ben geldimmm..dogurmadımm daha
yok daha bakalım ne zaman ceee dicek:)
ben haber vercem size merak etmeyin..ses yoksa dogmamıs diyebilirsiniz:)
cilgin
hadi ama biz bebiş sevmeye geleceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tutuyom içimde daha bakalım:))) gelin tabiii yaaa.
erenin dişi mi çıkmış....maşşallahh yaaa..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
zerdal,GESHENK+,cilginkiz+,
üçüncü silahşör de tamam. Dördüncü gelince daltonlara döneriz
ya sabah sabah diş hediği yaptık, kurabiyelerimizide yedik. bende seni merak ediyordum, he bire sorayım dedim laf karıştı.
geshenk fazla takılma oyunlara yeri gösterdik diye, bulur getiririm seni
ne o zerdal geshenk oyuna mı sardı..vayy vayy.
ee aylin nereye gitti gene..fesat aylin:)
Tamam o zaman ruh çağralım, fincanları hazırlayınToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,zerdal+,cilginkiz+,
zerdal dördüncü şahıs hayalet adı da ruhiye olsun
ya bi oyun gösterdik diye, hemen gitmişne o zerdal geshenk oyuna mı sardı..vayy vayy.
ee aylin nereye gitti gene..fesat aylin:)
Tamam o zaman ruh çağralım, fincanları hazırlayınilerde bebemiz olacakmı,zeki mürende bizi izleyecekmi. Töbe töbe
ya bi oyun gösterdik diye, hemen gitmişoyun masasına kurulmuş, ancak kurtarıp getirdim buraya , nerdeyse kumar masasına düşecekti.
En iyisi kayıplar için önce camiden ilan ettirelim, çıkmazsa müge anlıya falan çıkarız artık, bir bir tespit eder bulup getiririzheee ne gösterdin bana sanki.. kaptırdım..
terkettim bu alışkanlığımı tamam töbe ettim artık oynamam gari.... siz varken oyun da neymiş
fesat aylin hanım evde üstelik gezenti gezdi gezdi bide küsmüş ama nağmeler yaptım ona duysa da gelse hain domdom...
tentoşum okuldadır o da gelsin.. venüsümde gelsin.. lovelim de... nanelim de... kayıp listesi yapacam ya yakında aranıyor diye alırım he listeye gelmeyeni :)))))
Gideriz yolumuzdan, arada küçük kaçamakların bi zararı olmaz, suçuda şeytana atarız olur biter,kız Allah seni deli naciyeçok güldüm yaaa.... ruh çağırma şimdi yallah cinler yallah ... amanin bide kumar işi de çıkmış benim yolum yol değil gibi
zerdal bak çılgın korktu kaçtı hamile kadın tabi karnı burnunda.. kumarbazla, ruhları duyunca fıydı gitti.. kaldık başbaşa :)) ne etces şimcik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?