30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aylinnn merhaba canım. yakıyı ilk defa aldım. hafta sonuda termale gitmeyi düşünüyorum ve yakı nasıl kullanılr? bilgin var mı? ne kadar kalmalı? banyo yapılmalı mı? tam nereye yapışırrr???
leylikom yumurtlama günü öncesi 2-3 gün yapabilirsin.. yakıları yapıştırınca iki gün sürüyo etkisi zaten, ben sanırım üst üste iki yakı yapmıştım.. ben banyo yapıp iyice kurulandıktan sonra (yoksa zor çıkıyo) yapıştırdım, sonraki banyodan önce çıkarıp, banyo çıkışı hemen yenisini yapıştırdım.. beline yapıştırcan, nasıl anlatim beldeki gamzelerden başlayıp hemen altına yapıştır.. benim haberim yoktu tabi çikolata kistimden, bi işe yaramadı haliyle.. maksat beli ısıtmak, kan akışını artırmak işte.... inşallah sende işe yarar...
aminnn, elide yüreğine sağlık

Günaydın.Ne güzel dualar etmişsin canım hepsine amin diyorum inşallah.

sağolun kızlar içimden geçenleri paylaştım

kızlar zerdaldan haber edem
doktora gitmişler, kalp atışlarını duymuşlar. iyiymiş evde dinleniodu.
kan idrar tahlili istemiş doktor onu yaptırcaktı.

lekelenmeler normal demiş doktoru :)

öptm hepinizi

napalım lovelim sevindiriklikten napcağmızı şaşırdık :))) başladık dövüşmeye.. seni dövmem hem ben.. sen uslu kızsın.. aylin yaramaz.. çetesine güveniyo tabi 4 kişiler ya posta koyuyo

buldun dayak için hazır hatunu sırtırsın dimi :)))))))))) arada gelde iki de sana şaplatalım :)

slm arkadasım
bugun bayagı yogunmus sıte masallah herkes burdaymıs ama sımdı basbasa kaldık nasılsın
ben hala kırmızıları beklıyorum nerde kaldı yawwww:44:

bekleme özlem ya.. bırak gelmesin başka şey gelsin.. inşallah..

canım YILDIZIM

ne güzel de anlatırsın.. okurken zevk verirsin..bütün tavsiyelerini dinlemeye hazırım canım.. eh tecrüben de var artık.. seve seve.. aklına geleni yaz sen bana.. bol su içiyorum zaten.. normalde de çok su içerim ben.. zorlanmadım bu konuda..yürüyüşü de severim ama bir yorgunluk ve uyku var bende ayaklarım zor gidiyor son günlerde..dediğin gibi sevimsiz densiz insanlar da o tatlı insanlar kadar mevcut çevremizde onları tınlamayız dimi :) tatlılarına kulak veririz tıpkı sizin müdürün eşi gibi .. sen hiç susma hep konuş bana emi.. sustur deme hiç hoşuma gidiyor sohbetin biliyorsun.. çok öptüm seni özeline not bırakıcam..

amiiinn

öptm hepinizi

oh çok şükür... ne güzel.. içimiz rahatladı.. şimdi kafası da rahatlar zerdalımın.. normalmiş accık kan gelmesi ara ara.. biz dedik inanmadı doktor onayladı artık rahatlar.. gerginim benim :)))

tento hanım siz nasılsınız?? haber verip yallah kaçmışsın..

öptm hepinizi

çok sevindim sağlıcakla inşş

mrb arkadaşlar nasılsınız? ben bir fikir danışmak istiyorum sizlere.. ben tedaviye başladım ilaçlar haricinde bal polen ve arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için aca çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını da yapıp yesem mi yersem ters etki edermi ki? yumurtaların geliştiğine dair belirti arıyorum kendimde ama yok sanki canım sıkılıyor biraz. gerçi bu sefer doktorumu değiştirdim rezerv düşük olduğu için düşük doz ilaçla gidiyorum.. ne dersiniz çörekotlu karışımınıda yesem mi?

naçizane fikrim gerek yok.... zaten etkili bir karışım kullandığın.. nasıl anlayacaksın gelişme olup olmadığını sonunda belli olur o.. rezerv düşük diye değil başlangıçta çok fazla ilaca boğmak istemezler aslında sonra gelişme yavaşsa doz arttırılır.. çok fazla yumurta toplanması çok da iyi değil ayrıca önemli olan kaliteli ve az olması.. inan tutunmasında etkiliymiş fazla toplanması bunu bizzat doktorumdan duymuştum.. dozun düşük verilmesi normal.. çok fazla yumurta ise beklenen değil..

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................9 şubat
8.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle

9.Kayyum.................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Yeteeeeer.............................................. 26 haziran

artniyetizm.............................................?

bebegim_01............................................. ?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

sml.........................................................?

leyliko.....................................................?

tülays...................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

uğramayanları listeden çıkarttım çünkü hiç bilgimiz yok başka yerlerde denk geliyorum.. bfatoş üyelik iptali olmuş o nedenle çıkarttım.. alttaki liste kısalıyor.. yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah..

sağol canım. benim bu 3. denemem daha önceki denemelerde kasıklarım falan ağrıyordu birde öncekilerde bana çok yüksek dozlar uygulandı gerçi transfer bile yapılmadı. çok fazla istemiyorum zaten canım 2-3 olsun ama kaliteli olsun. yeni doktorum yumurtalıkları güzel gördüm inşallah bu sefer herşey güzel olacak dedi.. hayırlısı artık. cevabın için çok teşekkür ederim. Alllah seni ve bebişini korusun..

