30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yetercim eşin ameliyat olmamış.hayırlısı olsun canım.sen nasılsın?

kız bilmiyorum nasılım
attım kendimi topiklere valla
canım evet ameliyat olmadı çarşambaya kaldı korkuyorum ama yapacak bir şey yok rabbime sığınmaktan başka
allahım yardımını esirğemesin inşşşş

Son düzenleme:
leyla için ayetel kürsi listesi

sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50
elfida..........................13
nanelişeker..................50
cadı...........................50

toplam.......................213

kalan........... 100

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal

üzülme canım biliyorum çok zor bi durum ama Allah eşini sana bağışlar inşallah.Allah büyük dua et bende size dua edecem.Allah yardımcınız olsun.

üzülme canım biliyorum çok zor bi durum ama Allah eşini sana bağışlar inşallah.Allah büyük dua et bende size dua edecem.Allah yardımcınız olsun.
sağol canım inşşşşş
biraz kafa dağıtmak için giriyorum nette
yoksa düşün düşün aklımı kaybedeceğim valla

sağol canım inşşşşş
biraz kafa dağıtmak için giriyorum nette
yoksa düşün düşün aklımı kaybedeceğim valla

iyi yapıyosun sürekli düşünüp melonkolik takılmak iyi değil sen güçlü olmalısın dik durmalısınki eşinede destek olabilesin.biz hep buradayız canın sıkılınca gel stres atarız.

iyi yapıyosun sürekli düşünüp melonkolik takılmak iyi değil sen güçlü olmalısın dik durmalısınki eşinede destek olabilesin.biz hep buradayız canın sıkılınca gel stres atarız.

sara canım sağolun hep diyorum yaa
sanal alem denir ama okadar çok arkadaş arayıp sordu ki
okadar çok özel mesaj aldımki anlatamam çok duygulandım
ve biliyorum inanıyorum ki sizlerin dualrınızla inşşşşşşş bizde bu sıkıntılardan kurtulacağız
rabbim dualrmızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlarrrrrr hürrem bilem doğurdu yafffffffff

ya kızlar..elinizi vicdanınıza koyun ...

bu muhteşem yüzyıl dizisinde..koskoca KANUNİ SULTAN SÜLEYMANIN düştüğü durum nedir ya...madem

kurgu bir dizi o zaman,, dizideki karakter çizmeli mehmet ağa olsaydı...

sinir oldum valla..bu ne yaa..

valla ben az önce yine yazdım ama biraz fazla sulu bizim tarihimize yakışmıyor diye düşünüyorum

aynen sana katılıyorum metukacım,madem kurgu,neden osmanlının en büyük padişahlarından birinin adıyla ve sadece halvet var padişahın hayatında?
Bi onla,bi onla gibi gösteriyolar.bu kadarda olmaz

valla ben az önce yine yazdım ama biraz fazla sulu bizim tarihimize yakışmıyor diye düşünüyorum

kesinlikle..yahu Almanlar bile Hitleri el üstünde tutarken..bizim yaptığımıza bak..tamamen ticaret...

ceplerini doldurmak için hepsi....ama başarılıda oluyorlar...bak nerdeyse herkes onu izliyor....

Son düzenleme:
kesinlikle..yahu almanlar bile Hitleri el üstünde tutarken..bizim yaptığımıza bak..tamamen ticaret...

ceplerini doldurmak için hepsi....ama başarılıda oluyorlar...bak nerdeyse herkes onu izliyor....

aman acele etmeyelim böyle izlenmye devam ederse daha neler çıkar tarahimizde bilmediğimiz bakalım

kesinlikle..yahu almanlar bile hitleri el üstünde tutarken..bizim yaptığımıza bak..tamamen ticaret...

Ceplerini doldurmak için hepsi....ama başarılıda oluyorlar...bak nerdeyse herkes onu izliyor....

ben kendi adıma izlememeye çalışıyorum,sadece bir bölümde ne kadar abartmışlar görmek için baktım,ama onlara reyting vermicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…