sağol yeterciğim nasılsın canım.
sağol canım çok şükür sen nasılsın
iyiyim bende, bu sırlar hayat hep monoton gibi hep aynı iş ev, yaz gelsede izne falan çıksak.
günaydın hatunlar, zelal için endişenlenmeye başladım, inşallah iyidir, cumanız mübarek olsun. gününüz aydın olsun.
HAYIRLI CUMALAR
nasılsınız yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor gün içinde burda neşeyi ve loveliyi pek göremedim onlardan haberiniz varmı
bu arada çılgın tebrik ederim canım hamileymişsin rabvbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin aynı dileklerim topikteki bütün hamişlere olsun
herkese günaydın kızlar
leylacım nasılsın fındığımız nasıl?ben iyiyim canım.bugün sabah BİM' e gittiydim.çok güzel kalpli yastıklar nevresimler mumlar vardı onlardan aldım.eve geldim yemek di evi toplarlamaydı derken anca geldim.
canım zelal bilgisayarı sobanın olduğu odaya taşıdı geçenlerde.gelmemesinin nedeni soğuktan değil inşallah kötü bişey yoktur keşke teli olsaydı arardık.çok merak ediyorum onu.
Kızlar size bir şey sorucam bugün pek iyi değilim kafam bu konuya takıldı kansızlık gebeliğe engelmidir kkde okudum kimisi engel diyo kimisi ben hap kullandıktan sonra hamile kaldım diyo kimisi bende ciddi derecede vardı ama hamile kaldım sonra ilaca başladım diyor benimde geçen temmuz ayında ölçtürmüştüm 9,2 çıkmıştı kansızsınız demişlerdi şimdi tekrar ölçtürmeyi düşünüyorum ama acayip kafam takıldı ve moralim bozuldu açıkcası..
zelale bakıyorum ama gelmemiş... hayırlısı ne ise öyle olsun... genelde sessizlik hayra alamet olmuyor bu durumlarda ama inşallah yanılmış olayım...eğer kalkmaması gerekli bir durum varsa yada hastanede gözetim altındaysa şüpheli bir durum halinde bol bol dua edelim arkadaşlar belki zor zamanlar geçiriyordur.. off neyse tam tersi olsun söylediklerimin de....
Zerdal bana 20 daha yaz canım...kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
toplam...............260
kalan............53
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?