leylikom yumurtlama günü öncesi 2-3 gün yapabilirsin.. yakıları yapıştırınca iki gün sürüyo etkisi zaten, ben sanırım üst üste iki yakı yapmıştım.. ben banyo yapıp iyice kurulandıktan sonra (yoksa zor çıkıyo) yapıştırdım, sonraki banyodan önce çıkarıp, banyo çıkışı hemen yenisini yapıştırdım.. beline yapıştırcan, nasıl anlatim beldeki gamzelerden başlayıp hemen altına yapıştır.. benim haberim yoktu tabi çikolata kistimden, bi işe yaramadı haliyle.. maksat beli ısıtmak, kan akışını artırmak işte.... inşallah sende işe yarar...aylinnn merhaba canım. yakıyı ilk defa aldım. hafta sonuda termale gitmeyi düşünüyorum ve yakı nasıl kullanılr? bilgin var mı? ne kadar kalmalı? banyo yapılmalı mı? tam nereye yapışırrr???
aminnn, elide yüreğine sağlıkgünaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş
Günaydın.Ne güzel dualar etmişsin canım hepsine amin diyorum inşallah.
leylikom yumurtlama günü öncesi 2-3 gün yapabilirsin.. yakıları yapıştırınca iki gün sürüyo etkisi zaten, ben sanırım üst üste iki yakı yapmıştım.. ben banyo yapıp iyice kurulandıktan sonra (yoksa zor çıkıyo) yapıştırdım, sonraki banyodan önce çıkarıp, banyo çıkışı hemen yenisini yapıştırdım.. beline yapıştırcan, nasıl anlatim beldeki gamzelerden başlayıp hemen altına yapıştır.. benim haberim yoktu tabi çikolata kistimden, bi işe yaramadı haliyle.. maksat beli ısıtmak, kan akışını artırmak işte.... inşallah sende işe yarar...
aminnn, elide yüreğine sağlık
len hamişlerrrr ne dövüyonuz birbirinizi yasakkk siz bundan sonra beni dövceniz temem mi ben doğurdum bişey olmaz bana sizin içinizde yeğenlerim var onları da dövüyornuz hele doğurun ben de dövcem sizi yaramaz annişler sizi
dikkat edin kendinize öptüm şekerler
slm arkadasım
bugun bayagı yogunmus sıte masallah herkes burdaymıs ama sımdı basbasa kaldık nasılsın
ben hala kırmızıları beklıyorum nerde kaldı yawwww:44:
Canim arkadasim,
Sen bebisini saglikla buyut karninda insallah...Aklima senin gibi hamis oldugumu farkettigim an geldi...herkes kocasina supriz yemekler filan hazirlar romantik romantik ben adami tuvaletten cikarmistim aglaya aglaya...hatirlarsan hiopotrioid'im oldugu icin bebis sagliksiz olacak diye krizler gecirdim, ikili testte kan degerlerim kotu cikinca uzun aglama nobetleriyle beraber krizler gecirdim...bunlarin hepsi normal...anne olmayi cok bekledik ama senden ricam n'olur sakin ol...benim yaptigim bu hatalari sen tekrar etme...dogumhanede bebisin 2 ayagi, 2 eli, eli yuzu duzgun oldugunu gordukten sonra inanabildim ancak...cok sukur ya rabbim diyebildim...
Sana milyonlarca tavsiyem var...eminim ihtiyacin yok, kitaplar okuyorsun ama inanki insan dinlemek istiyor.
Cumartesi gunu mudurum ve karisi bizi ziyarete geldi...ben salak gibi misafir geldi diye oturayim istedim yanlarinda...ama mudurumun karisi hadi dedi, odaya gidiyoruz bebisi emzireceksin...Senin ne isin var misafirlerin arasinda dedi kadin...ya bir hosuma gitti anlatamam sana...
Yaklasik 1 saat bebisi emzirmeye calismama yardim etti...yataga yatirdi bizi, bebisle sevisin dedi bolca...boyle tatli insanlara ihtiyac oluyor hamislikte ve sonrasinda...Allah'im insallah bana nasil yardim eden melek insanlar ciktiysa karsima sana da cikartsin... Salak salak konusanlarda olacak onlari takma kafana sakin e mi?
Bol su ic gozunu seveyim...Ilk 3 ayi atlattiktan sonra da gunde 30-45 dakika arasi yuruyus yap esinle beraber...12.hafta testi icin benim doktorumdan da randevu alabiliriz istersen...Arda Lembet...hem yakisikli hem de dunya tatlisi bir insan...Ozellikle bu ultrason konusunda ingilterede bu isin duayeni bir hocanin ogrencisi olmus zamaninda...Kendini rahat hissettigin doktora gorun...Guzel arkadasim cenem dustu..offf bir sus de bana tamam mi? bana ozel'den mesaj at da sana email adresimi ve telefon numarami vereyim. Ihtiyac halinde aloooo dersin...
