canim ben 50 tane alimleyla için ayetel kürsi listesi
sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50
elfida..........................13
toplam.......................113
kalan........... 200
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal
evet canım,bizim çocuklar çok esrarengis olduklarından,dedektif istiyolar illaki,arada bulur gibi oluyos,izlerine rastlıyozda,henüz kendileriyle buluşamadım.
slm kızlar nasılsınız bakem
canım eşin nasıl?***************
metukacım,evet bana okunmadı ama ben biraz geciktirilmesini istemiştim,bana haftaya okursanız sevinirim kızlar,şu sıra bende okuyamıyorum malum.
leyloş tarih istemiş,yeni tarihim 14 mart.
ben çıkıyorum,görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz
~Hz.Mevlana~
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,söze "a...ma" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur! Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!... Aşk bilek gücü değil Yürektir! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara
metukacım,evet bana okunmadı ama ben biraz geciktirilmesini istemiştim,bana haftaya okursanız sevinirim kızlar,şu sıra bende okuyamıyorum malum.
leyloş tarih istemiş,yeni tarihim 14 mart.
saraaaaaaaaaaa zelalllllllllllllllllll hürrem başladıııııııııııııııııııııııı
haahhh tam buldun şu vakitten sonra tyapılcak yemeği...sarmacı SARA
senin dondurucuda vardır yolla bana koyuvereyim ocaga olar mı :))
mercimek corbasınada ugraşamam.. tarhana iyi,,bide biber dolması yapayım,salata,yoğurt,bide konserve fasülye..iyi iyii... şimdi uydurdum begendim...yarına anaacımm yapar ben yerim artıkın
kızlarrrrrrrr hürrem başlamış
saraaaaaaaaaaa zelalllllllllllllllllll hürrem başladıııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?