- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
canım birine yorumunda demiştinya sen hamilesin demiştim diye ordan fikir yürüttüm.bu arada tanışalım ben nazan
canım sakın öyle birşey yapim deme hemde sakın öyle bir olaybir kadının başına gelmiş.tüp bebek yaptırmış kanaması olmuş adet oldum zannetmiş dr.lar test felanda yaptırmmışlar demiş gel rahim filmi çekelim.çektirmiş sonra hamile oldugu ortaya çıkmış vekürtaj
canım sonuçta kimyasal bir medde direkt olarak basınçlı bir şekilde rahme gidiyor sence bebek etkilenmeme gibi bir imkanı varmı birde çok küçük mutlaka kalıcı hasara neden olur.
gensenkim gelmiş :)
nabersin kıs
25 eylülde 26 olacam
doğrusun canım , çok çok çok haklısın ben ne zaman nasıl çekilir bilmiyordum walla dank etti bana şimdi, ayyyy yapar mıyım öleee yaaaaa antalyaya giderim walla günübirlik giderim ne var anamın yanına adet durumuna göre artık mayısa kaldı otomatikman o zaman rahim filmi, o zaman antepden dönünce ankaradaki doktor bülent alp den randevu alabilirsem ona başlarım artıkın rahim filmine kadar, teşekkürler
herkese teşekkür kızlar yaaaa walla hepinizin yorumları ile bir bilgi daha ediniyorum walla süper oluyor, aydınlanıyor insan
canım birine yorumunda demiştinya sen hamilesin demiştim diye ordan fikir yürüttüm.bu arada tanışalım ben nazan
iyiyim yaflum sen naaabbıyooonaşılama oldumu şimdi senin?? o ilaç mevzuu dolayısıyla göğüsler batar yavrucum onca hormonu yersen her tarafın batar :))) normal yani... eğer tutarsa bir müddet daha batacak inşallah.. bide kalçadan iğne var o fena işte.. moratıyor dağılmıyor vs.. gözün korkmasın ama o aşamaya gel inşallah da varsın morar tötünün üstüne oturama.. me etcen.. böle ol keşke demi...
önemli deil canım zaten yakında bilgi patlamasından gidecegizkadın dogumcu kadar uzman olduk dr.a gittigimiz dr.un söyledikleri ne şaşırmıyoruz neredeyse o öyle deil böyle diyecegiz sen nerden bileceksin
25 eylülde 26 olacam
doğrusun canım , çok çok çok haklısın ben ne zaman nasıl çekilir bilmiyordum walla dank etti bana şimdi, ayyyy yapar mıyım öleee yaaaaa antalyaya giderim walla günübirlik giderim ne var anamın yanına adet durumuna göre artık mayısa kaldı otomatikman o zaman rahim filmi, o zaman antepden dönünce ankaradaki doktor bülent alp den randevu alabilirsem ona başlarım artıkın rahim filmine kadar, teşekkürler
herkese teşekkür kızlar yaaaa walla hepinizin yorumları ile bir bilgi daha ediniyorum walla süper oluyor, aydınlanıyor insan
anaaaaaaaa sende pek tıfılmışın yaven çıtır sensin sanırım şu an... kaç yıllık evlisin peki??
özlem hanım sevgili artniyetizm arkadaşım zaten o filmi çekmeden muıtlaka kanda beta HCG bakılıyor öyle pat diye o işlem olmaz...
o ne iğnesi geshenkim kalçadam olan??
geshenkcim o zaman önce kana baktıracam duruma göre çektireceğim :)))) tamamdır yaaaa walla ohhh rahatladım bakalım ne zamana çektireceğim şans hangi güne vuracak :))))
hani jeller var ya.. onun iğne olanını veriyorlar tüpte de aşılamada da işlem sonrası.. tabi doktoruna göre değişir.. daha etlili olduğu için iğne.. jeli uygulamak da daha zor bazılarına ya.. benim aşılamada jel verildi tüpte iğne.. doktorun uygulamasına bağlı... eğer iğne verirse aklında olsun iğne yerlerini alkollü pamukla ovalayın.. iğne yağlı olduğundan çabuk dağılmıyor ve müthiş acıyor.. kitleleşmeye bağlı.. fakat daha etkili...
memnun oldum bebişim, gazoz sever misin
gazoz kola bütün asitli şeyleri severimzararlı ne varsa sigarada dahil
anaaaaaaaa sende pek tıfılmışın yaven çıtır sensin sanırım şu an... kaç yıllık evlisin peki??
özlem hanım sevgili artniyetizm arkadaşım zaten o filmi çekmeden muıtlaka kanda beta HCG bakılıyor öyle pat diye o işlem olmaz...
aa canım çok üzüldüm... ama pıhtılaşma sorunu çözülürse -ki bildiğim kadarıyla tedavisi olan bişe- hamile kalabiliyosun, ne güzel.. burda ben de dahil hiç hamile kalamayanlar var... gönlünü ferah tut, inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğinicanım ben 4yıllık evliyim bu yıl kasımda ilk hamileligimi yaşadım ama çok kısa sürdü ocakta kürtaj oldum kalp atışları durdukan pıhtılaşması var maallesef bende.
şimdi tekrar çalışmalara başladık haziranda 4 yılımız bitiyor 5e dönüyoruz rabbim yavrumu tez zamanda verir insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?