kulağınmı çınladı tatlım ya anınca hemende gelirmiş kalbi temiz akidişim benim
leyla için ayetel kürsi listesi
sara...............50
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal
hoşbulduk zelal dileklerin için sağol, senlede konuşamadık uzun zamandır. görüşmek üzere kızlar by by
leyla için ayetel kürsi listesi
sara...............50
kalan........... 263
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal
Allah kabul etsin canımtatlım istersen okunanları yazma sana kolay olur bundan sonra okunacak olan hamişleri yazarsın
kızlar kabul ederseniz ben de dahil olmak isterim...
zeynep(pikepolat)...............50
iyiyim saol sne nasılsın..meraba canım, nasılsın?
hımm yemek ne yapsam diye düşünüyroum 8 gibi burda olurla, acıkırlar haliyle..gözün aydın elfidam.ne güzel annenler gelecek.sende kendine iyi bak öptüm byyyy
ben o eklenti 13 ü alıyroum Busenin sağlıkla gelmesi için.. az oldu ama misafirimde olacak güvenemedim kendime...leyla için ayetel kürsi listesi
sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50
toplam.......................100
kalan........... 213
iyiyim saol sne nasılsın..
görüyoruym da seni muhabbet nasip olmadı hiç.. ben bakmaca kaçmaca şu sıralar :))
sen Zeyno anladıım kadarıyla bende ALFOŞayhh kardelenciim ya aklıma geldikçe güüyorum :))
hımm yemek ne yapsam diye düşünüyroum 8 gibi burda olurla, acıkırlar haliyle..
ben o eklenti 13 ü alıyroum Busenin sağlıkla gelmesi için.. az oldu ama misafirimde olacak güvenemedim kendime...
aannnaaammmm...yetişin zelalın içine uzaylılar girdi.....
sarma yap tatlım.yanınada mercimek çorbası bide yoğurt
iyiyim saol sne nasılsın..
görüyoruym da seni muhabbet nasip olmadı hiç.. ben bakmaca kaçmaca şu sıralar :))
sen Zeyno anladıım kadarıyla bende ALFOŞayhh kardelenciim ya aklıma geldikçe güüyorum :))
Naneli nasılsın yafu.. denkgelemez olduk..
KArdelen Dedektif doktorlar iş başındaymış bu ay, yımırta takibi başlamış bacım.. haydi hayırlı ugurlu olsun tedavin de bebek snei bulsun Mart kedileirnin hesap
ben kaçıyore... bash bash.. Ayhhh Aylin geldi akıma,öptüm yaladım dediydi ya..
Naneli nasılsın yafu.. denkgelemez olduk..
KArdelen Dedektif doktorlar iş başındaymış bu ay, yımırta takibi başlamış bacım.. haydi hayırlı ugurlu olsun tedavin de bebek snei bulsun Mart kedileirnin hesap
ben kaçıyore... bash bash.. Ayhhh Aylin geldi akıma,öptüm yaladım dediydi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?