiz çok enteresan birde sürekli uyku hali var gözlerim kapanıyor neden acaba adetimede en az 10 gün var :26:
ayşegülcüm bugün arkadaşım doğum yaptı yaa..çok sevindim...aradım hemen telde ağlamaktan zor konuştu kızcağız...normal doğum yapmış...darısı başımıza olsun inşallah...
bende çok sevindim canım sağlıkla,huzurla büyütsün bebişini inşallah..
evladına hayırlı uzun ömürler versin Rabbim darısı başımıza tez zamanda inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
canım havalar soğuk..eğer sende faranjit varsa muhtemelen ondan kaynaklanır tatlım..geçmiş olsun...sıcak limonlu içicekler iç.bol C vitamini canım..meyve ye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?