30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

o senin şekerliğin canım:78::78::78::78::78::78:
tatlım zerdal 2 gündür yok merak ettim ne olduki:26:

zerdal dün bi ara geldi bi kaç gün çok yoğun olacağını çok az gelebileceğini söyledi canım.hatta dua içinde hamilelerden birinden başlayın biriniz listeyle ilgilensin demişti.

tatlişim ben sana yemek yaparım sadece yol biraz uzun sürerbi ara yoktun ne yaptım kuytu bi yer bulup uyudunmu yoksa

ah benim düşünceli akideşim...yemiş kadar oldum bitanem..Allah razı olsun gülüm benim...canım arada gelen giden oluyor..birde wc ye gidiyorum devamlı...

zerdal dün bi ara geldi bi kaç gün çok yoğun olacağını çok az gelebileceğini söyledi canım.hatta dua içinde hamilelerden birinden başlayın biriniz listeyle ilgilensin demişti.

sevindim canım hep iyi olsun tatlım niye başlamıyosunuz o zaman benim kanamam daha bitmedi bitsin bende okurum

selam kızlar ben bu aralar çok yoğunum, iş yerinde bazı sorunlar çıktı, biraz yoğunlaştım, onları halledeyim dönerim. Bir süre ara ara girecem.

Dua listesinide biri yapsın aranızdan. bende katılmaya çalışcağım. hadi iyi akşamlar.

leyla için ayetel kürsi listesi

sara...............50

kalan........... 263

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal

Son düzenleme:

kulağınmı çınladı tatlım ya anınca hemende gelirmiş kalbi temiz akidişim benim

canım sen gelinceye kadar elimden geldiğince ben bakarım listeye.sen rahat ol işlerini hayırlısıyla bitir dön aramıza.öptüm byyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…