30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neyi saptırmışım ki?........bu ifadeyi sen de kullanmışsın...

'''bizlere karşı böyle niyetler besliyorsun''' derken ...ne demek istedin?

Kardelene okunmadığını görünce unutuldu zannettim....bu sen de olabilirdin....

Son düzenleme:

dikkatle bak anlamaya çalış sayfayı.sen anlamadıysan yapabileceğim bişey yok.zaten senide muhatap alamam.ben o ifadeyi kardeleni nasıl unutmuşuz şaşkınlık ifadesi olarak kullandım çünkü hem üzüldüm hem şaşırdım.ama sonradan gördümki o zaten sonra okunmasını istemiş.ama ben senin işgüzarlığını gördüm burda.şu saatten sonra ne seni tanırım ne seni muhatap alırım.çok yazık....

ooo çılgınım,nassınnnn,çılgın bebiş nasıl?
Maşallah gün geçtikçe büyo ne güzel,rabbim en sağlıklı şekilde kavuştursun sizi.
canım kardelenim nasılsın? giremesem de zerdaldan alıyorum haberlerinizi.
ayetel kürsi ödevlerimi o veriyor:)
çok şükür kardelencim yaa..bir de sağ salim alıversem kucağıma.
sen nasılsın?
çılgın bebişi hakkatten çılgın. pek tepikçi:)

sen nasılsın esas canım..iyiyim şükür..yogunluğum hiç azalmadı..
senin minik napıyor? hersey yolunda değilmi?

söylediğin herşeyi sana geri iade ediyorum......

böylesine basit bir konuyu ne kadarda büyüttün..helal olsun sana...

canım ya kıyamam sana...en iyisi erken yatmak :)) bende hala progestan kulanıyorum 200 lük yemekten sonra bi alıyorum mışıl mışıl uyukluyorum.:))
ben artık hapşırmaktan çok korkuyorum ama hep de hapşırıyom :)) dün okulda oturuken oldu çok a ma çok korktum.gecede kasığım a ğrıyınca ona yordum :)) şimdi geçmiş.yataktata dikkat ederim artık..
kayınvaliden napıyoo, hazırlıklar peşinde mi :)) valla tadını onalr çıkarıyoo.biz sağlıklı olcakmı bişey olcak mı doğcak mı stresi yaşayıp duruyoroz..boşver yapsınlar onlarda lazım..ben şöyle sağlıklı olsam ve korkularım olmasa neler yapardım neler... :)) ama işte şimdi tek dileğim kuzumu kucağıma sağlıklıca almak...galiba annelik bu çılgın..

kızlar bu arada neşenin diğer topiğine bi bakın lovelim birsürü ek gıda hakkında listeler yayınlamış.ben kopyaladım lazım olur diye...sağolsun canım ya...

saol bitanem...Allaha şükür bizde iyiyiz...cumartesi doktordaydık..cinsiyeti tam net göremedi ama kıza benziyor dedi teyzesi...seninde iyi olmana sevindim...bu hafta sonu 3lü testimizin sonucu belli olcak...bize dua edin canım benim..

leyla için ayetel kürsi listesi

sara...........................50
zeynep(pikepolat).........50
elfida..........................13
nanelişeker..................50
cadı...........................50
belenay.....................100

toplam.......................313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla

saracım günaydın tatlım...

günaydın canım.nasılsın?

zerdal bi kaç gün gelemeyecekmiş aranızdan birisi dua listesine baksın demişti o gelene kadar ben bakayım dedim.dün sana başladık bugünde bitirdik.Allah yavrunu sağlıklı bi şekilde bir an önce kucağına almayı nasip etsin tatlım.

kızlar konuya ben sebep oldum heralde,sonradan okunmasını isteyerek,keşke zerdal bana ilk dediğinde tamam deseydim,çok üzüldüm şu anda,lütfen böyle bişey için tartışmayın.

canım ;ben zaten tartışmıyorum ki.....zaten; ortada da tartışılacak mesele yok.....sağolsun..

ne işgüzarlığımı bıraktı...ne de iyi niyetimi.....

kızlar bişey soracam. kardelen bana haftaya okuyun dedi. bide zeynep var sırada ama ben diyorumki hamilelerden başlamışken leylanın duası bittiğine göre şimdide elfidaya venüse ve çılgına okuyalım sonrada zeynebe ve kardelene okuruz.başka hamile varsa benim bilmediğim söylerseniz sevinirim.

leyloşşş :)) hayırlı olsun..kız olcakmış :))ama belli olmuyor bence çünkü banada dr ne d edi biliyormusun erkek olabilir.tabi şok oldum.tickeri da o yüzden sildim.ama ben hala kız hissediyorum.zaten dr da tahmin ediyomuş görmedik kukuş ya da pipi tabiki de hayırlı evlatlar ve sağlıklı olsunlarda başka şey istemeyiz....

bence münasip ama ben okuyamıyorum canımcım.

bence münasip ama ben okuyamıyorum canımcım.

olsun tatlım önemli değil sende iyileştiğinde ve kendini hazır hissettiğinde okursun.hem illede okuyacaksın diye bişey yokki biz içimizden geldiği için ve yürekten isteyerek herkese sırayla okuyoruz.Allah kabul eder inşallah.

regl olmasam okurum kız,kendimi hazır hissetcek neyim varda,benim ki biraz uzun sürüyo.

venüscüm canım yazdıklarını okudumda çok şaşırdım.sanırım metukayı yanlış anladın metuka arkadaşlarına kötü niyet besleyen biri hiç değil.o çok iyi bi insan.gülümseme ifadelerini yanlış yorumladın sanırım bizim topikte böyle kavgalar tartışmalar olmasın örnek topikiz biz.hormonların yine coştumu kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…