30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bu arı sütü bal polen nasıl oluyor, nasıl kullanılıyor canım, nerde satılır ve bir arada bişiy mi deneyebilirim aslında

kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...

riskli vede zor bir karar ama en doğrusu yapmışsınız bence rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin ve evet 10 larca üçüz dördüz annesi var sen neden olmayasınki dr gelince bu dr ların pskolojik desteğe ihitiyacı var has nasıl konuşuması gerektiğini öğrenmeleri içinde ders almaları gerekiyor

canımm amin... bence de dr.lar psikopat olmuşlar ya !

yaa kızlar bugün adetimin 12.günü karnım acayip şiş. sanki 3 aylık hamile gibiyim. karnımın alt kısmı çok ağrıyor. aşırı gaz var. sürekli idrara çıkıyorum. neden kiii???

leylikocum mesaj kutun dolu diye yollayamamıştım şimdi yolladım canım
yumurtluyorsun bence

En doğru kararı almışsın canım..Allah sana üçünüde bağışlayacak inşallah..Dualarımız seninle canım ..

canım benım tebrık ederım bencede dogru karar kesınlıkle arkandayız eger kaderınde kısmetınde varsa zaten basa gelecek gelır
rabbım bu uc cocugu sana verdıyse onca duanın karsılıgıdır dogur kız catır catır o drlarda ucuz gebelık nası oluyomus gorsunler sampıyon aylınt uc cocuk annesı aylınt gazozcu aylınt

aylint canım,
vermen gereken karar zor bir karar... Allah'a güvenip, emanet etmek en iyisi... Rabbim hepsine hayırlı ömürler versin inş...
bol dua etcez onlar için... gerisi Rabbim'e kalmış ...

kızlar bu arada minik bi rica, öneri.

yazılarımızı yazarken noktay dı virgülüydü kullanmaya özen gösteririsek daha anlaşılır olacaktır.

öteki türlü kendi adıma anlatılanı toparlamakta zorluk çekiyorum, bi kaç kere okumam gerekiyor. :)

gerizekalı şeyler....bakma sen onlara cnm..onlşar artık duygu denilen şeyi atmışlar bi kenara..Allah a emanetsiiniz siz..bu arada çok tebrikler...öyle mutlu oldum ki...

geshenkim ve zerdalımda hamileymiş..çok ama çok sevindim...duyunca gözlerim doldu 2 gün boyunca hep düşündüm sizleri ve tentoşuma dua ettim...sıra onda..çoktandır bekliyor canım benim..inş bi güzel haberde ondan alıcaz diyorum bven :))

ben girtemniyorum malum..zor bi hamileik geçiriyorum.şimdide sipariş vermek için girdim.bi bakayım dedim size..benim 6 haftam kaldı inş idare edebiliriz..lütfen bana dua edin :)) arada 1-2 gün hastaneye yatıp çıkıyorum.öyle böyle çok şükür bugüne geldik..inş şöyle en azından bi 4 hafta geçiriirim diye dua ediyorum..

hepinizi öptüm sevgilerimle...

canım benim. hep seni merak ettik durduk. allah kolaylık versin az kaldı. kuyruguna geldin nihayet. inşlh bebek dogduktan sonra atacaksın sıkıntılarını.
ben aynı tas aynı hamam :) geshenk biz demirbaş olduk dior ama esas demirbaş benim.
30 lu yaşlarda olup gebe kalaman olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…