- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
günaydın herkese.... mutlu, neşeli,sağlıklı harika bir hafta dileğiyle...
aylinim , denizanam kendi kendine konuşmuşlar yafrılarımhayde gelin konuşalım şimcük...
bebişim o nerden çıktı, 6.hisle neyi şeettim de farkında diilm? :))aylin senin 6.hisler okadar kuvvetlimi peki ben hamilemiyim
cuma günü yapıldı zerdalımm, belim ağrıyo, bazen karnım ağrıyo adet olacak gibine bileyim, beklicez bakalım...
sen nasılsın, çalışmalar tam gaz galiba
evet çalışmalar tam gaz, bu günler yumurtlama günüm ama 2-3 günde bir çalışıyoz, rahat bırkatım kendimi. preseed kafaya koydum bende regli olursam öbür ay onu deniyeceğim. Onun dışında tedavi sürecine şimdilik girmeyeceğiz. eylüle kadar erteledim. Oluruna bıraktım yani.
Senin aşılama hayırlı olsun canım. tarihini verde geshenk listeye eklesin. Dualarımız seninle, inşallah hayırlısı ile olur.
haftaiçi bazen sıkıntı oluyor, hem arası açık olmazsa, ben görev icabı yapmış gibi oluyom, olmuyo yani, öylezerdalım inşallah preseede bile gerek kalmaz :) ama 3 güne sarkıtma yaf, 2 günde bir idealdir bence
sağol yavrım, tarih aşılamadan 14 gün sona mı oluyo, o zaman 29 nisan galiba..
merhaba kızlaaaaarrrr
haftaiçi bazen sıkıntı oluyor, hem arası açık olmazsa, ben görev icabı yapmış gibi oluyom, olmuyo yani, öyle
merhaba canım. nasılsın.
merhaba dicem de tırstım senden, artniyetizm felan, burda bi ben vardım artniyetizm temsilcisi, deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı tırstım hee :))merhaba kızlaaaaarrrr
takıl kafana göre be tatlım o zaman, olacağı varsa olur :)haftaiçi bazen sıkıntı oluyor, hem arası açık olmazsa, ben görev icabı yapmış gibi oluyom, olmuyo yani, öyle
merhaba canım. nasılsın.
zedalcim iyiyim :))) yorgunluğumu atmaya çalışıyorum, ani bir baskın ile kayınbabam ve eşimin halası geldiler, hazırlıksız yakalandım :))) yeni gittiler sayılır, toparlanmaya çalışıyorum, sen nasılsın
geline baskın ha:95: bende habersiz gelen pek tercihim değildir. Eşinin amcasının durumu ne oldu, yatılı misafirleriniz varmı, misafir varken çalışmalar zor oluyor, aksıyor.
işte onun için ani baskına uğramıştım :)) eşimin amcasına gelmişlerdi kayınbaba ve hala kardeşi olunca ani baskını ben yedim :))) tabi çalışma felan olmadı zaten olamazdı ki adet dönemimdeydim şükür ki :))) yani adet sonrası olsaydı zor olurdu hatta ben çalışamazdım sanırım :))) ben ne zaman yumurtlayacam bu dönem bilemiyorum, onu hesaplamam lazım daha(( ayrıca bu ay sonu yada mayıs başı bir aksilik çıkmazsa rahim filmi çektirecem, bu ay baya atraksyonlu olacak
birşey soracam aklıma takıldıda, şimdi mesela çalışma yaptık, ben eskaza (olacağıda yokda) hamile kaldım ama habersizim, rahim filmi çektiriyorum acaba zarar olur mu yaaa, doktorlar farkediyor mu yada önce ultrasonla bakıyolar mı, aman ne sinir kadın olmak beeee
bu arada burdaki kızlar yaşlar kaç ki
genel olarak 30 üstü, sen kaç yaşındasın canım.[/QUOT
ben 32 yaşındayım :)))
Canım rahim filmini adetten sonra çektiriyorsun yani bebeğin olmadığı bi dönemde, sonrasında çalışma olup hamiş kalıyorsun, hani rahim filminden sonra hamile kalanlar ordan doğru oluyor. Bu ay çektiremen sanırım, öbür aya kalır. Doktor sana gününü söyler. ben çektimedim ama bi çektirecek oldum, araştırdım , adetten 2-3 gün sonra dediler.
canım birine yorumunda demiştinya sen hamilesin demiştim diye ordan fikir yürüttüm.bu arada tanışalım ben nazanbebişim o nerden çıktı, 6.hisle neyi şeettim de farkında diilm? :))
bu arada senle tanışmadık, hoşgeldin
canım sakın öyle birşey yapim deme hemde sakın öyle bir olaybir kadının başına gelmiş.tüp bebek yaptırmış kanaması olmuş adet oldum zannetmiş dr.lar test felanda yaptırmmışlar demiş gel rahim filmi çekelim.çektirmiş sonra hamile oldugu ortaya çıkmış vekürtajişte onun için ani baskına uğramıştım :)) eşimin amcasına gelmişlerdi kayınbaba ve hala kardeşi olunca ani baskını ben yedim :))) tabi çalışma felan olmadı zaten olamazdı ki adet dönemimdeydim şükür ki :))) yani adet sonrası olsaydı zor olurdu hatta ben çalışamazdım sanırım :))) ben ne zaman yumurtlayacam bu dönem bilemiyorum, onu hesaplamam lazım daha(( ayrıca bu ay sonu yada mayıs başı bir aksilik çıkmazsa rahim filmi çektirecem, bu ay baya atraksyonlu olacak
birşey soracam aklıma takıldıda, şimdi mesela çalışma yaptık, ben eskaza (olacağıda yokda) hamile kaldım ama habersizim, rahim filmi çektiriyorum acaba zarar olur mu yaaa, doktorlar farkediyor mu yada önce ultrasonla bakıyolar mı, aman ne sinir kadın olmak beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?