oy oy oyyyyy
pikecim aylin bizim buraların nuri alçosudur.
racon keser, gazoz içertir
Nanelim geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin
Aylin bende geçen Ağustosta laparoskopi+histereskop+ kürtaj oldum. tek tüpüm tıkalı ve yapışık çıktı ve onaramamışlar. hala o durumdayım. bebiş gelmesini bekliyorum((
bilmiyorum tento. bu doktora ilk defa gittim. adamın başarısını çok duydum. komşum 2.5 yıl uğraşmış boşuna.sonra buna gitmiş 1 sene içinde hamile kalmış. arkadaşı da 4 yıl uğraşmış. 3 ay adama gitmiş. 3. ayda hamile kalmış. birde şu var canım ünv hastanesinde yaptırdığım için ilaçları düşük dozda verdiler. en fazla 2 yumurtanın gelişmesini istiyorlar. ben 75 lik iğne kullandım ama yeni doktor ben 150 verecem ve risk alacam diyor. kanunen yasak olmasına rağmen. çok karışığım kızlar ya..... toplam 1000-1500 tutacak. ama tüp içinde 2 rapor hakkım var. Allah' ın hakkı 3 diyerek yaptırayım diyom :)))))
sorma ben cola iciyorum diye aklım takılmıstı bi zararı olur mu diye, megersem konu bambaskaymis...bazen cok naif oluyorum boyle...
gecmis olsun canım, umarım saglikla kucagina alırsın yavrunu..
sara-28 canım bi sen varsın galiba, napıyosun? ben yeni tanıdıgım icin herkesi soruyorum arada, yasin kac, neler yaptın diye...
sara-28 canım bi sen varsın galiba, napıyosun? ben yeni tanıdıgım icin herkesi soruyorum arada, yasin kac, neler yaptın diye...
İyi akşamlar herkeşleree..
Leyliko ... fikir sormuun heralde,nacizane ben snein yerinde olsam napardım onu söyleyyeim.. Adam yasal olmayan bişey yapacak ki fazla ilacın sanada zararı olabilir.. Hem aşılamanın şansı %20-30 arası... olmazsa kırgınlık,üzüntü de cabası... TÜp bebek dene derim ben,yazık değilmi vücuduna olur belki diye ..maddiyat olarak ta cok bi fark yok bak...
Sen bilirsin yine tabi.... ama ben güveniyom oranın ekibine, sende de ilktüpte olcak gibi hisseidyourm, aşılamalar pek bi normalindne farklı gibi gelmiyo bana..tüpün de tıkalıymış bak,normalde %20 olan ihtimal sen de %10 a iner.. tüp beekde böyle bi durumda yok,çünkü kapalıolan tüple işin yok..
DÜşün taşın..hakkında hayırlı olan kararı verirsin inş.ama tekrar üzülmeidni istemeyis
ne güzel yazmışsın.....aynen katılıyorum sana
tatlım sorucaksın ki bizleri tanıyabilesin..gel bacım gel sen bu topiğe....
sagol canım benimya zaten kesfetdigimden beri bırakamadım, sagolsun burada herkeste kucak actı bana, inanın insanın o kadar ihtiyacı oluyor ki hele birde ben simdi kıbrısta yasıyorum, butun ailem, dostlarım, arkadaslarım istanbul'da.. zor oluyor yani bazen..
canım ben 35 yaşındayım.2,5 yıllık evliyim bi defa düşük yaşadım.şimdi yeniden hamile kalmak için uğraşıyoruz.
ay kıyamam sana gurbettesin demekki.Allah yardımcın olsun.....
canım insallah yakında göbegin dolar da saglıkla dogurursun tatlım...sen doktora gidiyormusun? neler yaptı gittiysen? bana mesela, cok bekleme asilama olmazsa da tüp dedi..
evet canım, is dolayısı ile buradayız.. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun ins.
sağol canım benim.benim gördüğüm bi tedavi yok.bu ayda olmazsa doktora gidecem.
insalllah hamile kalırsında gerek kalmaz canım... cok yorucu oluyor doktora git gel...
bu arada arabaları ben de cok sevviyorum, hemgercek hem oyuncaklarını... cok da iyi şoförümdur yani hava atmak gibi olmasın hehe...
insalllah hamile kalırsında gerek kalmaz canım... cok yorucu oluyor doktora git gel...
bu arada arabaları ben de cok sevviyorum, hemgercek hem oyuncaklarını... cok da iyi şoförümdur yani hava atmak gibi olmasın hehe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?