[QUOTE=tentation;19943846]geshenk bi yorum yapsın hele.
3. kez yumurta takibi normal mi aceba?
inşh bu sefer yakalarsınız bebişi :)
slm herkese
bende bugun dr a gıttım ucuncu kez klomen catlatma ıgnesı ıcın yumurta takıbıne gırıstık eger bu kezde olmazsa aşılamaya başlıcakmışız
bu gıdıs hat normalmı bılmıyorum 750 tl tutar dedı dr ınsallah oraya kalmayız
aktara gıttım arı sutu bal polen karısımı aldım bıde boyle denıcem
[QUOTE=tentation;19943846]geshenk bi yorum yapsın hele.
3. kez yumurta takibi normal mi aceba?
inşh bu sefer yakalarsınız bebişi :)
canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar
canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar
hadi ya..
bana yapılmadı yımurta takibi
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim
Bende çektirdim ağlıyarak gittim ama korkulcak bişey yokmuş fındıkzade özel bir merkezde hiç acı yok narkoz yok tavsiye ederim kızlar.kızlar hsg korkulacak bir şey değil inanın bana
Merhaba kızlar öncelikle kendimi tanıtıyım sizlere 11 yıllık evliyim mutluyum çok şükür tek derdim bir melek ne yazıkki oda bir türlü gelmedi bir çok tedavi oldum hem ben hem eşim hep ümitlendik ama olmadı ne yazıkki bir defa tüpbebek denedim şimdide aşılammma oldum sonuç bekliyorum ama bu sefre kendimi hiç kasmadım herşey Allahtan umarım tutar ama tutmasada kendimi üzmiycem çünkü tüpten sonra çokkkk üzüldüm sonrada arka sıra bir sürü hastalık çıktı başıma ben 35 yaşındayım maşallaaahhhh kilomda var benim hikayem bu kısaca.....Bana dua edinde inşallah bu sefer tutmuş olsun.....
Merhaba kızlar öncelikle kendimi tanıtıyım sizlere 11 yıllık evliyim mutluyum çok şükür tek derdim bir melek ne yazıkki oda bir türlü gelmedi bir çok tedavi oldum hem ben hem eşim hep ümitlendik ama olmadı ne yazıkki bir defa tüpbebek denedim şimdide aşılammma oldum sonuç bekliyorum ama bu sefre kendimi hiç kasmadım herşey Allahtan umarım tutar ama tutmasada kendimi üzmiycem çünkü tüpten sonra çokkkk üzüldüm sonrada arka sıra bir sürü hastalık çıktı başıma ben 35 yaşındayım maşallaaahhhh kilomda var benim hikayem bu kısaca.....Bana dua edinde inşallah bu sefer tutmuş olsun.....
İnşallah canım desteğin için çok sağol inşallah bu sefer yüzümüz güler.Burdan sizlere müjde veririm.merhaba banucum umarım senin için hayırlısı olur. senin için dua edeceğimmm. ilk aşılamada ilk tüp denemelerinde hamile kalan bile varrr asla ümidini kesme....hayat bize birşeyler öğretmeye çalıiıyor hepsi buu... Allahtan ümit kesilmez ama benim teyzem kesmişti ki 17 sonra tessadüf hamile olduğunu öğrendi. şimdi kuzenim 14 yaşındabenim çevremde çocuksuz yaşlanan hatırladığım kadarıyla hiç yok dua et yeter...iyi haberlerini bekliyoruz
Sağol yetercim inşallah canım ikimizinkide tutar ama ben anlamadım sana neden böyle yapıyolar zaten kaç denemen var zorluk olsun başka bişey değil ama üstüne düş bırakma bu arad eşin naıl canım ameliyattan sonra iyidir inşallah ameliyattan sonra sayılarda bir düzelme oldumu onunlada alakalıydı dimi ameliyatı.banum canım inş bu sefer olacak canım inşşşş rabbim senide gülüdrecek
yaş tedavi hepsi bahane sırası zamanı gelsin rabbim ol desin yeter kuzumm inşş senin içinde zaman gelmiştirrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ya işte bana aynını söylediler aşılam yalıması gerekiyor sayınız yükselmiş dediler ama benim zaten yumurta sorunum var eşimdede hareket sayı morfoloji var dedim bu şartlarda olurmu dedim aslında zor ama devlet ister dedi dr benede özel merkezle konuştum onlarda veririz dedi bakalım onaradan alacağım kısmetse zaten 5 kez tüp bebk denemiş birisi olarak son kez deneyeceğim kısmet artık
ya sımdı benım anlamadıgım bı konu var devlet ozelde yapılan ıslemlerı ılac vs karsılamıyo dımı paramızla yaptırıyoruz ama daha sonra devlet has de tedavıye baslarsak bu ozelde yapılan asılamaları kabul edıyomu yoksa saymıyo bızde de 3 kere daha yaptırın mı dıyo:26: :26: :26:
aşılama nası oluyo arkadaslar ne kadar suruyo acılı agrılı bıseymı o :44: :44:
İnşallah canım desteğin için çok sağol inşallah bu sefer yüzümüz güler.Burdan sizlere müjde veririm.
Sağol yetercim inşallah canım ikimizinkide tutar ama ben anlamadım sana neden böyle yapıyolar zaten kaç denemen var zorluk olsun başka bişey değil ama üstüne düş bırakma bu arad eşin naıl canım ameliyattan sonra iyidir inşallah ameliyattan sonra sayılarda bir düzelme oldumu onunlada alakalıydı dimi ameliyatı.
Valla kalırsam ilaçlarımı söz sana yollıycam arkadaşım...
ya sımdı benım anlamadıgım bı konu var devlet ozelde yapılan ıslemlerı ılac vs karsılamıyo dımı paramızla yaptırıyoruz ama daha sonra devlet has de tedavıye baslarsak bu ozelde yapılan asılamaları kabul edıyomu yoksa saymıyo bızde de 3 kere daha yaptırın mı dıyo:26: :26: :26:
aşılama nası oluyo arkadaslar ne kadar suruyo acılı agrılı bıseymı o :44: :44:
canım ben de aşılama ve tüp yaptırdım üniversite hastanesinde. Devlet yine hepsini karşılamıyor.Ben tüpü yeni yaptırdım. 2.000 tl ye yakın tuttu. Aşılamaya gelince 5 dklık bir işlem. hayır hiç acımıyor. normal muayene gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?