elfidayada umarım kötü bişey olmaz.bi jel kullandığını yazmış belki ondan olmuştur.
saracım bizden başka kimse yokkkk...
bizde başbaşa sohbet ederiz.
ama bi kaç dakika beklersen eğer ben gidip salep yapacam hemen gelecem. tamam mı canım?
bu arada metukacım yeni tickerın çok güzel inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir.
ay inşallah yaaaaaa.......
rabbim sanada.... ay yüzlü, bal dudaklı, kırmızı yanaklı,,deniz gözlü, temiz kalpli, gamzeli,,sağlıklı ,,hayırlı bir evlat versin.....
amiiiiiiiiin ne güzel dilekler bunlar.çok teşekkürler canım.Rabbim sanada sağlıklı gül yüzlü bal dudaklı temiz kalpli anasına babasına hayırlı evlatlar nasip etsin.
metukaaaaaaaaaa ben geldim sen nereye gittin?
babama baktım geldim...yalnız ben acayip derecede grip oldum...bugün haberlerde vardı ...gene domuz
gribi salgını varmışşş...öyle böyle bir grip değil bu insanı mahvediyor..aman sen de dikkat et...
babama da bulaşmasın diye ..ona maske taktık....
geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.kış gelince domuz gribi kuş gribi şimdi bide keçi gribi çıkmış nedir bu griplerden çektiğimiz yaaaaa
inşallah babanda tez vakitte sağlığına kavuşur.
kavuşacak inşallah..ben eminim buna...
saracım senin annenler İzmirde ya...burda başka akrabalarınız var mı? yoksa yalnız mısın?
sen yokken pek bişey yapmadım ben bi ara kayınvalidemlere tatile gittim geldim biliyosun.bebek umudumum bu aya kaldı bakalım bu ayki hürremde benmi olsam acaba?:26::26:geçen ay zelal hürrem sultan oldu ikiside hamile kaldı hürrem dizide zelal gerçekte. işin sırrı hürrem olmakda ben başındada söyledim zelale bak işe yaradı.
görümcem ve teyzem var.
evet tatile gittin çok iyi oldu bence... ama aslında ben belki hamilelik haberiyle gelirsin diye
umutlanmıştım...bu ay ki baş hürrem sen olll sonrakilerde biz olalım ..
inanki babamın ameliyat olduğu günlerde...hep aklıma geldiniz.sen zelal naneli elfida leyla kardelen tiviti leyliko...hatta bir ara jakobi adında bir arkadaş vardı o....ve adını saymadıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?