yetercim eşin ameliyat olmamış.hayırlısı olsun canım.sen nasılsın?
kız bilmiyorum nasılım
attım kendimi topiklere valla
canım evet ameliyat olmadı çarşambaya kaldı korkuyorumama yapacak bir şey yok rabbime sığınmaktan başka
allahım yardımını esirğemesin inşşşş
sağol canım inşşşşşüzülme canım biliyorum çok zor bi durum ama Allah eşini sana bağışlar inşallah.Allah büyük dua et bende size dua edecem.Allah yardımcınız olsun.
sağol canım inşşşşş
biraz kafa dağıtmak için giriyorum nette
yoksa düşün düşün aklımı kaybedeceğim valla
iyi yapıyosun sürekli düşünüp melonkolik takılmak iyi değil sen güçlü olmalısın dik durmalısınki eşinede destek olabilesin.biz hep buradayız canın sıkılınca gel stres atarız.
saraaaaaaaaaa avatarın ortalığı yakıyoooooooo
[sıze="3"]kızlarrrrrr hürrem bilem doğurdu yafffffffff[/sıze]
ya kızlar..elinizi vicdanınıza koyun ...
bu muhteşem yüzyıl dizisinde..koskoca KANUNİ SULTAN SÜLEYMANIN düştüğü durum nedir ya...madem
kurgu bir dizi o zaman,, dizideki karakter çizmeli mehmet ağa olsaydı...
sinir oldum valla..bu ne yaa..
ya kızlar..elinizi vicdanınıza koyun ...
Bu muhteşem yüzyıl dizisinde..koskoca kanuni sultan süleymanın düştüğü durum nedir ya...madem
kurgu bir dizi o zaman,, dizideki karakter çizmeli mehmet ağa olsaydı...
Sinir oldum valla..bu ne yaa..
valla ben az önce yine yazdım ama biraz fazla sulu bizim tarihimize yakışmıyor diye düşünüyorum
kesinlikle..yahu almanlar bile Hitleri el üstünde tutarken..bizim yaptığımıza bak..tamamen ticaret...
ceplerini doldurmak için hepsi....ama başarılıda oluyorlar...bak nerdeyse herkes onu izliyor....
aman acele etmeyelim böyle izlenmye devam ederse daha neler çıkar tarahimizde bilmediğimiz bakalım
kesinlikle..yahu almanlar bile hitleri el üstünde tutarken..bizim yaptığımıza bak..tamamen ticaret...
Ceplerini doldurmak için hepsi....ama başarılıda oluyorlar...bak nerdeyse herkes onu izliyor....
ben kendi adıma izlememeye çalışıyorum,sadece bir bölümde ne kadar abartmışlar görmek için baktım,ama onlara reyting vermicem.
imza kampanyası mı başlatsak acaba:26:reyting vermeyelim tatlım.....bu ne yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?