30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kizlar ben 27 yasindayim bu yaz evlencem insaallah ilk baslarda cocuk düsünmüyorum ama yastan dolayi da korkularim var sonra olamzsa diye

daha yaşın ne ki,çıtırsn :)
korkmana gerek yok
bize bakma sen biz accuk müzeliğiz :)

ben de 27 yaşında evlendim 5 yıl olacak hala bebeğin b si yok.

sebebi de yok

ama yaşadıklarımdan öğrendiğim ve sana aktarabiceğim tek şey doktorunu çok iyi seçmen

özelmiş hastaneymiş filanmış falanmış hikaye

bebek kararı verdiğinizde ve -umarım başına gelmez- de 6 ay geçtiği halde bişi yoksa ii bi prof filan bularak başla :)

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim

Neden beele oldu dedim okuyunca aşağıdan anladım neler olabilme ihtimalini
alıntıyıda silmiyim artık didim tentom.
hayırlısı diyelim,yarın güzel haberle gel,gec catlayan yımırta olsun güzel haber,dış gebelik ihtimalini begenmedim çünküm:44: beta hcg düşecekte,vücut normale dönecekte sen hamile kalıcan bi daha,yok yok gec catlayan yımırtadır o heralde

bak bu durum kaderinde olurdu,benimde oldu 2 ay üstüste ama 3-4 gün sürmüştü senin bayağı sürmüş bugun ayın 29u 12 gündür öyle demek,merak ettim ben de,gelince hemen yazmayı unutma emi Tentom

tarz mı değiştirdin Zerdalım :82:
her tarz var bende, ortaya karışık yapıyom desene

itiraf ediyom (bende yüzük sandm )

AMANNİİİİNNNNNNNNNNNNN kim gelmiş denizlerin okyanusların anası hoşgelmiş sefalar getirmiş.. heyecan şeyettim ben şimdi nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor??

denizANASII napıyon kız nerelerdeydin sen nickini değiştirmek için mi gittidiydin Allah seni emii deniz napıyoo ne kadarlık oldu şimdi

AMANNİİİİNNNNNNNNNNNNN kim gelmiş denizlerin okyanusların anası hoşgelmiş sefalar getirmiş.. heyecan şeyettim ben şimdi nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor??
eyiyem Gesenkcim, sen nassen?
heyecanlandında nere kayboldun hemen.
maçbitene kadar burdayım,sonra cuf cufff

Venüsüm nasılsın? kaç gün kaldı kan testi sonuçlarına?
iyi cıkacak ALLAh ın izniyle de yine de için rahatsın eline alda

Son düzenleme:
kızlar kimse neden slmm vermiyor yaaaa

arkadaşlar ben dayanamoyorum her ay aynı hüsran her ay adet oldum olacam korkusu offfffffffff yine başladı benim adet belirtilerim bu kadar üzülüp her ay aynı sitresi yaşayıp nasıl hamile kalcam ki bana kafana takma dşünmememeye çalış diyorlar ama ne mümkün nasıl başarıcam çok mutsuzm:95:

canım ben bunu unutmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum
sadece bununla yaşamayı öğreneceğimize inanııyorum
yoksa ben aklımdan çıkartımm hiç düşünmedim bence bu münkün değilmiş gibi geliyor

eşimlede konuşamıyorum şurada olmasa patlarım herhalde iki satır bşey yazıpta rahatlıyorum bir nebeze canı gönülden diliyorumki Rabbim sizi dilediğiniz melekelere hayırlı zamanlarda ve tez vakitte kavuştursun..................

ben neyapıcam arkadaşlarımın bebeklerine bakarken sürekli duaediyorum Allahım banada nasip et diye..birileri çocuk yokmu daha diye soracak diye tedirginim yadaacaba içten içe bana acıyorlarmı diye düşünmekten her ay adet olunca eşimin üzülme deesinden ...

