30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leyla için ayetel kürsi listesi

sara...............50

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal

Allah kabul etsin canım tatlım istersen okunanları yazma sana kolay olur bundan sonra okunacak olan hamişleri yazarsın

Allah kabul etsin canım tatlım istersen okunanları yazma sana kolay olur bundan sonra okunacak olan hamişleri yazarsın

tatlım kopyala yapıştır yaptığım için okunanları yazmak zor olmuyo.bide kime okunduğu belli olsunki kime okuduk kime okumadık ayırt edebilelim.ne dersin?

sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50

toplam.......................100

kalan........... 213

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal

kızlar ben çıkıp yemek yapmaya gidecem.okuduğunuz duaları burayada yazabilirsiniz isterseniz özeldende yazabilirsiniz ben akşam bakıp eklerim.herkese iyi akşamlar.öptüm byyyyyyy

meraba canım, nasılsın?
iyiyim saol sne nasılsın..
görüyoruym da seni muhabbet nasip olmadı hiç.. ben bakmaca kaçmaca şu sıralar :))
sen Zeyno anladıım kadarıyla bende ALFOŞ ayhh kardelenciim ya aklıma geldikçe güüyorum :))

gözün aydın elfidam.ne güzel annenler gelecek.sende kendine iyi bak öptüm byyyy
hımm yemek ne yapsam diye düşünüyroum 8 gibi burda olurla, acıkırlar haliyle..

ben o eklenti 13 ü alıyroum Busenin sağlıkla gelmesi için.. az oldu ama misafirimde olacak güvenemedim kendime...

sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50
elfida..........................13

toplam.......................113

kalan........... 200

sarma yap tatlım. yanınada mercimek çorbası bide yoğurt

sarma yap tatlım. yanınada mercimek çorbası bide yoğurt

haahhh tam buldun şu vakitten sonra tyapılcak yemeği...sarmacı SARA
senin dondurucuda vardır yolla bana koyuvereyim ocaga olar mı :))
mercimek corbasınada ugraşamam.. tarhana iyi,,bide biber dolması yapayım,salata,yoğurt,bide konserve fasülye..iyi iyii... şimdi uydurdum begendim...yarına anaacımm yapar ben yerim artıkın

Naneli nasılsın yafu.. denkgelemez olduk..

KArdelen Dedektif doktorlar iş başındaymış bu ay, yımırta takibi başlamış bacım.. haydi hayırlı ugurlu olsun tedavin de bebek snei bulsun Mart kedileirnin hesap

ben kaçıyore... bash bash.. Ayhhh Aylin geldi akıma,öptüm yaladım dediydi ya..

kızlar bizim sistem çok yavaş açıyor sayfaları biraz okuyayım geçmişi dedim olmadı, takıldı kaldı öyle ekran okuyamadım, ama epeyce eğlenmişsiniz çok sevindimmm katılamadığıma da üzüldümmm
neyse inşaallah en yakın zamanda acısını çıkartırımmmm
zerdalcim bana da 50 tane eklermisin
görüşürüz inşallah kızlar, öpüyorum hepinizi de

canım benim umarım denk gelirde konusuruz, simdi cıkıp yemek olayına girmem lazım ,byee

seni çok özledimmmm taze annecikkkkkkk
şimdi çıkmam lazım, sonra görüşürz inşaallah
kendine dikkat et bitanemmmm

evet canım,bizim çocuklar çok esrarengis olduklarından,dedektif istiyolar illaki,arada bulur gibi oluyos,izlerine rastlıyozda,henüz kendileriyle buluşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…