30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bu arada metukacım yeni tickerın çok güzel inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir.

ay inşallah yaaaaaa.......

rabbim sanada.... ay yüzlü, bal dudaklı, kırmızı yanaklı,,deniz gözlü, temiz kalpli, gamzeli,,sağlıklı ,,hayırlı bir evlat versin.....

amiiiiiiiiin ne güzel dilekler bunlar.çok teşekkürler canım.Rabbim sanada sağlıklı gül yüzlü bal dudaklı temiz kalpli anasına babasına hayırlı evlatlar nasip etsin.

amiiiiiiiiin ne güzel dilekler bunlar.çok teşekkürler canım.Rabbim sanada sağlıklı gül yüzlü bal dudaklı temiz kalpli anasına babasına hayırlı evlatlar nasip etsin.

amiiiinnnnnnn tez vakitte gelsinler inşallah...

nerde kalmıştık saracım....eeee ben yokken neler yaptın ?

Damatlar :)
Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kay...ınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi Gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat "hadi lan boğulursan boğul demiş. kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin.":)

metukaaaaaaaaaa ben geldim sen nereye gittin?

babama baktım geldim...yalnız ben acayip derecede grip oldum...bugün haberlerde vardı ...gene domuz

gribi salgını varmışşş...öyle böyle bir grip değil bu insanı mahvediyor..aman sen de dikkat et...

babama da bulaşmasın diye ..ona maske taktık....

geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.kış gelince domuz gribi kuş gribi şimdi bide keçi gribi çıkmış nedir bu griplerden çektiğimiz yaaaaa

sen yokken pek bişey yapmadım ben bi ara kayınvalidemlere tatile gittim geldim biliyosun.bebek umudumum bu aya kaldı bakalım bu ayki hürremde benmi olsam acaba?:26::26: geçen ay zelal hürrem sultan oldu ikiside hamile kaldı hürrem dizide zelal gerçekte.işin sırrı hürrem olmakda ben başındada söyledim zelale bak işe yaradı.

evet tatile gittin çok iyi oldu bence... ama aslında ben belki hamilelik haberiyle gelirsin diye

umutlanmıştım...bu ay ki baş hürrem sen olll sonrakilerde biz olalım ..

inanki babamın ameliyat olduğu günlerde...hep aklıma geldiniz.sen zelal naneli elfida leyla kardelen tiviti leyliko...hatta bir ara jakobi adında bir arkadaş vardı o....ve adını saymadıklarım

inanırım canım çünkü sizde sürekli benim aklımdasınız.bu ay hepimiz hürrem olalım en iyisi sonrada böyle olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…