ya geçmiş olsun canıminş. bişeyin yoktur tatlım kanaman bittimi:26:Allah kabul etsin canım dualarını
gecenin yarısı
cadı + zelalca +2 de misafir
:92::92::92::92::92::92:
canim kanamam daha baslamadi ....bende bugun evde test yaptim yine ama birsey yok ondan dedim biraz dua bari okim .....belimin arisi 3 yil once turkiyede yasarken banyoda dustum orada catlak dediler zamala gecer ...... arada boyla tutuo arisi ama okadar kotu oluyoki eylip ayak kabilarimi bile giyemez hale geliyorum ISALLA yarin artik bir cozum bulurlar ........
evet canimgecelerin kadinlari :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ziyaretciler 4 oldu :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: hey hey teyyyyyyyyy
canım kanaman gecikmiş kaç gün oldu niye gelmediki benim 3. gün geldi yarın kanda bi daha baktırsana inş. bellimi olurtatlım beline iyi bak çok önemli ilerde hamiş kalınca rahatsız eder seni inş. bi çare bulurlar
kız sen benim iç çamaşırlarımı nerden aldın
banane bende seninkileri sallıcam:92::92::92::92::92::92::92::92:
INSALLA canim .....2 subati bugun 16 oldu yok idrarda cikmadi bugun beklicam biraz daha olmadisa bende dusunuyom birdaha hastaneye gidem kana baksilar birde muane etsinler ..........
sala canim :92::92::92::92::92:onlara ihtiyacim yok
canım daha fazla bekleme yarın gitmişken baktır ya hamileysen belki progestona ihtiyacın vardırdeğilsende bu normal değil şimdiye adet olman lazımdı:26:inş. hamişsindir
benim yarinki gitcam hastane baska canim ...........sadece ortopedi kirik cikik isler ..........bide benim diyer hastanem uzak ...burada istediyin yerde kan testi yapmiyorlar ....ikinci denememde bize yakin bir poliklinik var gitim oraya kan testi icin bana dediler git doktorundan rapor getir ki tup bebek yapiyosun ozaman aliris kani ben rapor almaya gitiyim zaman kanida verdim geldim raporda almadim burda boyle her yerde yapamasin ....yarinda once ev doktoruna gitcam beni sevk etmesi gerekiyo yoksa hastane bamiyo .........
:92::92::92::92::92::92: cadının bunlar
arkadas gimis canim
cadıcım çok saçma canım burda heryerde bakıyolar tüp demesen normal desen genemi bakmıyolareczanelerde bi sorsana belki hassas gebelik testleri vardır:26:
üzülme bebeğim gene gelirama bizden korktuysa bilemem şimdi demiştir bunlar çatlak herhalde neden oynuyolar
donlari gordunen korkmusturne dusundu acaba :26: ben nereye geldim boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?