geshenkcim o zaman önce kana baktıracam duruma göre çektireceğim :)))) tamamdır yaaaa walla ohhh rahatladım bakalım ne zamana çektireceğim şans hangi güne vuracak :))))
merhaba,
sıcak mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar... dualarımdasınız... Rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci inş..
ben şu an 7 haftalık görünüyorum.. aslında 8 olması lazım ama.. o yüzden tam bir doğum tarihi yazdıramıyorum.. siz isterseniz 23 kasım diye yazın şimdilik :)
cuma günü yapıldı zerdalımm, belim ağrıyo, bazen karnım ağrıyo adet olacak gibine bileyim, beklicez bakalım...
sen nasılsın, çalışmalar tam gaz galiba
hatunlar, çıtırlarımm selam
aşılamadan sonra iki gece daha şaaptırın sonra hiç şaaptırmayın dedi dr, bu ayın sezonu kapattıkya kıslar benim yumuşlar çatladıından beri göğüs uçlarım acayip hassaslaştı ve füze gibi olduu bu iğnelerden olur mu? aşılama yaptıranlar bi cevap verin bakayum
aminnn canım, senin de hamile olduunu farkettim bennn, maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkkladarısı başımıza
kahvelokumum da hamileymiiiiiiiiş, çok sevindim ya, maşallah
loveliiimmm :) nabıyon kıs pofidiklenözledim
iveeeeet ne güsel olur zerdalımm
evet çalışmalar tam gaz, bu günler yumurtlama günüm ama 2-3 günde bir çalışıyoz, rahat bırkatım kendimi. preseed kafaya koydum bende regli olursam öbür ay onu deniyeceğim. Onun dışında tedavi sürecine şimdilik girmeyeceğiz. eylüle kadar erteledim. Oluruna bıraktım yani.
Senin aşılama hayırlı olsun canım. tarihini verde geshenk listeye eklesin. Dualarımız seninle, inşallah hayırlısı ile olur.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,zerdal+,artniyetizm+,cilginkiz+,kahvelokum,
anam anambu nasıl güzel bir liste yaaa.. burdayıs hepimiz nerdeyse.. lovelim, tentom, aylinim yok sadece..
lem gel gel deyon gelince de kayboluyonbir ferahlatıcı naneli şeker gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiinaabıııyon????
he tentoşum yaptık bakelim ilk aşılamamızı, amin tutar da son aşılama olur inşallah..selam kızlar.
aylinim aşılama mı yaptırdın. hadi hayırlı olsun inşlh tutar güzelim ya :)
geçmişi çok okuyamadım. ilk sayfama baktım. birazdan dalcam :)
ben gene adet oldum :)))
17 mart-29 mart ve gene 17 nisan
son tarihler :))
çok sevindim ben de kahvem lokumumaa maşallah 41 kereeeeneee tebriklerrr lokumum nasıl oldu naptın? kendilinden mi oldu.
allah saglıkla kucagına almak nasip etsinn
yavrım benim 1-1,5 senedir böle ay içince inceden adet olacak hissi oluyo ara ara, hormon alınca daha çok oluyo sadece.. laparoskopi denenden sona geçer mi dedim ama ı ıhaylin her bişi olur vucudunda takılma. hormom alıon neicede :)
dikkat et kendine sadece
kocana da çok güldüm bu arada ya
iki deli tam bulmuşnzu birbirinizi
zerdalım ben de regl olmaktan çalışma yapamıom
lovelim aylinim, biz yokuz deyı geshenk bi oynamış bi oynamış sormayın anacım :)))
bir ferahlatıcı naneli şeker gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiinaabıııyon????
voltraaaaannnn... cocukluğumun pazar sabahlarının muhteşem oluşumu,şimdi sizin evdemi oluşuyo voltranlem gel gel deyon gelince de kayboluyon
he tentoşum yaptık bakelim ilk aşılamamızı, amin tutar da son aşılama olur inşallah..
bu kırmızılar ne meraklı gelmeye di mi yaf kaçamıcaz mı
çok sevindim ben de kahvem lokumumaa maşallah 41 kereee
yavrım benim 1-1,5 senedir böle ay içince inceden adet olacak hissi oluyo ara ara, hormon alınca daha çok oluyo sadece.. laparoskopi denenden sona geçer mi dedim ama ı ıho yüzden tırsıyorum bişeler yolunda diilse diye.. yaf ümitlenmeme bile izin vermiyo onlar işte!
sevgulü kocacım benden de delidir sağolsun :)))
anlatmış mıydım, bigün de yattık, sokuldu yanıma "hadi voltran oluşturalım" diyo manyak
voltran voltran voltrannnn!
oynamıştır o, garantii
tentom nolsun yavrım yaa aynı terane, endolulara mesac yazdımdıayliiin naber gıı
nanem şekerim, Allah gönlümüzdekini versin hayırlısıyla inşallahahh birde kendimi ferahlatabilseydimmm
yazdığını görmemişim tatlım, malum işyerinde net kısa süreli açılınca neye baktım, neye bakıcam demeye vakit kalmıyor bile, evde de işler hiç bitmiyor, ütü yapıyordum güya, birden kendimi buraya atmak geldi. ferahlarım diye düşündüm
ben artık bebek konusunu kapattım arkadaşlar, hiç konuşmuyorum bu konu ile ilgili soranlara da ben istemiyorum diyorum... olmayacak demişti doktorlar ot-çöp ne türlü kür varsa yaptım içtim, mide bulandıran neler neler kaynatıp içtim, olmayınca da olmuyor, bunu da kabullenmesini bilmek lazım...
