30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenk nasılsın canım, karşılaşamıyoruz seninle, inşaallah her şey yolundadır

zerdal üzüldüm kırmızı karta ama onun gelmesi de güzel bi yerde hayırlısı olsun, Allah daha fazla bekletmesin

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

venus43,

ıssız topikkk :18::18:

ben de yatayım bariiii
Venüscüm şimdi de pek ıssız...gündüzde dönmemiş muhabbet
bende fırına yemeği sürdüm bi bakayım dedim de normal amakimsenin olmaması şimdi dimi,tamda yemek vakti.

cok begendim bunu Zerdalım,, hiç düşünmeden yaşıyoruz hakkaten..hatları hepde karşıda arıyoruz kendimize dönüp bakmaya vaktimz ya da cesaretimiz yok

Yapma ya

Ayy özlemişim seni de be yaa
çift kırmızı kart ha :44:
sadece stres..bilmem ne miymiş nedeni, ilginç ama ya,böyle mi dedi dr? "cevresel etkenler" ultrasonla baktımı,kan tahlili yaptmı tentom ya??

hayırlısı olsun zerdalım gelecek aya bakacağız artık
Loveli nasılsınız, iiyimiziisniz Erencik ve sen?
ben diğer topiği bulamıyom Lovelicim ya, özel msjda yazamıyom 100 msj yaz eele diyo
kopyalar msın buraya linki..gebeliğe-anne topiğine baktım yok,başka nerde olabiler ki?

Tatlım güzel canın sağolsun. Geç olsun, güç olmasın. Nazlı bebiş iyice bir hazırlık istiyor anlaşılan. Pandoranın kutusundan çıkan tek güzel şey umut, umut ki bizi ayakta tutan, yaşama bağlayan en büyük güç. Mücadeleye devam yani

tentoşşş nasılsın canımmmm

nanelim civcivim göremeddim senii görmeedimm
okul işlerine daldıyıdm. anca dönüp bakabildim
iyi diek ii olk

ya sen nassen. ne durumdasın
Ayy özlemişim seni de be yaa
çift kırmızı kart ha :44:
sadece stres..bilmem ne miymiş nedeni, ilginç ama ya,böyle mi dedi dr? "cevresel etkenler" ultrasonla baktımı,kan tahlili yaptmı tentom ya??

baktı baktı
önce o altei soktu, sonra barnakladı, sonra ultrosun şeysini..
sen adet oluyon dedi, basbayaa adet dedi
ilk defa oluyo ya, hani sürekli bişi olsa isterdi die düşünüom
polip miyom filan yok imiş
bu ay bayaa sıkıntılı geçti benim, ondan galiba..
bi de geciken ancak gelmeyi ihmal eden regl sonrası dibe vurdum, basbayaa dibe vurdum. o da etken işte

sen nassen
ihmal etmion di mi denizimizi

ben bügün dr.geldim kontrol vardi sag ve solda iki yumurta var 8 cmi 3 de gözüküyormus ilk deva böyle güzel yumurtalar var kizlar iynelere devam

İnternetten hesaplattım, tam 35 günde bir görüyorum adeti, yeni adet tarihim 4 mayıs. Nisan ayında adet görmemiş oluyorum.

sağlık olsun canım..merak e tme sen rahim kendini bi toparlasın iyice olacak inş , düşükten sonra tam olarak kaç kez adet gördün , bir de kaçıncı haftada sonlanmıştı gebeliğin?son soru senin adet miktarın ve olduğun gün sayısı nasıl ? uzun mu sürer..belki bununla alakalı olabilir böyle geç olması ya da yumurta anca olgunlaşıyordur..önemlşi oaln d üzenli olarak olması sonuçta sıkıntı yapma hiç.. öpüldünn

iyiyim canım, sen nasılsın? noldu son tahlil sonuçların, sıkıntı kalmadı artık inş

canım hala bekliyorum inş güzel haberler gelecek..öyle dua ve ümit ediyorum...

Venüscüm şimdi de pek ıssız...gündüzde dönmemiş muhabbet
bende fırına yemeği sürdüm bi bakayım dedim de normal amakimsenin olmaması şimdi dimi,tamda yemek vakti.

ne pişirdin fırındaa hı hı söyle bakem hıı ne pişirdin

ben google yazıyorum başlığı ordan açıyorum genelde..bi de öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…