30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar mrhb nasılsınızzzzzzzzzzz
eşime rapor çıkartmaya çalışıyorum dr bütün talileri yeniden istedi onlarla boğuşmaktan bir hal oldummmm yarına kaldı bir çoğuuuuuuu yoruldum valla yaaaaaaaa ne zor işler bunlar böyleeeeeee

geshenkcim o zaman önce kana baktıracam duruma göre çektireceğim :)))) tamamdır yaaaa walla ohhh rahatladım bakalım ne zamana çektireceğim şans hangi güne vuracak :))))

cicim zaten rahim filmi adet bittikten sonraki 3. gün çekilii..
bebek olmasına imkan yok
ha bi de çişli olman gerekio :))

selam kızlar.
aylinim aşılama mı yaptırdın. hadi hayırlı olsun inşlh tutar güzelim ya :)
geçmişi çok okuyamadım. ilk sayfama baktım. birazdan dalcam :)

ben gene adet oldum :)))

17 mart-29 mart ve gene 17 nisan
son tarihler :))

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üz...üntüsünü üzüntümüz, acısını
acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile
içimizi parçaladı.
Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...

eneee tebriklerrr lokumum nasıl oldu naptın? kendilinden mi oldu.
allah saglıkla kucagına almak nasip etsinn

cuma günü yapıldı zerdalımm, belim ağrıyo, bazen karnım ağrıyo adet olacak gibi ne bileyim, beklicez bakalım...
sen nasılsın, çalışmalar tam gaz galiba

aylin her bişi olur vucudunda takılma. hormom alıon neicede :)
dikkat et kendine sadece

kocana da çok güldüm bu arada ya

iki deli tam bulmuşnzu birbirinizi

zerdalım ben de regl olmaktan çalışma yapamıom

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

GESHENK,zerdal+,artniyetizm+,cilginkiz+,kahvelokum,

anam anam bu nasıl güzel bir liste yaaa.. burdayıs hepimiz nerdeyse.. lovelim, tentom, aylinim yok sadece..

lovelim aylinim, biz yokuz deyı geshenk bi oynamış bi oynamış sormayın anacım :)))

bir ferahlatıcı naneli şeker gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii naabıııyon????
lem gel gel deyon gelince de kayboluyon
he tentoşum yaptık bakelim ilk aşılamamızı, amin tutar da son aşılama olur inşallah..
bu kırmızılar ne meraklı gelmeye di mi yaf kaçamıcaz mı
eneee tebriklerrr lokumum nasıl oldu naptın? kendilinden mi oldu.
allah saglıkla kucagına almak nasip etsinn
çok sevindim ben de kahvem lokumumaa maşallah 41 kereee
yavrım benim 1-1,5 senedir böle ay içince inceden adet olacak hissi oluyo ara ara, hormon alınca daha çok oluyo sadece.. laparoskopi denenden sona geçer mi dedim ama ı ıh o yüzden tırsıyorum bişeler yolunda diilse diye.. yaf ümitlenmeme bile izin vermiyo onlar işte!
sevgulü kocacım benden de delidir sağolsun :)))
anlatmış mıydım, bigün de yattık, sokuldu yanıma "hadi voltran oluşturalım" diyo manyak
voltran voltran voltrannnn!
lovelim aylinim, biz yokuz deyı geshenk bi oynamış bi oynamış sormayın anacım :)))

oynamıştır o, garantii

bir ferahlatıcı naneli şeker gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii naabıııyon????

ahh birde kendimi ferahlatabilseydimmm
yazdığını görmemişim tatlım, malum işyerinde net kısa süreli açılınca neye baktım, neye bakıcam demeye vakit kalmıyor bile, evde de işler hiç bitmiyor, ütü yapıyordum güya, birden kendimi buraya atmak geldi. ferahlarım diye düşündüm

ben artık bebek konusunu kapattım arkadaşlar, hiç konuşmuyorum bu konu ile ilgili soranlara da ben istemiyorum diyorum... olmayacak demişti doktorlar ot-çöp ne türlü kür varsa yaptım içtim, mide bulandıran neler neler kaynatıp içtim, olmayınca da olmuyor, bunu da kabullenmesini bilmek lazım...
Allah hayırlısını versin herkese...

voltraaaaannnn... cocukluğumun pazar sabahlarının muhteşem oluşumu,şimdi sizin evdemi oluşuyo voltranvay arkadaş eve bak,voltranlar,gazozlar havada uçuşuyooo:)

hayırlı olsun tedavinde aylin,demek cuma gindi ha,göğüslerdede acı var..benim belirtilere benziy ama bünyeden bünyeye cok farkediyomuş ümit vermiim şimdiden :26:

elfida,tentoş,aylin meraba arkadaşlar nasılsınız? altta isimlerinizi gördüm, aylin inşallah tutar aşılaman, elfida deniz napıyo, tentoş tatlımmm sen neler yapıyorsun

tentom nanelim öpüyom ikinizide..

ben mutluyum yine, annem geldi-yediiim önümde yemediiim ardımda oohhh, göbüş iyce alcek başını gitcek :))

geshenkcim Çılgından haber var mı, bugun yarın doğum diyodu bikaç gün gecti üstünden??

anammmm gelmişlerrr
ayliiin naber gıı
tentom nolsun yavrım yaa aynı terane, endolulara mesac yazdımdı
sen nabıyon
nanem şekerim, Allah gönlümüzdekini versin hayırlısıyla inşallah
deniz anası elifda mısın sen kıs???
yavrım benim göğüs açım aşılamaylan başladı hemen, hamile kalmadıysam pırt diye hamilelikten diil yane
elfida,tentoş,aylin meraba arkadaşlar nasılsınız? altta isimlerinizi gördüm, aylin inşallah tutar aşılaman, elfida deniz napıyo, tentoş tatlımmm sen neler yapıyorsun
nanem şekerim amin, inşallah.. sen nasılsın
oh oh maşallah
çılgınımı ben de merak ediyom yazdım mesac

darısı başınıza, mısırı da başınıza espiri yaptım bak nasılda mutluyum anacım geldi deyi, aşk ve ceza izliyo benmde canım sıkılıyo ..işte eele... ( şaka bi yana alalım 10 gün sonra güzel haberi inşALLAH..ne çok mutlu ıolurum gazozcu kız be yaa )

bende 2 gündür rüyamda erkek bebek seviyom, haftaya da cinsiyet öğrenirm artıkın, kız denizmi erkek denizmi...ama hala erkek hisseidyom,kutumdan mavi cıkcak gibi hissediyom :82::82:

kuzummmm ne iyi anlıyorum seniii bu beişinolayını bend erafa kaldırdım düşümek istemiyorummmm zaten dr banada doğal yoldan olmaz dedi ooffffff beeeeeee bu iş beni çok yormuşdu kendimi nadasa bırkacam biraz

denizimin anası ne haberrrrrrrrrrrrrrrr

yeteeeeer,kahvelokum,aylint,denizANASI+,naneliseker+,
hatunlar sizden ne haberrrrrr

maşallah maşallah yavrım ya, çok sevindim, Allah daim etsin mutluluğunuzu, anacının ellerinden öperim :)
inşallah güzel haberler veririm ama ümit çok yok gibi yaf.. du bakalım :) böle olmak isteyom, 9 ay gazoz içmesem de olur :))))
rüyan hayır olsun
kutundan ne çıkcek bakalım

nadasa bırakma lüküsüm bilem yok yaf
yeteeeeer,kahvelokum,aylint,denizANASI+,naneliseker+,
hatunlar sizden ne haberrrrrr
iyidir yavrım nolsun
senden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…