iiçim acıyor

ben

nasıl yapıcaz RABBİM YARDIM ET

Beni sakın yanlış anlamayın kimseyi umutsuzluğa düşürmek yada demoralize etmek istemem sadece içimin sesinetek başına dayanamadığım bir gece hakkınız helal edin lütfen

Beni sakın yanlış anlamayın kimseyi umutsuzluğa düşürmek yada demoralize etmek istemem sadece içimin sesinetek başına dayanamadığım bir gece hakkınız helal edin lütfen
hepimiz zaman zaman düştük bu karamsarlığa, ama ne bir çare, ne de umut oluyor bukaramsarlıklar bize,anca törpülüyor umudumuzu..Zamanı şimdi değilmiş demek ki diyip bir aysonrası için elinden geldiğince yumurta çatlama zamanı calışmalarını yap,Allaha bol bol dua et,gercekten istediğini belli et YARADAN a... inanıyorum ben gelecektir melegin..doğal olması en tabi isteğimiz ama daha da olmadı yardımcı tekniklere yönelirsiniz..ama karamsarlık sadece hormonlarını zıplatır, ve hiçbişeyi daha iyiye götürmez fastasım

nasıl yapıcaz RABBİM YARDIM ET

canım inanki hepimiz bezeri şeyleri yaşıyoruzzzz
ama ne yapalım bu da bizim sınavımız kaderimiz ne düşünürsek düşünelim GERÇEĞİMİZ bu bizlerin belkide belikide gelecek bebişilerimiz zamanı var (inşş gelecekler) ama gelmeyede bilirler vee eğerki bu kadar çabadan sonraaa:26::26: (buradaki her kesin çabasını biliyorum )eğerki rabbim vermesse bundda bir hayır vardır diye düşünüyorum üzülüyorum ama böyle düşünüyorum
ben ne kadar çok istedim evliğilim 9. ayında bebeğimi kucaklamayı ne kadar çok ama olmadı 7 sendir olmadı bu kadar çabaya rağmen olmadı neler yaşadım neler atlatım hiç birisininın acısın yüreğimi onun yoklugu kadar yakmadı onun hasreti kadar acı değildir hiç bir şey
hiç bir şeyi beklemek onu beklemek kadar zor olmadı hiç bir şey beni bu kadar yormadı ama GELMEDİİİİİİİ artık gelecekmi eminde değilim ama ben hep BEKLEYECEĞİM o gelemsede

7yeterim naaptın ya..
yangına körükle gitmişin bacım

"

sağolasın canım rabbim dualarımı biliyor nasıl yalvardığımı nasıl merhamet dilendiğimi rabbime sığınıyorum

o nasıl laf fasta ?? lütfen kötü düşünme.... hepimiz aynıyız ne yapalım canım taktiri ilahi.. sabredecez. hayatımıza devam edeceğiz.. niye takıntı haline getiriyoruz bu konuyu anlamıyorum.. yani çocuğumuz olursa hayatın bütün sorunları son mu bulacak.. Allahaşkına yapmayın böyle hepinize hepimize diyorum saplantı haline gelen her ne ise görüldüğü üzere kendimize zarar vermekten öteye gidemiyoruz lütfen hayat bağlarını tekrar kuvvetlendirelim onca engelli insan var ne kadar hayata bağlı inadına sımsıkı tutunuyorlar hayran kalıyorum onlara biz onlardan daha mı kötü durumdayız.. hayır.. kaç gündür şu kayserideki 3 çocuğun etkisindeyim küçücük masumlara bayramı zehir eden adi sapığa karşı bu hayatta daha mı önemli şimdi illa çocuk sahibi olmak.. Allah ailelerine sabır versin.. artık bayramlarda şeker toplamaya bile çıkamayack çocuklar işte böyle dünyaya uğraşıyoruz çocuk getirmeye.. lütfen elimizdekilerin kıymetini bilelim kendimize gelelim...

denizanası mesajlar gelmiş onlara baktım kıss gitmedim maççı seni

venüs naber tatlı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…