Ya duyan çıkıyor, oyunlar bölümünde zuma vardı, bazen hoşuma gigdiyor onu oymadım biraz. iyimi.
kazandın mı barimbirinci oldunmu şampiyon zeredoşşş
o kadarını anlayamadım. Sadece oynadım.
Belenay kısmet artık, tüp bebek işi eylüldemi, öne almayı düşünüyormusunz canım.nasılsınız kızlar bi bakim dedim ne var ne yokğ geshenk canım beni aşalara çekebilirsin adet oldum çooook erken teşrif etti zaten biliyordum geleceğini ama hadi dedim bir umut yok yok tüp bebeğe kadar umut etmicem artık
umarım sizler güzel haberler verirsiniz aylint canım hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledir
zor oyun mu o?? ben bilmiyorum siteye mi ait o oyun ????
Belenay kısmet artık, tüp bebek işi eylüldemi, öne almayı düşünüyormusunz canım.
Yukarda oyunlar bölümü yazıyor ordan zuma oyununu tercih ettim, renkli toplar çıkıyor onları vuruyorsun. Biraz kafa dağıtıyor. Ama ben 40 yılda bir oynarım her zaman değil.
anammmmmmmmmmm ben hastayım onlarrrrrrrrrrrrrr delielr gibi oynuyorummmmmmmmmmmmmm
maşallah yeter, iyi vakit buluyorsun. Misafirlerin falanda çok geliyor senin, bide oyunlara takılıyorsan. Süpermen olmalısın sen.
Geshenk bakıyom oyunlardasın, bak oralara takılıpta bizi ihmal etme. Yani oyunların yerini gösterdik diye, senden olmayalım emi
Geshenk bakıyom oyunlardasın, bak oralara takılıpta bizi ihmal etme. Yani oyunların yerini gösterdik diye, senden olmayalım emi
amin kahvem lokumum :)hadi hayırlısı canım... güzel haberlerini bekliyoruz..
yaşasın gotlük derken?günaydın millet !!
yaşasıııııııııııııııııın tento ile aylin yoookkkkk:92: :81: :87: :76: oynaya oynaya gelin kıslar el ele el ele verin kıslaaarrrrr :76: yaşasın gottülüükk
naaabıyonuz bakalım?böle olanlar... böle olmak isteyenler... böle ümitsiz kalanlar... hayat her haliyle güzelll ister şişko ister zayıf ister üzgün güzel bir gün olması dileğiyle....
oh oh maşallah, hayırlı uğurlu kolay olsun
diş buğdayımıza buyrun dişimiz çıktı
[/IMG]
kurabiye de getirdikkkkk teyzelerimizzzz
ivet neşe niye gelmiyooooevet yaaa nerde oooo neşe de yokkkkk
neşeeeeeee burayaaa gazoz havayaaaaaaaaaaaaevet.. yakında birde kayıp listesi oluşturacam bu gidişle... geçenlerde online gördüm neşeyi belki bir merhaba der dedim ama maalesef gitti.. diğer topiğe yazıp gitti sanırım.. bizde bir haber almak isterdik tabi ondan(
kayıp hatunlar bak liste yapacam ona göre gelin bakalım :))))
canım amin be gülüm.. inşallah senin de tüp müp taktırmadan geliverirnasılsınız kızlar bi bakim dedim ne var ne yokğ geshenk canım beni aşalara çekebilirsin adet oldum çooook erken teşrif etti zaten biliyordum geleceğini ama hadi dedim bir umut yok yok tüp bebeğe kadar umut etmicem artık
umarım sizler güzel haberler verirsiniz aylint canım hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledir
olurmu kiiiiiiiiiiii
göbüş bübüş dolsun topiğimiz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
voltran voltran :)))maşallah yeter, iyi vakit buluyorsun. Misafirlerin falanda çok geliyor senin, bide oyunlara takılıyorsan. Süpermen olmalısın sen.
nabıyım sen nabıyon :))bağane gostertmeseydün artuk gordüm oyneycemödül benümdür
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
GESHENK,naneliseker+,
ziyaret saati açılmıştır lütfen ziyaret ettiğiniz yerleri temiz bırakınnnnn
nanelim , aylinim naabıyonuzz
selaaam
amin kahvem lokumum :)
yaşasın gotlük derken?
oh oh maşallah, hayırlı uğurlu kolay olsunbize de afiyet olsunnn
ivet neşe niye gelmiyoooo
neşeeeeeee burayaaa gazoz havayaaaaaaaaaaaa
bak geshenkim cariyem beni sakın olaki ekleme o listeye heeee
canım amin be gülüm.. inşallah senin de tüp müp taktırmadan geliverir
voltran voltran :)))
nabıyım sen nabıyon :))
bende iyiyim sen naabıyon
gotlük derken anladın sen onu erken
nasıl bekleme süreci evdemisin sen??
anladım ben onu
evet bugün de evdeyim geshenkim, belki yarın gitcem büroya..
bekleme süreci iyi diyelim iyi olsun...
sen nabıyon? :)
nasıl rahatsan öyle ol.. ev, iş önemli değil.. kafanda acaba ne oldu çok fazla olmasın yeter.. yani takılmamaya çalış.. belki iş yerinde farklı uğraşlar daha iyi gelir... senidegörces inşallah.. hayırlısı olsun.. dua okusakmı diyorum sanada..
zerdaaaaal el at bu işe...
iyiyim nossun iştee sen naaaabıyon
geshennnkkkk yine kayıplardasınnnnn
küstüm gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?