30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cadıcım ben kaçtım canım adam dibimde uyuyo bi kalksatuş sesinden dönüp duruyo zaten iyi geceler canım öpt. byyyyyyyyy
canım gündüzleri gel ben burda oluyom :92::92::92::92::92:

cadıcım ben kaçtım canım adam dibimde uyuyo bi kalksatuş sesinden dönüp duruyo zaten iyi geceler canım öpt. byyyyyyyyy
canım gündüzleri gel ben burda oluyom :92::92::92::92::92:

tamam canim iyi geceler .... yarin hastaneden geldimi giririm kendine iyi bak canim iyi uykular gorusurus

günaydın şekerler...
çılgın seni görmek ne güzel..bebiş de maşallah büyümüş..nasıl keyfiniz iyisinizdir umarım..
ben nerdeyse 15. haftaya gircem ama hala yorgunum çılgın.kolum bacağım heryerim ağrıyoo.bi d e dün hapşırınca kasığım çok fena acıdı.öyle çok korktum ki...inş bişi olmamıştır..

...........................

bu ne şimdi metuka...leylanın arkasından kardelene okuyalım alıntısını çok güzel saptırmışsın.bravo sana.içinden bizlere karşı böyle niyetler besliyorsun demek ki...sabah sabah beni bu kadar sinirlendirebilirdin aferin...

Son düzenleme:

bende okuyabilirmiyim kalan 100 taneyi alabilirim

kızlar günaydın..nasılsınız?
gününüz güzel olsunnnn

günaydın çılgınım..nasılsın canım bebiş nasıl...hamilelik nasıl gidiyor..dün aklımdan geçtin..nikine baktım çılgın gelmiyor epeydir dedim...iyimisin tatlişim...?

kardelencim, belenaycım,metukacım sizlerede günaydın güzel hatunlarım...

Son düzenleme:
bende okuyabilirmiyim kalan 100 taneyi alabilirim

Allah razı olsun gülüm..senden ve tüm kızlarımızdan ...listeyi yeni gördüm duygulandım...sabah sabah gözlerim doldu yeminle...herşeyden etkilenir oldum ben yaa...hepinizi kucak dolusu öpüyorum canlarım benim...Rabbim en kısa zamanda sizin meleklerinizide göndersin canlarım...yuvası bebiş cıvıltısıyla doldursun inşallah...

kızlar mesajın aslına şurdan bakabilirsiniz sayfa 6146 mesaj no 61459 çok kızgınım....

venüscüm selam,
ben hala yorgunum ya venüsüm..gündüz iş cok yogun,aksam da 9 gibi sızıp kalıyorum.
yorgunluk devam yani:)
bu ara o bende de oluyordu meraklanma..sana onerim yatakta hapsurma kalkıp hapsurmaya calıs
bana bir sancı giriyordu valla odum kopuyordu:)
valla genel olarak iyiyiz. iş güc cok yordu, bayma derecesini geçtim.
bir yandan kayınvalidemi idare etmeye calısıyorum..süs müs derdinde, ben bebeğimin sağlıklı doğması derdindeyim. belki de gerginim ondan büyütüyorum ama gereksiz seylerle ugrasmak istemiyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…