kizlar ben 27 yasindayim bu yaz evlencem insaallah ilk baslarda cocuk düsünmüyorum ama yastan dolayi da korkularim var sonra olamzsa diye
daha yakın ne ki :)
korkmana gerek yok
bize bakma sen biz accuk müzeliğiz :)
ben de 27 yaşında evlendim 5 yıl olacak hala bebeğin b si yok.
ama yaşadıklarımdan öğrendiğim ve sana aktarabiceğim tek şey doktorunu çok iyi seçmen
özelmiş hastaneymiş filanmış falanmış hikaye
bebek kararı verdiğinizde ve -umarım başına gelmez- de 6 ay geçtiği halde bişi yoksa ii bi prof filan bularak başla :)
Neden beele oldu dedim okuyunca aşağıdan anladım neler olabilme ihtimalinihehe maşalah
millet fabrika gibi
doktorla konuştum
her şey olabiliri görmeden bişi diemem dedi :)
çatlamayan bi yumurta olabillir dış gebelil olabilir filan falan dedi
bakalaım ne çıkçak kutudan
yarın akşama haberlerle dönerim :)
merhaba herkese
zerdal hamilemisin?? hadi inşallah.. ateşin düşmüşmü olsun belli olmaz hadi gelsin yeğenimiz biz bekliyoruz kendisini
artniyetizm sende uygun çalışmaları yaptın hadi güzel haberler bide senden inşallah..
tento nooliiine ettiriyon???
lovelicim eren hastamıydı?? nasıl şimdi daha iyidir umarım..
çılgın hanım yooookkkk karnı burnunda full çalışıyor yaflum
naneli nerelerdesin hatun???
melony bi ceeee bi daa yok :76:
elfoşşşş hadi geeeellllllllll.....
diğer kıslar size de selam
17 sinde adet oldum
1 hafta sürer 24 ünde bitmesi lazımdı.
ama ufak ufak kahve lekelerim oluyodu , önemsemedim, günlük pedle idare ediodum
bu sabah bi baktım ki bildiğin adet, gümbür gümbür gelii..ped koydum da ancaa
doktoru aradım yarın randevum var.
tel de sorcam ama daha dönmediler bana
noliiiiiiiii:84::84::84::84:
tarz mı değiştirdin Zerdalım :82:İki sevgili varmış Hani insanın içini kıpır kıpır ettiren umut dolu bir
sevgiymiş onlarınki. Evlenmeyi düşünüyorlarmış. Derken bir gün
delikanlının yurt dışıina gitme mecburiyeti doğmuş. Kız gözyaşları
içinde kalmış. Onsuz nasıl yaşayacağını bilemiyormuş. O zaman delikanlı
cebinden bir yüzük çıkartmış ve demiş ki 'Ben iki yıl sonra döneceğim.
Eğer döndüğüm güne kadar parmağından bu yüzüğü hiç çıkartmazsan beni
gerçekten sevdiğini anlayacağım ve hemen evlenecegiz.' Genç kız çaresiz
kabul etmiş. Çocuk gitmiş.
Kız yüzüğü hiç ama hiç çıkartmamış. Taa ki... Taa ki sevgilisini
karşılamaya gittiği güne kadar. O gün rıhtımda durmuş kendisine
nişanlısını getiren geminin kıyıya yanaşmasını izliyormuş heyecanla.
Birden güvertede delikanlıyı görmüş. Yüreği ağzına gelmiş. Sevinç içinde
kendisini göstermeye çalışmış.
Elini cebinden çıkartıp sallayayım derken "şıp" diye bir sesle irkilmiş.
Yüzük parmağından düşmüs, denizin derinliklerinde kaybolup gitmiş! Ne
yaptıysa, ne söylediyse delikanlıyı ikna edememiş. Çocuk kızı terk
etmiş. Zaman geçmiş.
Kız bir gün hep nişanlısıyla birlikte gittikleri balıkçıya uğramış.
Birde bakmış ki delikanlı orada! Hemen yanına yaklaşıp olanları
anlatmaya çalışmış. Delikanlı ilk başlarda biraz soğuk davrandıysa da
sonunda yelkenleri suya indirmiş. Uzun ayrılığın getirdiği özlemle
birbirlerine sarılmışlar. Mutluluk yüzlerinde okunuyormuş adeta. Bu
olayın şerefine hemen yemek sipariş etmişler. Bir kaç dakika sonra bir
tabakta balıkları gelmiş. İştahla çatal bıçağa davranmışlar.
Balığı kestiklerinde içinden ne çıkmış dersiniz?
Yüzük dediniz değil mi?
Bilemediniz.
Kılçık!
