30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ah masallah guzel yürekli arkadasim, lafı bile olmaz yaaa...

burdaki kızların hepsi bana öyle güzel kucak actı ki kendimi cok yanlız hissetigim bir zaman da...
Allah cümlemiz güldürsün insallah....

nasıl olmuş avatarım ?

leyla bak resmimi, gördünmü? zeynocum yaptı.

evet canım zeynomun ellerine sağlık..çok hoşuma gitti beni gülümsetti saolsun.yerim ben sizi...Rabbim yüreğinizin güzelliğine göre versin hepinize canlarım...sizi çok seviyorum....

ah masallah guzel yürekli arkadasim, lafı bile olmaz yaaa...

burdaki kızların hepsi bana öyle güzel kucak actı ki kendimi cok yanlız hissetigim bir zaman da...
Allah cümlemiz güldürsün insallah....

ah canım benim...sende bizdensin zeynocum...maşallah seninde kalbin çok güzel bitanem...kendini yalnız hissetme..bizler varız tatlım...

kızlar sobamı hazırladım bılaşıklarımı yıkadım yemeğimi tüpe koydum eşim geldi onla ilgilendim o alışverişe gitti ben bende size kaçtım

zeynocum leylaya bayıldım çok güzel olmuş benide yapmışsın ama saçımın rengi çok açık kalmış canım saçlarım siyah gözlerim ela
bende bayıldım kendimede sizede zelalım...süper yapmış zeynocum..ellerine sağlık zeynocumun...
kızlar sobamı hazırladım bılaşıklarımı yıkadım yemeğimi tüpe koydum eşim geldi onla ilgilendim o alışverişe gitti ben bende size kaçtım
hamarat hatunum benim...ah benimde yemeğimi yapan biri olsa...bazen çok üşeniyorum zelalım ya...
valla simdi tam sevgü böcüü oldum...
oy oy oy yerim ben o sevgi böcüğünü......

tatlişim ben sana yemek yaparım sadece yol biraz uzun sürerbi ara yoktun ne yaptım kuytu bi yer bulup uyudunmu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…