Allah hayırlısını versin herkese...
deniz anası elifda mısın sen kıs???voltraaaaannnn... cocukluğumun pazar sabahlarının muhteşem oluşumu,şimdi sizin evdemi oluşuyo voltranvay arkadaş eve bak,voltranlar,gazozlar havada uçuşuyooo:)
hayırlı olsun tedavinde aylin,demek cuma gindi ha,göğüslerdede acı var..benim belirtilere benziy ama bünyeden bünyeye cok farkediyomuş ümit vermiim şimdiden :26:
nanem şekerim amin, inşallah.. sen nasılsınelfida,tentoş,aylin meraba arkadaşlar nasılsınız? altta isimlerinizi gördüm, aylin inşallah tutar aşılaman, elfida deniz napıyo, tentoş tatlımmm sen neler yapıyorsun
oh oh maşallahtentom nanelim öpüyom ikinizide..
ben mutluyum yine, annem geldi-yediiim önümde yemediiim ardımda oohhh, göbüş iyce alcek başını gitcek:))
geshenkcim Çılgından haber var mı, bugun yarın doğum diyodu bikaç gün gecti üstünden??
hatunlar, çıtırlarımm selam
aşılamadan sonra iki gece daha şaaptırın sonra hiç şaaptırmayın dedi dr, bu ayın sezonu kapattıkya kıslar benim yumuşlar çatladıından beri göğüs uçlarım acayip hassaslaştı ve füze gibi olduu bu iğnelerden olur mu? aşılama yaptıranlar bi cevap verin bakayum
aminnn canım, senin de hamile olduunu farkettim bennn, maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkkladarısı başımıza
kahvelokumum da hamileymiiiiiiiiş, çok sevindim ya, maşallah
loveliiimmm :) nabıyon kıs pofidiklenözledim
iveeeeet ne güsel olur zerdalımm
kuzummmm ne iyi anlıyorum seniii bu beişinolayını bend erafa kaldırdım düşümek istemiyorummmm zaten dr banada doğal yoldan olmaz dedi ooffffff beeeeeee bu iş beni çok yormuşdu kendimi nadasa bırkacam birazahh birde kendimi ferahlatabilseydimmm
yazdığını görmemişim tatlım, malum işyerinde net kısa süreli açılınca neye baktım, neye bakıcam demeye vakit kalmıyor bile, evde de işler hiç bitmiyor, ütü yapıyordum güya, birden kendimi buraya atmak geldi. ferahlarım diye düşündüm
ben artık bebek konusunu kapattım arkadaşlar, hiç konuşmuyorum bu konu ile ilgili soranlara da ben istemiyorum diyorum... olmayacak demişti doktorlar ot-çöp ne türlü kür varsa yaptım içtim, mide bulandıran neler neler kaynatıp içtim, olmayınca da olmuyor, bunu da kabullenmesini bilmek lazım...
Allah hayırlısını versin herkese...
tentom nanelim öpüyom ikinizide..
ben mutluyum yine, annem geldi-yediiim önümde yemediiim ardımda oohhh, göbüş iyce alcek başını gitcek:))
geshenkcim Çılgından haber var mı, bugun yarın doğum diyodu bikaç gün gecti üstünden??
darısı başınıza, mısırı da başınızaespiri yaptım bak nasılda mutluyum anacım geldi deyi, aşk ve ceza izliyo benmde canım sıkılıyo ..işte eele... ( şaka bi yana alalım 10 gün sonra güzel haberi inşALLAH..ne çok mutlu ıolurum gazozcu kız be yaa )
bende 2 gündür rüyamda erkek bebek seviyom, haftaya da cinsiyet öğrenirm artıkın, kız denizmi erkek denizmi...ama hala erkek hisseidyom,kutumdan mavi cıkcak gibi hissediyom :82::82:
nadasa bırakma lüküsüm bilem yok yafkuzummmm ne iyi anlıyorum seniii bu beişinolayını bend erafa kaldırdım düşümek istemiyorummmm zaten dr banada doğal yoldan olmaz dedi ooffffff beeeeeee bu iş beni çok yormuşdu kendimi nadasa bırkacam biraz
denizimin anası ne haberrrrrrrrrrrrrrrr
iyidir yavrım nolsunyeteeeeer,kahvelokum,aylint,denizANASI+,naneliseker+,
hatunlar sizden ne haberrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?