30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

[QUOTE=tentation;19943846]geshenk bi yorum yapsın hele.
3. kez yumurta takibi normal mi aceba?

inşh bu sefer yakalarsınız bebişi :)[/QUOTE]

canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar

inşh bu sefer yakalarsınız bebişi :)

canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar [/QUOTE]

hadi ya..
bana yapılmadı yımurta takibi
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim

içini ferrah tut lütfennnn, kuzenim ve ben aynı sorunu yaşıyoruz.30 yaşıma aylar kaldı tık yok aşılama olacak ama ben rahim filmi çekmeye çoook korkuyorum.... neyse kuru fasülyanin faydalarına gelelim kuzenimin yakın arkadaşı, komşumun arkadaşı ilk aşılamada hamile kalmışlarrrrrrrr, hatta ilk tüp bebek denemesinde ve bir de 2. tüp bebek denemesinde hamile kalan arkadaşlar duydum böyle şeyler de duymaya ihtiyacımız varrrr.... hem bak yazılan ilk mesajları oku önce çocuk için çok bekleyenler , siteye şimdi doğum tarihlerini ekliyorlar birgün hepimiz oraya adımızı yazdıracağız buna gerçekten inanıyorumm....herşeyin hayırlısı tabiii ama Allahım lütfennn bebek özlemi çektirme hayırlıya kıl bu dileklerimizi....

inşh bu sefer yakalarsınız bebişi :)

canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar [/QUOTE]

selam yeni katıldım sayılır detleşmek iyi geliyor... ben sorunu yanlış anlamadıysam, evet canım yumurta takibi 6 defaya kadar yapılabiliyor.tabi çiftlerde ciddi bir sorun yoksa.varsa 2-3 denemeden sonra aşılama öneriyorlar .bu arada rahim filmi anlatıldığı gibi can yakıyor mu ben ödleğim de

canım evet normal tüp bebk için rapor isterken 3 kez ilaçlı yumurta takibi 2 aşılama diye listede var bunlar

hadi ya..
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim[/QUOTE]

özel olduğu için yapılmış gibi göstermişlerdir
ben 2008 yılında erkek infertilitesiden dolayı tüp bebek raporu aldım ünvers has :26::26:1 defa kulandım o raporu.. sonra yasalar değişti, siğorta şartı eklendi. ve benim siğortam yetersiz geldi ben sonraki denmelerimi özelden yaptım ve bur ada eşimin sperm sayısı 4.5 milyyondan 10 milyona çıktı geçen gün aynı ünvrst has gittiğimde konuştum ne yapalım ben aşılama yapılmadan diğer rapor hakımı kulanmak isityorum dedim:26::26: dr bana asla böyle bir şey olmaz önce 2 defa aşılama yaprız sonrada tüp bebk raporunu veirriz dedi burada bulunan özel bir ünvrs var:44: son 3 denmemi orada yapmıştım :26rayı aradım gel dediler gittim bana dedilerki 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir sana rapor veririz bende dedimki evet elimde var ama tarihi eski :26::26::26:bana dediki görevli bayan devlet derki bana 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir tarihi hiç önemli(sonrasında isterse 100 milyon olsun) değil bende sana direk rapor vereyim eeeeeeeee devlet neden böyle demiyor dedimm sizi zora koşmak için dedi:44::44::44::44::44::44:siğortam 5 yılı doldurduğunda gidp alıcam raporumu

selam yeni katıldım sayılır detleşmek iyi geliyor... ben sorunu yanlış anlamadıysam, evet canım yumurta takibi 6 defaya kadar yapılabiliyor.tabi çiftlerde ciddi bir sorun yoksa.varsa 2-3 denemeden sonra aşılama öneriyorlar .bu arada rahim filmi anlatıldığı gibi can yakıyor mu ben ödleğim de[/QUOTE]

canım adet ağrısı gibi bir agrı oluyor ama öyle ayıp bayılacak kadar değil

selam yeni katıldım sayılır detleşmek iyi geliyor... ben sorunu yanlış anlamadıysam, evet canım yumurta takibi 6 defaya kadar yapılabiliyor.tabi çiftlerde ciddi bir sorun yoksa.varsa 2-3 denemeden sonra aşılama öneriyorlar .bu arada rahim filmi anlatıldığı gibi can yakıyor mu ben ödleğim de[/QUOTE]

canım benım oncelıkle aramıza hosgeldın
rahım fılmıne gelınce benımde hıc bı bılgım yok sanırım asılama oncesı bakılacak banada
bende cok korkuyorum acırmıkiiii :18: :18: :18:

