bu ne şimdi metuka...leylanın arkasından kardelene okuyalım alıntısını çok güzel saptırmışsın.bravo sana.içinden bizlere karşı böyle niyetler besliyorsun demek ki...sabah sabah beni bu kadar sinirlendirebilirdin aferin...
neyi saptırmışım ki?........bu ifadeyisen de kullanmışsın...
'''bizlere karşı böyle niyetler besliyorsun''' derken ...ne demek istedin?
Kardelene okunmadığını görünce unutuldu zannettim....bu sen de olabilirdin....
canım kardelenim nasılsın? giremesem de zerdaldan alıyorum haberlerinizi.ooo çılgınım,nassınnnn,çılgın bebiş nasıl?
Maşallah gün geçtikçe büyo ne güzel,rabbim en sağlıklı şekilde kavuştursun sizi.
günaydın çılgınım..nasılsın canım bebiş nasıl...hamilelik nasıl gidiyor..dün aklımdan geçtin..nikine baktım çılgın gelmiyor epeydir dedim...iyimisin tatlişim...?
kardelencim, belenaycım,metukacım sizlerede günaydın güzel hatunlarım...
dikkatle bak anlamaya çalış sayfayı.sen anlamadıysan yapabileceğim bişey yok.zaten senide muhatap alamam.ben o ifadeyi kardeleni nasıl unutmuşuz şaşkınlık ifadesi olarak kullandım çünkü hem üzüldüm hem şaşırdım.ama sonradan gördümki o zaten sonra okunmasını istemiş.ama ben senin işgüzarlığını gördüm burda.şu saatten sonra ne seni tanırım ne seni muhatap alırım.çok yazık....
kızlar günaydın..nasılsınız?
Gününüz güzel olsunnnn
venüscüm selam,
ben hala yorgunum ya venüsüm..gündüz iş cok yogun,aksam da 9 gibi sızıp kalıyorum.
yorgunluk devam yani:)
bu ara o bende de oluyordu meraklanma..sana onerim yatakta hapsurma kalkıp hapsurmaya calıs
bana bir sancı giriyordu valla odum kopuyordu:)
valla genel olarak iyiyiz. iş güc cok yordu, bayma derecesini geçtim.
bir yandan kayınvalidemi idare etmeye calısıyorum..süs müs derdinde, ben bebeğimin sağlıklı doğması derdindeyim. belki de gerginim ondan büyütüyorum ama gereksiz seylerle ugrasmak istemiyorum napayım
canım kardelenim nasılsın? giremesem de zerdaldan alıyorum haberlerinizi.
ayetel kürsi ödevlerimi o veriyor:)
çok şükür kardelencim yaa..bir de sağ salim alıversem kucağıma.
sen nasılsın?
çılgın bebişi hakkatten çılgın. pek tepikçi:)
sen nasılsın esas canım..iyiyim şükür..yogunluğum hiç azalmadı..
senin minik napıyor? hersey yolunda değilmi?
bende okuyabilirmiyim kalan 100 taneyi alabilirim
tamam canım o halde kalan 100 taneyi sana yazıyorum.
saracım günaydın tatlım...
kızlar konuya ben sebep oldum heralde,sonradan okunmasını isteyerek,keşke zerdal bana ilk dediğinde tamam deseydim,çok üzüldüm şu anda,lütfen böyle bişey için tartışmayın.
saol bitanem...Allaha şükür bizde iyiyiz...cumartesi doktordaydık..cinsiyeti tam net göremedi ama kıza benziyor dedi teyzesi...seninde iyi olmana sevindim...bu hafta sonu 3lü testimizin sonucu belli olcak...bize dua edin canım benim..
tamam canım o halde kalan 100 taneyi sana yazıyorum.
[ı]kızlar bişey soracam. Kardelen bana haftaya okuyun dedi. Bide zeynep var sırada ama ben diyorumki hamilelerden başlamışken leylanın duası bittiğine göre şimdide elfidaya venüse ve çılgına okuyalım sonrada zeynebe ve kardelene okuruz.başka hamile varsa benim bilmediğim söylerseniz sevinirim.[/ı]
bence münasip ama ben okuyamıyorum canımcım.
[ı]olsun tatlım önemli değil sende iyileştiğinde ve kendini hazır hissettiğinde okursun.hem illede okuyacaksın diye bişey yokki biz içimizden geldiği için ve yürekten isteyerek herkese sırayla okuyoruz.allah kabul eder inşallah.
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?