30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

dişten olabilir ya da dün çok gezdik sıcaktı da ondan olabilir bilmiyoorum

güneş çarpmış olabilir. dişleride çıkıyor demek, arkdaşların çocukları bazen elimin kenarları ısırmaya çalışıyor, dişleri kaşınıyormuş, varya tam dişini geçirse koparacak. Yiğenim, kolumu bi ısırdı ama sorma, 1 hafta mor gezdim. çaktı mührünü diyorum.

sadece kafası sıcak zerdal vücudu değil şimdi ölçtüm 38 ateş düşürücü verdim buna rağmen düşmüyor uyuyor şimdi uyansın bir dr gidelim

sadece kafası sıcak zerdal vücudu değil şimdi ölçtüm 38 ateş düşürücü verdim buna rağmen düşmüyor uyuyor şimdi uyansın bir dr gidelim

Doktora gidin bakalım, muhtelmelen doktorda ateş düşürücü verir. ama yine ihmal etmeyin. geçmiş olsun canım ya.

lovelii canım çokk geçmiş olsun..

zeral hadi gözün aydın. pıt pıtları da duydun. Allah'ım ikinizi de korusun...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

zerdal,leyliko,tentation+,
Benzer Konular

tentoş hanımlar gelmişler.

kahve neyim ısmarlayım sana canım ya

nasılsınız. Yemekte ısmarlarız

hehe hem de nasıl yolundadır var ya. racon kesiolardır ,içerde:)

sağolun teyzoşlar iyi olsun oğluşum
zerdalım çok şüükür duymuşsun pıtpıtları

duyduk çok şükür, inşallah bu sefer kucağımızada alırız lovelim. zaman çok yavaş geçiyor sanki, hemen karnım büyüsün, bebeği doğurayım istiyorum.Hayırlısı ile sağlıklı sıhatli.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

GESHENK,

anaaaaaam :18:
iyi saatte olsunlar basmış geneeeee.....

aylinim sonucunu yaz bize.

zerdalım bende çoook sabırsızlanıyorum bir an evvel olsun diye.. zaman geçmiyor sanki dimi :)

lovelim çok geçmiş olsun canım.. doktora hemen gidin bencede..

tentooo naabıyon

canımmmmm pıt pıtları duymuşsun ne güzel..İnşallah sağlıkla kucağınada alacaksın..

bizim de bebişimiz olmuyor ne yazıkki dr gittik eşm ile zaten PCOS hastasıyım ama ısrarla başka hormonlarıma da bakılmasını istedim

tsh:3.38 ve prolaktinim 45 çıktı.

canlarım prolaktin için dr ilaç verdi ama tsh ıma birşey söylemedi. acaba benim sorunm TSH mı sizce bu hipertiroit mi demek oluyor.ne yapayım sizce dr a tekrar sorayımmı bu tsh ı ne yapacaz diye?? sizce yüksek mi bu sonuçP

LÜTFEN CEVAPLARINIZ BEKLİYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…