En iyisi kayıplar için önce camiden ilan ettirelim, çıkmazsa müge anlıya falan çıkarız artık, bir bir tespit eder bulup getiririzvenus giriyorda yazı yazmıyor sanırım. çekecem kulaklarını gelsinde
Gideriz yolumuzdan, arada küçük kaçamakların bi zararı olmaz, suçuda şeytana atarız olur biter,
ben gene oyuna mı dadansam yoksa :44: zor tutuyorum bak kendimi
Kız yoksam doğurmayamı gitti ne etti, dırup dururken
o bile tırsar inan olsun bizden... suçlu her daim o sonuçta
müge anlı iyi fikir kıs zerdal formundasın çok güldüm bugün Allah seni iyi etsin emi...tek tek çıkartır kadın onları bide azarlar canlı yayında görürler demi
kıslar durrun gitmeyinn kumaraaa
ikimiz kalmışız beraber gidelim anam, bulalım bi masa kurulalım. Eskiden bekarken hep tavla oynuyordum. Şimdi zuma oynuyoz.
kıslar durrun gitmeyinn kumaraaa
tansiyon olcusuyoduk babamla:))
ondan çıkmışım gibi oldu..
ben bilirim her türlü kumarııı ama oynamam parayla:) gider paracıklarım sonra
Mümkünü kalmamıştır bu işin, çareyi kumarda arayacağız, hem kumar oynarken kafamız mafamız dağılır belkim. Sonra sabah akşam çıkamazmışız.
:82::82::82::82: sonra tefecilerin eline düşmeyelim, ha geshenk. Vururlar kız bizi.:98::98:
tansiyon olcusuyoduk babamla:))
ondan çıkmışım gibi oldu..
ben bilirim her türlü kumarııı ama oynamam parayla:) gider paracıklarım sonra
ben o zumayı bulamadım tetris gibi bişi oynadım bide aynı renk topları bulup biriktirip patlatmaca... ben hele asıl o oyunları hala çok severim tavla, okey,pis yedili,papaz kimde,dürt,51 vs.. harbi severim yani... kokoş olsam konken de mi oynardım yoksam nedir
niçünnnnnn ?? artık çok geç.. biz alıştık kumara duramiyik... durdur bizi çılgınım..
tansiyon ölçmece nasıl bir oyunöğret oynayalım hemen... :)) ay yok yaaa parasıyla Allah korusun hiç oynamadım daha... bizimki oyun eğlenmek ... o olmasss...
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio kısmı da var dimiiiiiiiiiiii bırakalım biz bu şeyleri zerdalım.... başımız belaya girecek... içkide içeriz dağıtırız masaları gecelerin kraliçeleri olmayalım şimcik yok yere nam salmayalım alemlere sonumuz iyiye gitmiyiiiiiiii :18:
ayyy okeyi ben de pek severim..gün mü yapsak:)))))))
Maşallah bizim kızlarda ne cevherler var, ben kumar neyim bilmem, bi tavla onuda bekarken.
ne cevherler varmış, bir kere 4 lü tamamlamak için okey oynadık, ben sapır saçma taşlar atmaktan, gülmekten yıkılmıştım. o kadar yani. Ama pişti ve batak onları iyi oynarım. O da evde adamla ikimiz olunca, haliyle onlarıda oynamıyoz. Onuda çok eskiden 4 kardeşiz, bi araya gelir saatlerce oynardık. Abim olmayınca, 4 lü tamamlamak için zorla babamı alırdık. şimdi hepsi bir arada bir tek ben gurbet ellerde.
anamm kıslar harbii kumara mı gittiniz:))
ben şimdi gerçekten cıkmak zorundayım..iki arkadasım ugrucakmıs birazdan..
anaaammmmm (türkan şorayın selvi boylum al yazmalım repliği gibi) barıştık bilemmmbeni burda bırakıp fellik fellik gezen kim acaba da küsüyormuşşş :76:
küsme anam sen şimdi anne adayısınhadi barışalım... bide el ver
dur şarkı da çığıram
darıldınmı cicim bana
hiç bakmıyorsun bu yana
darıldıysan barışalım
kumru gibi koklaşalım
esmerim güzel aylinim tuti dillim af diliyorum
aman Allah çoook seviyorum...
hehe :) kıs cetvelin de benim yaptığım di miiiii:) dün gibi yaf, sonuna yaklaştık şükür, maşallahben geldimmm..dogurmadımm daha
harbiden çılgınım adı ne prensesinnnses gelir diyorsun yani :))) nasıl bir ses bu??? ıngaaaaaaaa mııııı ? ay aya ayyyyy ıııh ıhhh diye mii??
çok kızdırıyorum dimi bizim tombik çılgını zavallım doğursada dilimden kurtulsa artık.. tabi vaktinde gelsin demi.. az kaldı az.. biz 3. teyze olucaz dimi kızlar..
neşe = salih
loveli = eren
çılgın = ?
darısı prensese :)tutuyom içimde daha bakalım:))) gelin tabiii yaaa.
erenin dişi mi çıkmış....maşşallahh yaaa..
ben attıımı vururum beni de alın ama silahşör çok burda daltonla kalmaz bilesinizToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
zerdal,GESHENK+,cilginkiz+,
üçüncü silahşör de tamam. Dördüncü gelince daltonlara döneriz
ne fesatlıımı gördün aşkolsunne o zerdal geshenk oyuna mı sardı..vayy vayy.
ee aylin nereye gitti gene..fesat aylin:)
geldim emme sizi kaçırdımheee ne gösterdin bana sanki.. kaptırdım..
terkettim bu alışkanlığımı tamam töbe ettim artık oynamam gari.... siz varken oyun da neymiş
fesat aylin hanım evde üstelik gezenti gezdi gezdi bide küsmüş ama nağmeler yaptım ona duysa da gelse hain domdom...
tentoşum okuldadır o da gelsin.. venüsümde gelsin.. lovelim de... nanelim de... kayıp listesi yapacam ya yakında aranıyor diye alırım he listeye gelmeyeni :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?