Siz çok fazla Türk filmi seyretmişsiniz...
eyiyem Gesenkcim, sen nassen?AMANNİİİİNNNNNNNNNNNNN kim gelmişdenizlerin okyanusların anası hoşgelmiş sefalar getirmiş.. heyecan şeyettim ben şimdi nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor??
arkadaşlar ben dayanamoyorum her ay aynı hüsran her ay adet oldum olacam korkusu offfffffffff yine başladı benim adet belirtilerim bu kadar üzülüp her ay aynı sitresi yaşayıp nasıl hamile kalcam ki bana kafana takma dşünmememeye çalış diyorlar ama ne mümkün nasıl başarıcam çok mutsuzm:95:
canım ben bunu unutmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum
sadece bununla yaşamayı öğreneceğimize inanııyorum
yoksa ben aklımdan çıkartımm hiç düşünmedim bence bu münkün değilmiş gibi geliyor
hepimiz zaman zaman düştük bu karamsarlığa, ama ne bir çare, ne de umut oluyor bukaramsarlıklar bize,anca törpülüyor umudumuzu..Zamanı şimdi değilmiş demek ki diyip bir aysonrası için elinden geldiğince yumurta çatlama zamanı calışmalarını yap,Allaha bol bol dua et,gercekten istediğini belli et YARADAN a... inanıyorum ben gelecektir melegin..doğal olması en tabi isteğimiz ama daha da olmadı yardımcı tekniklere yönelirsiniz..ama karamsarlık sadece hormonlarını zıplatır, ve hiçbişeyi daha iyiye götürmez fastasımBeni sakın yanlış anlamayın kimseyi umutsuzluğa düşürmek yada demoralize etmek istemem sadece içimin sesinetek başına dayanamadığım bir gece hakkınız helal edin lütfen
eşimlede konuşamıyorum şurada olmasa patlarım herhalde iki satır bşey yazıpta rahatlıyorum bir nebeze canı gönülden diliyorumki Rabbim sizi dilediğiniz melekelere hayırlı zamanlarda ve tez vakitte kavuştursun..................
ben neyapıcam arkadaşlarımın bebeklerine bakarken sürekli duaediyorum Allahım banada nasip et diye..birileri çocuk yokmu daha diye soracak diye tedirginim yadaacaba içten içe bana acıyorlarmı diye düşünmekten her ay adet olunca eşimin üzülme deesinden ...
iiçim acıyor
ben
nasıl yapıcaz RABBİM YARDIM ET
yok delüü... yazdım ama oıkumadan cıktın heralde..yazrım bi ara ayrı ayrı sevenlerime ve sevdikleirme gerekçelerimi :82:denizANASIInapıyon kız nerelerdeydin sen nickini değiştirmek için mi gittidiydin Allah seni emii deniz napıyoo ne kadarlık oldu şimdi
7yeterim naaptın ya..canım inanki hepimiz bezeri şeyleri yaşıyoruzzzz
ama ne yapalım bu da bizim sınavımızkaderimiz ne düşünürsek düşünelim GERÇEĞİMİZ bu bizlerin belkide belikide gelecek bebişilerimiz zamanı var (inşş gelecekler) ama gelmeyede bilirler vee eğerki bu kadar çabadan sonraaa:26::26: (buradaki her kesin çabasını biliyorum )eğerki rabbim vermesse bundda bir hayır vardır diye düşünüyorum üzülüyorum ama böyle düşünüyorum
ben ne kadar çok istedim evliğilim 9. ayında bebeğimi kucaklamayıne kadar çok ama olmadı 7 sendir olmadı bu kadar çabaya rağmen olmadı neler yaşadım neler atlatım hiç birisininın acısın yüreğimi onun yoklugu kadar yakmadı onun hasreti kadar acı değildir hiç bir şey
hiç bir şeyi beklemek onu beklemek kadar zor olmadıhiç bir şey beni bu kadar yormadı ama GELMEDİİİİİİİ artık gelecekmi eminde değilim ama ben hep BEKLEYECEĞİM o gelemsede
hepimiz zaman zaman düştük bu karamsarlığa, ama ne bir çare, ne de umut oluyor bukaramsarlıklar bize,anca törpülüyor umudumuzu..zamanı şimdi değilmiş demek ki diyip bir aysonrası için elinden geldiğince yumurta çatlama zamanı calışmalarını yap,allaha bol bol dua et,gercekten istediğini belli et yaradan a... Inanıyorum ben gelecektir melegin..doğal olması en tabi isteğimiz ama daha da olmadı yardımcı tekniklere yönelirsiniz..ama karamsarlık sadece hormonlarını zıplatır, ve hiçbişeyi daha iyiye götürmez fastasım
Beni sakın yanlış anlamayın kimseyi umutsuzluğa düşürmek yada demoralize etmek istemem sadece içimin sesinetek başına dayanamadığım bir gece hakkınız helal edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?