hııııı bende bu kızın sesi niye çıkmıyo diyorum.nasılsın iyimisin canım?kız netim gitti ve şuanda çok agır yazsam mı yazmasam mı diye kararsız kaldım her an gidecek dye vınn kullanıyorum leptop yere düştü düşünce vınnda altında kaldı tabi ister istemez bozuldu yaptırmaya verdim yapmadılar kullanıcı hatası diye çekiyorum şimdi bu uyuzu
ne guzel iki yeni arkadasim daha oldu, sükür Rab'bime... (sara_28 + metuka)
hııııı bende bu kızın sesi niye çıkmıyo diyorum.nasılsın iyimisin canım?
inşallah çıkmaz canım...saol semacım...sağolasın leylacım, annem tahlil doktor hastane uğraşıyor bakatım. inş kötü bişi çıkmaz
sen nasılsın? hayırlısıyla inş prenses geliyormuş
sağlıkla gelsin inşaallah
ayşegül canım sen bana özelden de sormuşsun ama ben cevap yazamadım kusura bakma, ben yaklaşık 3-4 ay düzenli olarak pekmez içmiştim. sonrasında kan değerlerim epeyce arttı
inş sana da faydası olur
nerde gezmişim ben yahu aaaaaaa
tam gelcam bakıyorum birileri geliyo ee hoşgeldin demedan da olmuyo yani boyle.. nabarsın eski toprak olaraktan karşılamak uygun oluyo yoksa gelcam yani :86: ne kadar içeri gelcam bide onu desan taa şahane olcek ama.... :76:
börekmi...şimdi denecek şeymi bu zelalım ya...canım çekti heeeee...hadi beraber oynayalım
eşim koltukta uyuya kaldı fırındada böreğim varpişene kadar size takılayım dedim kızlar hadi böreğe
leylooooş hoşgeldin
börekmi...şimdi denecek şeymi bu zelalım ya...canım çekti heeeee...
hb saracımmmmmmmm....
canın börekmi istedi senin du fıstığın hatırına ben bikoşu yapıpta gelem sana börek
leylooşş kızının adını buse mi koyucaksın?
evet canım Allah nasip ederse kız olursa buse, erkek olursa Muhammed olacak inşallah....
evet canım Allah nasip ederse kız olursa buse, erkek olursa Muhammed olacak inşallah....
kızlarrr hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrr byeeeeeeeeeeee
ay ay ay yerim ben onu...................
hııııııı buse güzel isim Allah ismiyle büyütsün tatlım benim.yerim ben onu hatta poposunu ısırırım.
ısır ısır teyzesi....amin canım benim....darısı hepinizin başına olsun saracım....
leylacım sen buralar bu saatte hiç gelmezdinbuse de çok güzel muhammette sabırla beklicez bakalım hangisi olcak hangisi olursa olsun biz onu çok sevcez adıyla beraber uzun sağlıklı güzel bi ömür nasip etsin Rabbim
kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?