30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlısı olsun kuzum yaaa olacak Rabbim layık görmüştür seni anneliğe

Zerdalcım? Var mı yeni bir durum? Merak ediyorum seni.

Sağolun kızlar dediğim gibi ağrım sızım hiçbir belirtim yok. Ama sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı 36.3 o zamanda gelebilir diye düşündüm. bakalım cumaya kadar bekliyeceğiz. Şu adet durumuma gıcık oluyorum, çok uzun sürüyor benimki. Çok bekletiyor beni, nedendir kızlar hormonlarda sorun yok tahlil yaptırdım. yumurta tembelliğinden şüpeleniyorum. Bi fikriniz varmı.

Son düzenleme:
zerdalcim ve kızlar herkese merhabalar, gününüz güzel geçsin :)))

ovulasyon testini 5 gün boyunca uyguladım ben, sadece 1. gün çift çizgi çıktı diğer günler yaa çıkmadı 2. çizgi yada silik çıktı

ben sadece 1 gün mü yumurtladım kızlar (( ne zor bu hamile olmaya çalışmakk walla denemediğim şey kalmadı (((

merhaba herkese

zerdal hamilemisin?? hadi inşallah.. ateşin düşmüşmü olsun belli olmaz hadi gelsin yeğenimiz biz bekliyoruz kendisini

artniyetizm sende uygun çalışmaları yaptın hadi güzel haberler bide senden inşallah..

tento nooliii ne ettiriyon???

lovelicim eren hastamıydı?? nasıl şimdi daha iyidir umarım..

çılgın hanım yooookkkk karnı burnunda full çalışıyor yaflum

naneli nerelerdesin hatun???

melony bi ceeee bi daa yok :76:

elfoşşşş hadi geeeellllllllll.....

diğer kıslar size de selam

mrhb kızlar nasılsnız keyifler nasıllllllll

bende diğer kızlardan biriyim sanırım sağol canım sen nasılsın

17 sinde adet oldum
1 hafta sürer 24 ünde bitmesi lazımdı.
ama ufak ufak kahve lekelerim oluyodu , önemsemedim, günlük pedle idare ediodum
bu sabah bi baktım ki bildiğin adet, gümbür gümbür gelii..ped koydum da ancaa

doktoru aradım yarın randevum var.
tel de sorcam ama daha dönmediler bana

noliiiiiiiii:84::84::84::84:

heeee onu diommm
komşum hamileymiş bir oğlu vardı istiyordu bir kaç ay sonra başşlarım diyordu hamile kalmış oğlu da minik daha 1 yaşında

heeee onu diommm
komşum hamileymiş bir oğlu vardı istiyordu bir kaç ay sonra başşlarım diyordu hamile kalmış oğlu da minik daha 1 yaşında

hehe maşalah
millet fabrika gibi

doktorla konuştum
her şey olabiliri görmeden bişi diemem dedi :)
çatlamayan bi yumurta olabillir dış gebelil olabilir filan falan dedi
bakalaım ne çıkçak kutudan

yarın akşama haberlerle dönerim :)

kizlar ben 27 yasindayim bu yaz evlencem insaallah ilk baslarda cocuk düsünmüyorum ama yastan dolayi da korkularim var sonra olamzsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…