bir şey değil canım.. her zaman cevaplarım bilgim dahilinde.. inşallah bu kez güzel sonuç olur..transfer niye yapılmadı döllenmede mi sorun yaşadınız? lovelimin tavsiyesidir bal+ polen pek çok kişiye yararı dokundu çok dua aldı bu nedenle sağolsun.. inan kalite için doğru tercih.. sen aksatmadan ye onları.. dediğin gibi 2-3 kaliteli olsun.. bence eşinde yesin.. ne kadar oldu başladığın iğnelere?

benim ilkinde 6 yumurta gelişti ama 5 i boş çıktı 1 tanesi döllenmedi. 2. de 5 yumurtadan 3 ü gelişti 2 hücre bulundu 1 tanesi olgun dendi döllendi ama bölünmedi maalesef. ve ikisinde de ilaç dozlarım çok yüksekti. 525 puregona kadar çıkmıştık. bende lovelimden duyup yemeye başlamıştım hemen hemen 2 aydır yiyorum belki de o etkisini gösterdi yumurtalıkları iyi gördü doktor. bu sefer ki tedavim farklı canım benim 3 gün femara diye bir hap var onu içtim dün gecede 225 puregona başladım pazartesi kontrolüm var hayırlısı artık. inşallah herşey iyi olacak. Allah isteyen herkese bir sürü bebiş versin. bu sefer tam olarak duygusala bağladım ben..

merhaba arkadaşlar,

gerçi aylin yanıtlamış ama ben yine de sormak istiyorm bugün 7.günüm yakıyı şimdi yapsam bir zararı olur mu? çalışmalara da başldım. Geshenk canım sen kullanmıştın değil mii???

eh normal :) duygusallaşmadan olmuyor.. hadi bu duygusallığın bebeğine kavuştuğun zamana ertelensin şimdi olurmu :) doktor iyi de demiş şans var bu defa o halde devam.. eşine de mutlaka yedir derim ben.. 225 doz bence çok uygun olmuş.. bu şekilde kontrolü de daha rahat birden gelişince çatlatmak için de yanlış adım atılabiliyor.. hakkında hayırlısı olsun.. gelişmelerini yazarsın bize.. bol şans sana.. Allah isteyen niyeti gönlü temiz herkesin duasını mutlaka kabul eder.. seninde çift çift olsun tülay :))

evet bulaşmadığım şey kaldımı benim :)) kullandım tabi.. normalde 2 gün tutulup çıkartılmalıymış benim hoşuma gitmişti kışın sıcacık ohh dedim belimde ağrıyordu o sıralar pek iyi gelmişti.. 5 gün kaldı bende.. tabi duşta çıkarttım yoksa çıkmıyor pek bir yapışkan yani.. yumurtlamana yakın yapıştırsan daha iyi olur.. tahmini biliyorsan şayet bilmiyorsan 10. gün yapıştırsan 2-3 gün kalsa doğru zaman olur.. hadi şansını arttırsın yakı.. nerden ne gelecek belli olmaz belki sebep olur :)

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................9 şubat
8.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle

9.Kayyum.................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Yeteeeeer.............................................. 26 haziran

leyliko.....................................................18 temmuz

tülays...................................................tedavide..

artniyetizm.............................................?

bebegim_01............................................. ?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

sml.........................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

uğramayanları listeden çıkarttım çünkü hiç bilgimiz yok başka yerlerde denk geliyorum.. bfatoş üyelik iptali olmuş o nedenle çıkarttım.. alttaki liste kısalıyor.. yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah..

inşallah canım benim inşallah. yarın termale gidecektik ama iptal olmuş. ben de şans yokk kii. birde yakıı yazınnn çokkk zor olur demi... ben burda çok üşüyorum. klimalrdan ayaklarım çok üşüyor....

yapıştığı bölgeyi oldukça sıcak tutuyor evet bu havada biraz sıkılabilirsin :) ama sonucu iyi olabilir ümidiyle değer... ayaklarını sıcak tut bu arada.. klimaları kısın biraz.. ayak önemli kadında unutma.. belini sıcak tutmak kan dolaşımı için yakı o bölgede ya yumurtalıklar o nedenle fayda veriyor ama ayak rahim damarları aynı yerden geçiyor.

ay masalım yazdığını görünce nerdeydi bu cadı dedim çok sevindim canım hatırladım kız hatırlamam mı

canım sağol.....Rabbim sana nasip ettiği kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....

ayyy nasıl sevindimmm, maşallah kuzuu, sağlıkla tamamına ersin inşallah
ya son zamanlarda ne güzel haberler alıyoruz, darısı diğer hatunların başınaa

canım ne zamandır girmiyorum...bakamadım da hiç geçmişe...senin üçüzlerinde hayırlı olsun...inan şimdi gördüm maşallah ya
nasıl mutlu oldum...maşallah süphanallah

çok sevindim.. hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin...

ya ne güzel haberler aldım aslında iyi oldu uzun süredir girmemem....ne çok gebemiz olmuş maşallah....
canım tebrik ediyorum seni de
kahvelokumum çoooooooooook sevindim

canım çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin

zeytin gebeliğini biliyorum 6 aylık bile olmuş bebeğin....maşallah canım.....
şimdi okudum geç kalmış bir hayırlı olsun ama tüm kalbimle diliyorum...Rabbim güzel ömrünü ömür boyu sağlıkla huzurla gösterdin inşallah canım..

hayırlı uğurlu olsun masal.. maşallah.. dön dolaş kürkçü dükkanı :))) eskiler geri dönüyor ne mutlu bize..... nerelerdeydin bunca zaman.. güzel haberle gelmişsin.. sağlıkla sürsün...

geshenk canım sağol...senin de gebeliğin hayırlı olsun..
ben geri dönmedim canım....bi yere gitmedim...sadece giremiyordum....ama burda üye olan olmayan herkes için dua ediyorum...her zaman....
sağlıkla kucağına al bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…