güzel sevindim yalnız değilsin....
senin akrabalarının hepsi istanbuldamı?
evet tatlım hepsi burdalar ama pek görüşmeyiz...
ablam İzmirde...o da orda yalnız....
hıııııı anlıyorum canım.sağlık olsun önemli olan kalplerin bir olması.bende annemleri çok özledim.bu sıralar izmire gitmeyi düşünüyorum ama bakalım yumoşlar çatlasın çalışmalar bitsin sonra düşünecem.
saram tatlımmm ben çıkıyım canım..üstüme bir yorgunluk çöktü...kocaman öpüldünüz...
pazartesi işe başlıyorummmmmm
Ya kızlar bişey sorucam...bebegin düştüğü nasıl anlaşılır...illaki kanama mı olması gerekiyor?
bende kasılarımda bi agrı oldu,şiddetli girdi.. tuvalete gittim kocaman siyah bişey geldi( koyu kahvede olabilir ama siyaha yakındı. cokk korkuyroum ya ((
Valla Leyla nasıl desem büyüklüğüne başparmağın yarısı kadar falandı işte..
AKlıma jel geldi, crinone jel kullanıyroum ya,ondan olabilri mi diye ama nerdeyse 2 aYDIR KULALNIYORUM ONU HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI( BEN bi okuyayım o jelin yorumlarınıo... off yaa (
inşallah yoktur bişey, ama hemen doktora bi görün derim, jelin birikimide olabilir. Hormonlardanda olabilir dikkat et canım.
canım bu dr ödenecek rakam has sgk karşılayacak
acıbademde 52.000 tl imiş 22.000 dr alıyormuş 30.000tl has dr siz bilirisniz bir araştırn dedi
valla bebişi hiç utanıyor gibi değildiyazıklar olsun.utanmıyorlarda.rabbim yardımcın olsun.ummadığın yerden gelir işallah
ben değil eşim canımyeter arkadaşımızın ne rahatsızlığı var? ne ameliyatı bu böyle bu fiyata??
zelalca dan haber yokmu hala??
metukacım sana da çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun...
Uzakdoğu'da bir Budist tapınağı, bilgeliğin gizlerini aramak için gelenleri kabul ediyordu.
Burada geçerli olan incelik, anlatmak istediklerini konuşmadan açıklayabilmekti.
Bir gün tapınağın kapısına bir yabancı geldi. Yabancı kapıda öylece durdu ve bekledi.
Burada sezgisel buluşmaya inanılıyordu, o yüzden kapıda herhangi bir tokmak veya çan, zil yoktu.
Bir süre sonra kapı açıldı, içerdeki Budist, kapıda duran yabancıya baktı.
Bir selamlaşmadan sonra sözsüz konuşmaları başladı.
Gelen yabancı, tapınağa girmek ve burada kalmak istiyordu.
Budist bir süre kayboldu, sonra elinde ağzına kadar suyla dolu bir kapla döndü ve bu kabı yabancıya uzattı.
Bu, yeni bir arayıcıyı kabul edemeyecek kadar doluyuz demekti.
Yabancı tapınağın bahçesine döndü, aldığı bir gül yaprağını kabın içindeki suyun üstüne bıraktı.
Gül yaprağı suyun üstünde yüzüyordu ve su taşmamıştı.
İçerideki Budist saygıyla eğildi ve kapıyı açarak yabancıyı içeriye aldı.
Suyu taşırmayan bir gül yaprağına her zaman yer vardı.
kız sen ne güzel şeyler paylaşıyorsun her sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?