günaydın kızlarrrr
herkeslere günaydın :)
zerdalcım hikayelerin çok güzel paylaşımların için teşekkürler.
herkese günaydınlar...iş yoğunluğundan anca girebildim ya...metukanın duasına yetişememişim...kader için bana 20 yaz zerdalcım...
ayşegülcüm nasılsın tatlım? kardelencim sen nasılsın şeker...?
akşam öyle bir başım ağrıdıkı ölüyordum ağrıdan..yine minoset içmek zorunda kaldım ya..şimdi iyiyim çok şükür...
merhaba leylacım geçmiş olsun canım.
saol bitanem...valla gece çok kötüydüm..gözlerim hala şiş saracım...sen nasılsın gülüm...?zelal hiç girmiyormu geçmişe bakmaya çalıştım ama göremedim... :26::26:
herkese günaydınlar...iş yoğunluğundan anca girebildim ya...metukanın duasına yetişememişim...kader için bana 20 yaz zerdalcım...
ayşegülcüm nasılsın tatlım? kardelencim sen nasılsın şeker...?
akşam öyle bir başım ağrıdıkı ölüyordum ağrıdan..yine minoset içmek zorunda kaldım ya..şimdi iyiyim çok şükür...
inşallah gelir bugün...bende merak ediyorum onu...bende iyiyim canım sağol.zelal dün hiç girmedi bende merak ediyorum onu inşallah bugün gelirde bi haber verir bize hem kendiyle hem bebişiyle ilgili.:26::26::26::26::26:
geçmiş olsun canım,ben iyiyim hamdolsun.
zelali bende merak ettim baya bi,inşallah hebr verir kendinden
öpüyorum sizi,ben çıkıyorum.
inşallah gelir bugün...bende merak ediyorum onu...
saol kardelenim...
şimdi haber geldi...yakın bir arkadaşım 1 saat önce doğum yapmış...hemde normal doğum...tel açtım..sevinçten ağlıyordu bende duygulandım yaa...oğlu oldu..darısı başımıza olsun inşallah...
aaaaaa ne güzel.Allah babalı büyütsün darısı tüm hamişlerimizin başına.tabiii bizimde başımıza.
kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal.............20
çılgınkız...........20
tweety7883.....50
leyla_21..........20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal.........20
çılgınkız.......20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?