30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

iyiki varsınız hakkaten de buraya yazınca içim garip bişekilde umut doluyor teşekkür edrim vakit ayıran herkese

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 13 ziyaretçi)

denizANASI,fasta,GESHENK,yeteeeeer,BaNkA_cI,

gesoo..şaka mı buu

ohaaaa diycemmmm yaniii resmen toplu bi baskın yaşamışız , ben de 2 dk plan hazırlıyodum okul için , Allah tanm denk gelmemeişim korkardım ben :18::18:

geso iyiyim cvanım sen nasılsın ? yorumuna katılıyorum canım , haberi izlerken bugün yine çok kötü olduk eşimle, ve ben aynen bunu dedim nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz, sen koru Allah ım dedim.ve değiştirdik ama her kanalda ayrı bir hayatın acısı karşına çıkıyor..Allah hayırlı yazılar yazsın bizze :))

Bebek sahibi olmak istediğimize göre Allah'a şükür karnımızı doyurabiliyoruz, kendileriyle olmaktan mutlu olduğumuz eşlerimiz var, bize hayatı zehir eden bir özürümüz yok... Demek ki karnını doyuramayanlardan, hayatının anlamını bulamayanlardan, sağlığı yerinde olamayanlardan defalarca şanslıyız. Doğanın bize bi şekilde dayattığı bu bebek sahibi olma arzusunu bastırmak zor. Yine de elimizdekiler için şükrederek doğru zamanı tevekkülle beklemek, en doğrusu olacak gibi. Hem doğum sancısının ardından nasıl geliyorsa o minik mucize, bu da bir nevi doğum sancısı. Ne zaman görülmüş hep gece olduğu? Mutlaka her gecenin sabahı, her acının rahatı, her sancının doğumu var şu hayatta. Biz sahip olduklarımızın değerini daha çok bileceğiz. Bizim bebeklerimiz şanslı ve mutlu bebekler olacak. Onları daha doğmadan özleyen anneleri sayesinde... Hadi toplayalım kendimizi. Kocaman, derin, serin bir nefes alıp ciğerlerimizi dolduralım, şükredelim Allah'a; sağlığımız, sahip olduklarımız için. Tertemiz bir kalple dua edelim, çok bekletmeden, en doğru ve hayırlı zamanda versin diye minik nar tanelerimizi bize.

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 13 ziyaretçi)

denizANASI,fasta,GESHENK,yeteeeeer,BaNkA_cI,

gesoo..şaka mı buu

yuuuhhhhh ben görmedim bunu hayran kitlemiz gün geçmiyorki azalsın aksine süratle artıyor.. popüler bir topik burası hayatım gelenin de gideninde gözü burada helloooo

dimi yaaa.. çocuk görünce aklıma bu olay geliyor.. nasıl bir şey bu .. Allah hayırlı edepli ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.. bu kadar istemek ısrarla bide isyana gitmek bence yanlış.. olmuyorsa vardır Yaradanın bir bildiği. inançlı insanlar değilmiyiz kime isyanımız sıkıntımız.. topluma göre mi yaşıyoruz o toplum her sıkıntımızda karşılıyormu peki ihtiyacımızı.. niye birileri sorar eder sıkıntısı var.. sorsun arkadaş bunaltsın.. bunalma.. herkesin lafı neden bu kadar mühim.. neyse uzatmayayım.. venüs ne zamandı senin son tahliller??

En büyük kudretimin hayatta inancımınolması diye düşünmüşümdür ben ger daim allaha sahip olduklarım için de sahip olmadıklarım için de şükrettim korkarım rabbimi utandırmaktan .....

Ve inanıorumki şuan yaşadığım hasrette benim sınanmam ama kavuşacağıma daha doğrusu kavuşacağımıza inannıyorum ama bazen kırılıyor içimdeki kalp ve onun acısı yakıyor içimi ama diyorum ya sizin gibi derdime ortak olan beni dinleyen başıma omuz olan (sanalda olsa) inanlar var teşekkür ediyorum hepinize canlarım

işte bir rehberlik hocası :)) kız sen iyi oldun bu topiğe haa.. sakın bırakma bizi :))

gesooo bilmiyorum ne zaman çıkacak.yarın 14 gün olacak.21 günde de çıkabilirmiş 1 ayda da..hücrelerin kültürde üreme hızıyla alakalıymış..inş bir an önce ürer.ve inş güzel sonuçlar çıkar..benim de kalbimin bi yanı böyle buruk işte , bekliyorum oyalamaya çalışıyorum kendimi..bazen hiçbişi olmucak herşey güzel devam edecek gibi geliyor, a ma bazen bir an oluyor resmen hayyattan kopuyorum.. ( çok zor bişi..şimdi şu ön tetsim temiz geldi ya onunla avutuyorum kendimi..her ezan okunuşunda dua ediyorum Rabbim ize...sizlerinde tertemiz dualarınızı bekliyorum ezan vakitlerinde :))

o değilde Geshenk..
sen 2-3 hafta önce ne yedindi öğlen yemeğinde?
hala aklım onda benim,ne zaman söylüycen :86::86:

de get :76:

hakket yaaa benimd e içime dert o.gesooo sen ne yediydin o gün ?

sapık gibiyiz dimi elfidoşşş

demiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :84: çatlayın meraktan.. yok siz çatlamayın yüklüsünüz şimcik geri aldım.. hele doğurun neler edecem ben size cadılar

Venüsüm ya sapık deyince şu gesonun söyledği sapık adam geldi aklıma,titredim inan...

ayy benim tosbaa maç izliyor ya,gollere tepkiye ayrı korkuyorum,gol kacırmaya ayrı..delimidir nedir ya zıp zıp oldu adam yanımda,milli takım macı diye izn verdim ama cok korkuyorum ya action olucak diye... bi fırlıyo bagırarak bende yogunlaşıyom buraya, benim öd sen gel kopppp o gadan yanee :))

macın bitmesine az kaldı,benimde uyku saatim gecti,gözlerim kızarmış...
ben yatağıma cuff cufff...

Öptüm seni Venüsüm,Gesom,Tentom,(geleydin bugun iyiydi iyiydi )) :))

ZERDAL cim hikaylerin aaşaama itinayla okunur arkadaşım,hamileolmanı cookk içten dileyip temenni eidyorum.artık gündüzlerigörüşemeyecegimiz için cok üzgünüm,gündüz haberlerini gece 12de tekrar yayından izler gibiolucam ama napalım, internetimi kestiler iş yerimde...kesiş o kesiş

bende gidecem az sonra banyoya sonra yatağa.. dişimin dolgusu düştü yarın gideyim taktırayım ağrı sızı olmadan.. hadi iyi geceler elfoş.. korkma kısım ne varmış korkacak heyyt be deniz de korkmaz erkekim benim.. erkek olacak o erkek :))) int kestiler demek olsun gece tekrarlarız konuları zerdalımla mesaj bırakırsınız birbirinize.. öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…