30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

o bile tırsar inan olsun bizden... suçlu her daim o sonuçta

müge anlı iyi fikir kıs zerdal formundasın çok güldüm bugün Allah seni iyi etsin emi... tek tek çıkartır kadın onları bide azarlar canlı yayında görürler demi

Mügenin eline düşmektense, heral buraya gelmeyi tercih ederler dimi ya.
ya tam forma girdim, işler çıkıyor ufaktan ufaktan iyimi.

tansiyon olcusuyoduk babamla:))
ondan çıkmışım gibi oldu..
ben bilirim her türlü kumarııı ama oynamam parayla:) gider paracıklarım sonra

kıslar durrun gitmeyinn kumaraaa

Mümkünü kalmamıştır bu işin, çareyi kumarda arayacağız, hem kumar oynarken kafamız mafamız dağılır belkim. Sonra sabah akşam çıkamazmışız.
:82::82::82::82: sonra tefecilerin eline düşmeyelim, ha geshenk. Vururlar kız bizi.:98::98:

ikimiz kalmışız beraber gidelim anam, bulalım bi masa kurulalım. Eskiden bekarken hep tavla oynuyordum. Şimdi zuma oynuyoz.

ben o zumayı bulamadım tetris gibi bişi oynadım bide aynı renk topları bulup biriktirip patlatmaca... ben hele asıl o oyunları hala çok severim tavla, okey,pis yedili,papaz kimde,dürt,51 vs.. harbi severim yani... kokoş olsam konken de mi oynardım yoksam nedir

kıslar durrun gitmeyinn kumaraaa

niçünnnnnn ?? artık çok geç.. biz alıştık kumara duramiyik... durdur bizi çılgınım..

tansiyon ölçmece nasıl bir oyun öğret oynayalım hemen... :)) ay yok yaaa parasıyla Allah korusun hiç oynamadım daha... bizimki oyun eğlenmek ... o olmasss...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o kısmı da var dimiiiiiiiiiiii bırakalım biz bu şeyleri zerdalım.... başımız belaya girecek... içkide içeriz dağıtırız masaları gecelerin kraliçeleri olmayalım şimcik yok yere nam salmayalım alemlere sonumuz iyiye gitmiyiiiiiiii :18:

Maşallah bizim kızlarda ne cevherler var, ben kumar neyim bilmem, bi tavla onuda bekarken.
ne cevherler varmış, bir kere 4 lü tamamlamak için okey oynadık, ben sapır saçma taşlar atmaktan, gülmekten yıkılmıştım. o kadar yani. Ama pişti ve batak onları iyi oynarım. O da evde adamla ikimiz olunca, haliyle onlarıda oynamıyoz. Onuda çok eskiden 4 kardeşiz, bi araya gelir saatlerce oynardık. Abim olmayınca, 4 lü tamamlamak için zorla babamı alırdık. şimdi hepsi bir arada bir tek ben gurbet ellerde.

yol yakınken dönelim dimi

geshenk beni takip et, sana zumanın yerini göstereyim.

ayyy okeyi ben de pek severim..gün mü yapsak:)))))))

ne güsel olurrr.... ben gösterge yaparım.. sen bebişe koşarsın zerdal da saçma taş atar :)))) güleriz ama dördüncü gene yokkkk

ah canım benim... gurbet ellerde kalmış da kumardan da mahrum kalmış da kıyamammm

anamm kıslar harbii kumara mı gittiniz:))
ben şimdi gerçekten cıkmak zorundayım..iki arkadasım ugrucakmıs birazdan..

anamm kıslar harbii kumara mı gittiniz:))
ben şimdi gerçekten cıkmak zorundayım..iki arkadasım ugrucakmıs birazdan..

tam gidecektim, bi yazı çıktı, sıkıntı oldu. tamda imzalandı, daksil yapmak zorunda kaldım, hep bu şeytan, inşallah sorun olmaz, imzalayacak kişide gitti. Napayım, çok sıkıntı olursa bekletip, tekrar imzaya sunarım artık.

valla aniden işim çıktı diyemeden ayrıldım işe daldım.. kumara gittim çılgınım ammma oynamadım öyle kaldı yani ben töbeliyim uymaycam zerdala :)) onun da işi çıkmış :))) kumara gidenin sonu bu işte al bize kumar.. çılgınım gitti o arada... öpüldün çılgınım...

anaaammmmm (türkan şorayın selvi boylum al yazmalım repliği gibi) barıştık bilemmm
ben geldimmm..dogurmadımm daha
hehe :) kıs cetvelin de benim yaptığım di miiiii:) dün gibi yaf, sonuna yaklaştık şükür, maşallah
ama cinsiyet belli olunca bebişin çiçeğini değiştircektik pembe ya da mavi, tuh tuh
harbiden çılgınım adı ne prensesinnn
tutuyom içimde daha bakalım:))) gelin tabiii yaaa.
erenin dişi mi çıkmış....maşşallahh yaaa..
darısı prensese :)
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

zerdal,GESHENK+,cilginkiz+,

üçüncü silahşör de tamam. Dördüncü gelince daltonlara döneriz
ben attıımı vururum beni de alın ama silahşör çok burda daltonla kalmaz bilesiniz
ne o zerdal geshenk oyuna mı sardı..vayy vayy.
ee aylin nereye gitti gene..fesat aylin:)
ne fesatlıımı gördün aşkolsun
geldim emme sizi kaçırdım

bi tento gördüm sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…