30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bebeim iyi olmasına sevindim canım
inşş sorunsuz devam eder gebeliğin

bayan naneliiiiiiiiiiiiiiiiiii
ellerine emeğine sağlıkkkkkkkk çok güzelllllllllllllllllllll

aa senem hamile misin sen?hayırlı olsun,sağlıkla olsun inşALLAH.Lekelenmeden hiç korkma kesenin etrfaında kan yoksa,rahime kazınırken yapıyor bebek onu sanırım

bende dün dedim daha Naneli benim tosbiğe,sen bana hiç karıcıgım demiyon diye, e kaba diye kızarsın sen ona dediydi,bak ne anlamlıymış megersem "dağların karı" pek bi soğuk geldi bana dağların karıolmak ama bütünsel düşünce anlamlı

senide bulsun sevgi hayatın her adımında,hiç bırakmasın yakanı-paçanı
RABBİM dualarının hayırlı olanlarını kabul ettiği kullarından etsin bizi,
hayırsız duanın kabulunden de korkarım ben.
ben dua etmişsem bisey için inanarak hep hayırlısı dediğim için egerki o şey olmazsa hayırsızmış demekki derim :) üzülmem hiçte,,büyük terapi aslında duanın gücü:)

kimse yok
bende giyip uyuyayım en iyisi...
yarın eşim gececi gelseniz de 2 laflasak olmamı yaa,hemde ertesi gün pazar

İlk arkadaşlık teklifimi aldım,şerefte duydum
özelden cvp yazdım yine özene bezene..zonnk oldu 100 msj didi yine :84:

Neyse hadi bash bashhh..gelen giden olmiyciik anlaşılan

kız sen elfd mısın yoksammm

venüsüm beni merak etmüyür müsün?

amaninn amaninnn etmezmezmiyim ben hiç seni merak?kuzummmm naptın s en bakem en son adet ikincisi stresten demiş dr onu duyduydum.ama bence hamilelik öçncesi rahimin sapıtması derler buna halk arasında :)) bence geliyurrrrr geliyurrr junior tentoş çooook yakında inşalllaaaahhhhh Allah ım....hep dua ediyorum kendime , size..her zaman hepiniz gönlümdesiniz

hihi azıcık daha çalış bakem sen

bak ne dicem bi mesajı kopyala dur aynını bana gönder aklına geldikçe.belki 100 bulursun

arkadaşlar şimdi tv de hocadan duydum enbiya suresi 87 88.ayetleri 3 kere iilşkiden evvel okunursa çocuk oluyormuş Allahın izniyle..denenmiş dediler..duyurulur

canımmm gözünnaydınnn.darısıda bize olsun insaallah.sabrettin inat ettin gitmedin bak daha i.oldu ikisini birlikte gördün rabbim bizlerede nasip etsin insaallah.bende beklemedeyim 13ü işte vallaha bu ay çok yoruldum ama ümidim var her işi yaptım hiç sakınmadım kendimi bakalım.Allah a diyorum varsa sen koru rabbim ben sakınamıyorum kendimi sana emanet diyorum

arkadaşlar şimdi tv de hocadan duydum enbiya suresi 87 88.ayetleri 3 kere iilşkiden evvel okunursa çocuk oluyormuş Allahın izniyle..denenmiş dediler..duyurulur

canım ayetleride kopyalayıp burada paylaşırsan sevinirz bilgi için teşşekürler .insaallah isteyen herkesi sevindirir rabbim

canım merhaba hikayelerimi okuyorsun, beğeni mesajlarını alıyorum. beğendiğine sevindim, sanırım ben yokken geliyorsun. önecellikle hoş geldin diyelim. Biraz seni tanıyalım.

zerdalcım rabbim insaallah tez zamanda sanada verir.okudum çok üzüldüm ama senin yumurtlama dönemin bizden çok farklı oyüzden bence sen ovülasyon testlerine takılma seneminde yaptıgı ve dedigi gibi 1 boş bir dolu yap adeten sonra 10.günle 28.gün arasında dene seninde dedigin gibi 35 günde bir adet oluyormuşsun ben mesela 28 günde en geç 30 günde olurum mutlaka hiç sekmez gecikmez.günümden önce olurum hep oyüzden sen bizden farklı deneyeceksin canım.insaallah bu ay kuzuna kavuşursun bakarsın yeni yılın ilk bebbişi senin olur

BONCUKTAN Mesaj Var;

selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım Rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse Rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .Rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.

hepınıze cok tsk ederım kızlar
ne dusunuyorum bılıyormusunuz meger ben nekadar mutluymusum hastalıkla tanısmadan once,yok evım olsun yok su sıkıntı yok bu bunu dedı aman yarabbım dıyorum ya meger mutluymusum cok sımdı saglıklı ınsanlar bana cok tuhaf gelıyor ozenerek bakıyorum.yururken meger gokyuzu gunes hayat nekadar guzelmıs dıyorum.rabbım tum hastalara sıfa versın neler var neler hepınızınde muratlarını gercek eylesın ınsallah.....

ALLAH ım yardım etsin,görsün gözetsin,ne zor bir imtihan..boncuk arkadaş gibi hayatının belkide en zor günlerini yaşayanlara bakıp halimize şükredelim demek bencillik gibime geliyor,tek elimizden gelen onun sahiden ihtiyacı olanı yapmak,bol bol dua etmek,"boncuk sağlığına kavuşsun ve bebeği sağlıklı olsun" diye..ne zor ya..uff cok etkilendimilk okuduugmdna beri

dalga gecme yaaa,elbet benimde 100 msjım olacak bigün,.hem gülceeene veriversene bi 80 msjcık bana,cok var senin,verirsen sana da özel msj yazcam valla billa

şaka bi yanada gelsenizde muhabbet etsek ya

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

denizANASI,belenay,kelebek986,

belanay hoşgeldin nasılsın?
abin nasıl oldu,daha iyicedir inşALLAH?
Sende gelmez oldun,sizde mi abin hala?
sen neler yapıyosun?

okuyunca içim sızladı cız etti derinlerde bir yerde kendi hayatım gözümün önünden geçti.her şeyde aceleci olşumuz hayatımız avuçlarımızın içinden akıp gidiyor ve biz herzaman herşeyden şikayetçiyiz.Allahın en büyük lutfu olan nefes almayı saglıgımızı bile unutturan bu körlük gözümüzün önündeki perde illa böyle bişeylemi kalkacak ya rabbim.sen şifasını ver.canım boncuk senin şuan içinde bulundugun sınav çok zorlu şuan bile bogazım dügüm dügüm okadar üzüldümki canım.
yeter hemen boncuk ve bebegi için 41 yasine başlayalım canım ben 1 tane en kısa sürede boncuk ve bebegi için okuyacam rabbim saglık sıhat nasip etsin insaallah.

BONCUKTAN Mesaj Var;

selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım Rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse Rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .Rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.

hepınıze cok tsk ederım kızlar
ne dusunuyorum bılıyormusunuz meger ben nekadar mutluymusum hastalıkla tanısmadan once,yok evım olsun yok su sıkıntı yok bu bunu dedı aman yarabbım dıyorum ya meger mutluymusum cok sımdı saglıklı ınsanlar bana cok tuhaf gelıyor ozenerek bakıyorum.yururken meger gokyuzu gunes hayat nekadar guzelmıs dıyorum.rabbım tum hastalara sıfa versın neler var neler hepınızınde muratlarını gercek eylesın ınsallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…