Sevgiler,
Yildiz
günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş
kızlar zerdaldan haber edem
doktora gitmişler, kalp atışlarını duymuşlar. iyiymiş evde dinleniodu.
kan idrar tahlili istemiş doktor onu yaptırcaktı.
lekelenmeler normal demiş doktoru :)
öptm hepinizi
kızlar zerdaldan haber edem
doktora gitmişler, kalp atışlarını duymuşlar. iyiymiş evde dinleniodu.
kan idrar tahlili istemiş doktor onu yaptırcaktı.
lekelenmeler normal demiş doktoru :)
öptm hepinizi
mrb arkadaşlar nasılsınız? ben bir fikir danışmak istiyorum sizlere.. ben tedaviye başladım ilaçlar haricinde bal polen ve arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için aca çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını da yapıp yesem mi yersem ters etki edermi ki? yumurtaların geliştiğine dair belirti arıyorum kendimde ama yok sanki canım sıkılıyor biraz. gerçi bu sefer doktorumu değiştirdim rezerv düşük olduğu için düşük doz ilaçla gidiyorum.. ne dersiniz çörekotlu karışımınıda yesem mi?
naçizane fikrim gerek yok.... zaten etkili bir karışım kullandığın.. nasıl anlayacaksın gelişme olup olmadığını sonunda belli olur o.. rezerv düşük diye değil başlangıçta çok fazla ilaca boğmak istemezler aslında sonra gelişme yavaşsa doz arttırılır.. çok fazla yumurta toplanması çok da iyi değil ayrıca önemli olan kaliteli ve az olması.. inan tutunmasında etkiliymiş fazla toplanması bunu bizzat doktorumdan duymuştum.. dozun düşük verilmesi normal.. çok fazla yumurta ise beklenen değil..
sağol canım. benim bu 3. denemem daha önceki denemelerde kasıklarım falan ağrıyordu birde öncekilerde bana çok yüksek dozlar uygulandı gerçi transfer bile yapılmadı. çok fazla istemiyorum zaten canım 2-3 olsun ama kaliteli olsun. yeni doktorum yumurtalıkları güzel gördüm inşallah bu sefer herşey güzel olacak dedi.. hayırlısı artık. cevabın için çok teşekkür ederim. Alllah seni ve bebişini korusun..
bir şey değil canım.. her zaman cevaplarım bilgim dahilinde.. inşallah bu kez güzel sonuç olur..transfer niye yapılmadı döllenmede mi sorun yaşadınız? lovelimin tavsiyesidir bal+ polen pek çok kişiye yararı dokundu çok dua aldı bu nedenle sağolsun.. inan kalite için doğru tercih.. sen aksatmadan ye onları.. dediğin gibi 2-3 kaliteli olsun.. bence eşinde yesin.. ne kadar oldu başladığın iğnelere?
benim ilkinde 6 yumurta gelişti ama 5 i boş çıktı 1 tanesi döllenmedi. 2. de 5 yumurtadan 3 ü gelişti 2 hücre bulundu 1 tanesi olgun dendi döllendi ama bölünmedi maalesef. ve ikisinde de ilaç dozlarım çok yüksekti. 525 puregona kadar çıkmıştık. bende lovelimden duyup yemeye başlamıştım hemen hemen 2 aydır yiyorum belki de o etkisini gösterdi yumurtalıkları iyi gördü doktor. bu sefer ki tedavim farklı canım benim 3 gün femara diye bir hap var onu içtim dün gecede 225 puregona başladım pazartesi kontrolüm var hayırlısı artık. inşallah herşey iyi olacak. Allah isteyen herkese bir sürü bebiş versin. bu sefer tam olarak duygusala bağladım ben..
merhaba arkadaşlar,
gerçi aylin yanıtlamış ama ben yine de sormak istiyorm bugün 7.günüm yakıyı şimdi yapsam bir zararı olur mu? çalışmalara da başldım. Geshenk canım sen kullanmıştın değil mii???
evet bulaşmadığım şey kaldımı benim :)) kullandım tabi.. normalde 2 gün tutulup çıkartılmalıymış benim hoşuma gitmişti kışın sıcacık ohh dedim belimde ağrıyordu o sıralar pek iyi gelmişti.. 5 gün kaldı bende.. tabi duşta çıkarttım yoksa çıkmıyor pek bir yapışkan yani.. yumurtlamana yakın yapıştırsan daha iyi olur.. tahmini biliyorsan şayet bilmiyorsan 10. gün yapıştırsan 2-3 gün kalsa doğru zaman olur.. hadi şansını arttırsın yakı.. nerden ne gelecek belli olmaz belki sebep olur :)
inşallah canım benim inşallah. yarın termale gidecektik ama iptal olmuş. ben de şans yokk kii. birde yakıı yazınnn çokkk zor olur demi... ben burda çok üşüyorum. klimalrdan ayaklarım çok üşüyor....
ay masalım yazdığını görünce nerdeydi bu cadı dedim çok sevindim canım hatırladım kız hatırlamam mı
ayyy nasıl sevindimmm, maşallah kuzuu, sağlıkla tamamına ersin inşallah
ya son zamanlarda ne güzel haberler alıyoruz, darısı diğer hatunların başınaa
çok sevindim.. hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin...
canım çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun masal.. maşallah.. dön dolaş kürkçü dükkanı :))) eskiler geri dönüyor ne mutlu bize..... nerelerdeydin bunca zaman.. güzel haberle gelmişsin.. sağlıkla sürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?