30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

HAYIRLI CUMALAR
nasılsınız yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor gün içinde burda neşeyi ve loveliyi pek göremedim onlardan haberiniz varmı
bu arada çılgın tebrik ederim canım hamileymişsin rabvbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin aynı dileklerim topikteki bütün hamişlere olsun

günaydın hatunlar, zelal için endişenlenmeye başladım, inşallah iyidir, cumanız mübarek olsun. gününüz aydın olsun.

Günaydın zerdal...bende endişeleniyorum..ama pc onun soğuk odadaymış..belki üşürüm falan diye girmiyordur canım..ben öyle düşünüyorum..inşallah kötü bişey yoktur ya...

çılgın ve loveli ara ara geliyor canım...güzel dileklerin içinde teşekkürler....

herkese günaydın kızlar

leylacım nasılsın fındığımız nasıl?ben iyiyim canım.bugün sabah BİM' e gittiydim.çok güzel kalpli yastıklar nevresimler mumlar vardı onlardan aldım.eve geldim yemek di evi toplarlamaydı derken anca geldim.

canım zelal bilgisayarı sobanın olduğu odaya taşıdı geçenlerde.gelmemesinin nedeni soğuktan değil inşallah kötü bişey yoktur keşke teli olsaydı arardık.çok merak ediyorum onu.

saol tatlım iyiyim çok şükür.yarın büyük gün..cinsiyet belli olacak inşallah..duanı eksik etme saram...seni merak ettim..her sabah burda olurdun da...neyseki iyisin..zelalle elfidamda haber gelse iyi olcam..yemeğe gidiyorum..geliince görüşürüz...geciktim..çıkmam lazım bitanem...

Kızlar size bir şey sorucam bugün pek iyi değilim kafam bu konuya takıldı kansızlık gebeliğe engelmidir kkde okudum kimisi engel diyo kimisi ben hap kullandıktan sonra hamile kaldım diyo kimisi bende ciddi derecede vardı ama hamile kaldım sonra ilaca başladım diyor benimde geçen temmuz ayında ölçtürmüştüm 9,2 çıkmıştı kansızsınız demişlerdi şimdi tekrar ölçtürmeyi düşünüyorum ama acayip kafam takıldı ve moralim bozuldu açıkcası..

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?
yemeğe çıkıyorum gelince msj.larınızı okurum

çok net alakası bile yok diyorum sana... sen bir kal da gebelikte sakıncalı kansızlık ki onu da ilaçlarla hallediyorlar.. sakın takılma... kalmaya değil devamına etkili kansızlık...

zelale bakıyorum ama gelmemiş... hayırlısı ne ise öyle olsun... genelde sessizlik hayra alamet olmuyor bu durumlarda ama inşallah yanılmış olayım...eğer kalkmaması gerekli bir durum varsa yada hastanede gözetim altındaysa şüpheli bir durum halinde bol bol dua edelim arkadaşlar belki zor zamanlar geçiriyordur.. off neyse tam tersi olsun söylediklerimin de....

kaderiye için ayetel kürsi listesi

zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
toplam...............260

kalan............53

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka

geshenk canım naber, evet inşallah iyidir. Gerçekten bende merak ettim, dilerim bu cuma gününde dinleniyordur. pc ye gelememiştir. arkdaşlar teli falan olan varsa bi araştırıp arayın.

Zerdal bana 20 daha yaz canım...

bu mübarek cuma gününde Allaha açılan tüm ellerin geri çevrilmemesi,yürekten istenen dileklerin kabul olması,isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olması hastaların şifa bulması dertlilerin deva bulması hasret çekenlerin özlediklerine kavuşması dileğiyle AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…