30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

doğrusun canım , çok çok çok haklısın ben ne zaman nasıl çekilir bilmiyordum walla dank etti bana şimdi, ayyyy yapar mıyım öleee yaaaaa antalyaya giderim walla günübirlik giderim ne var anamın yanına adet durumuna göre artık mayısa kaldı otomatikman o zaman rahim filmi, o zaman antepden dönünce ankaradaki doktor bülent alp den randevu alabilirsem ona başlarım artıkın rahim filmine kadar, teşekkürler

herkese teşekkür kızlar yaaaa walla hepinizin yorumları ile bir bilgi daha ediniyorum walla süper oluyor, aydınlanıyor insan

gensenkim gelmiş :)
nabersin kıs

iyiyim yaflum sen naaabbıyooon aşılama oldumu şimdi senin?? o ilaç mevzuu dolayısıyla göğüsler batar yavrucum onca hormonu yersen her tarafın batar :))) normal yani... eğer tutarsa bir müddet daha batacak inşallah.. bide kalçadan iğne var o fena işte.. moratıyor dağılmıyor vs.. gözün korkmasın ama o aşamaya gel inşallah da varsın morar tötünün üstüne oturama.. me etcen.. böle ol keşke demi...

önemli deil canım zaten yakında bilgi patlamasından gidecegiz kadın dogumcu kadar uzman olduk dr.a gittigimiz dr.un söyledikleri ne şaşırmıyoruz neredeyse o öyle deil böyle diyecegiz sen nerden bileceksin

o ne iğnesi geshenkim kalçadam olan??

önemli deil canım zaten yakında bilgi patlamasından gidecegiz kadın dogumcu kadar uzman olduk dr.a gittigimiz dr.un söyledikleri ne şaşırmıyoruz neredeyse o öyle deil böyle diyecegiz sen nerden bileceksin

hahahaha ewet canım bende yanınızda asistanlığa başladım, az daha durayım pişerim ben de olurum uzman walla bazen bazı doktorlar denk geliyo bana diyorum kendi kendime bunlar o kadar yıl okula gidip ne yaptılar acabaaaa

25 eylülde 26 olacam

anaaaaaaaa sende pek tıfılmışın yav en çıtır sensin sanırım şu an... kaç yıllık evlisin peki??

özlem hanım sevgili artniyetizm arkadaşım zaten o filmi çekmeden muıtlaka kanda beta HCG bakılıyor öyle pat diye o işlem olmaz...

geshenkcim o zaman önce kana baktıracam duruma göre çektireceğim :)))) tamamdır yaaaa walla ohhh rahatladım bakalım ne zamana çektireceğim şans hangi güne vuracak :))))

herkes sus pus yaf, eskiden laf yetiştiremezdik :82:
ben bikaç gün dinleneyim evde didim, habire yemek istiyorum, evde olunca hep böle oluyo

o ne iğnesi geshenkim kalçadam olan??

hani jeller var ya.. onun iğne olanını veriyorlar tüpte de aşılamada da işlem sonrası.. tabi doktoruna göre değişir.. daha etlili olduğu için iğne.. jeli uygulamak da daha zor bazılarına ya.. benim aşılamada jel verildi tüpte iğne.. doktorun uygulamasına bağlı... eğer iğne verirse aklında olsun iğne yerlerini alkollü pamukla ovalayın.. iğne yağlı olduğundan çabuk dağılmıyor ve müthiş acıyor.. kitleleşmeye bağlı.. fakat daha etkili...

geshenkcim o zaman önce kana baktıracam duruma göre çektireceğim :)))) tamamdır yaaaa walla ohhh rahatladım bakalım ne zamana çektireceğim şans hangi güne vuracak :))))

zaten doktorun der sana görüşmeye gittiğinde önce şu tarihte testini yaptır sonucu getir diye ona bağlı yapar işlemi...

canım bana vermedi progesteron desteği, sordum gerek yok kullanırsan da zararı olmaz dedi, tüpte veriyomuş.. ben de kullanmıyorum..

canım ben 4yıllık evliyim bu yıl kasımda ilk hamileligimi yaşadım ama çok kısa sürdü ocakta kürtaj oldum kalp atışları durdu kan pıhtılaşması var maallesef bende.
şimdi tekrar çalışmalara başladık haziranda 4 yılımız bitiyor 5e dönüyoruz rabbim yavrumu tez zamanda verir insaallah.

aa canım çok üzüldüm... ama pıhtılaşma sorunu çözülürse -ki bildiğim kadarıyla tedavisi olan bişe- hamile kalabiliyosun, ne güzel.. burda ben de dahil hiç hamile kalamayanlar var... gönlünü ferah tut, inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Dilara.....................................................17 nisan

Belanay...................................................25 nisan

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................ ?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…