kızlar hsg korkulacak bir şey değil inanın bana

Son düzenleme:
hadi ya..
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim

özel olduğu için yapılmış gibi göstermişlerdir
ben 2008 yılında erkek infertilitesiden dolayı tüp bebek raporu aldım ünvers has :26::26:1 defa kulandım o raporu.. sonra yasalar değişti, siğorta şartı eklendi. ve benim siğortam yetersiz geldi ben sonraki denmelerimi özelden yaptım ve bur ada eşimin sperm sayısı 4.5 milyyondan 10 milyona çıktı geçen gün aynı ünvrst has gittiğimde konuştum ne yapalım ben aşılama yapılmadan diğer rapor hakımı kulanmak isityorum dedim:26::26: dr bana asla böyle bir şey olmaz önce 2 defa aşılama yaprız sonrada tüp bebk raporunu veirriz dedi burada bulunan özel bir ünvrs var:44: son 3 denmemi orada yapmıştım :26rayı aradım gel dediler gittim bana dedilerki 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir sana rapor veririz bende dedimki evet elimde var ama tarihi eski :26::26::26:bana dediki görevli bayan devlet derki bana 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir tarihi hiç önemli(sonrasında isterse 100 milyon olsun) değil bende sana direk rapor vereyim eeeeeeeee devlet neden böyle demiyor dedimm sizi zora koşmak için dedi:44::44::44::44::44::44:siğortam 5 yılı doldurduğunda gidp alıcam raporumu
[/QUOTE]
Ben geçen sene çıkardım eşimi sayılşarı 5 milyondu rapor verdiler fakat olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar çapaya gittim bu sefer bir aşılama dediler sayılarımız yükselmiş şimdi gün sayıyorum 8 temmuzda öğrenicem olmazsa hemen rapor vericekler.

kızlar hsg korkulacak bir şey değil inanın bana
Bende çektirdim ağlıyarak gittim ama korkulcak bişey yokmuş fındıkzade özel bir merkezde hiç acı yok narkoz yok tavsiye ederim kızlar.

Merhaba kızlar öncelikle kendimi tanıtıyım sizlere 11 yıllık evliyim mutluyum çok şükür tek derdim bir melek ne yazıkki oda bir türlü gelmedi bir çok tedavi oldum hem ben hem eşim hep ümitlendik ama olmadı ne yazıkki bir defa tüpbebek denedim şimdide aşılammma oldum sonuç bekliyorum ama bu sefre kendimi hiç kasmadım herşey Allahtan umarım tutar ama tutmasada kendimi üzmiycem çünkü tüpten sonra çokkkk üzüldüm sonrada arka sıra bir sürü hastalık çıktı başıma ben 35 yaşındayım maşallaaahhhh kilomda var benim hikayem bu kısaca.....Bana dua edinde inşallah bu sefer tutmuş olsun.....

merhaba banucum umarım senin için hayırlısı olur. senin için dua edeceğimmm. ilk aşılamada ilk tüp denemelerinde hamile kalan bile varrr asla ümidini kesme....hayat bize birşeyler öğretmeye çalıiıyor hepsi buu... Allahtan ümit kesilmez ama benim teyzem kesmişti ki 17 sonra tessadüf hamile olduğunu öğrendi. şimdi kuzenim 14 yaşında benim çevremde çocuksuz yaşlanan hatırladığım kadarıyla hiç yok dua et yeter...iyi haberlerini bekliyoruz

banum canım inş bu sefer olacak canım inşşşş rabbim senide gülüdrecek
yaş tedavi hepsi bahane sırası zamanı gelsin rabbim ol desin yeter kuzumm inşş senin içinde zaman gelmiştirrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ya işte bana aynını söylediler aşılam yalıması gerekiyor sayınız yükselmiş dediler ama benim zaten yumurta sorunum var eşimdede hareket sayı morfoloji var dedim bu şartlarda olurmu dedim aslında zor ama devlet ister dedi dr benede özel merkezle konuştum onlarda veririz dedi bakalım onaradan alacağım kısmetse zaten 5 kez tüp bebk denemiş birisi olarak son kez deneyeceğim kısmet artık

Son düzenleme:
İnşallah canım desteğin için çok sağol inşallah bu sefer yüzümüz güler.Burdan sizlere müjde veririm.

Sağol yetercim inşallah canım ikimizinkide tutar ama ben anlamadım sana neden böyle yapıyolar zaten kaç denemen var zorluk olsun başka bişey değil ama üstüne düş bırakma bu arad eşin naıl canım ameliyattan sonra iyidir inşallah ameliyattan sonra sayılarda bir düzelme oldumu onunlada alakalıydı dimi ameliyatı.
Valla kalırsam ilaçlarımı söz sana yollıycam arkadaşım...

ya sımdı benım anlamadıgım bı konu var devlet ozelde yapılan ıslemlerı ılac vs karsılamıyo dımı paramızla yaptırıyoruz ama daha sonra devlet has de tedavıye baslarsak bu ozelde yapılan asılamaları kabul edıyomu yoksa saymıyo bızde de 3 kere daha yaptırın mı dıyo:26: :26: :26:
aşılama nası oluyo arkadaslar ne kadar suruyo acılı agrılı bıseymı o :44: :44:

Son düzenleme:

canım ben de aşılama ve tüp yaptırdım üniversite hastanesinde. Devlet yine hepsini karşılamıyor.Ben tüpü yeni yaptırdım. 2.000 tl ye yakın tuttu. Aşılamaya gelince 5 dklık bir işlem. hayır hiç acımıyor. normal muayene gibi.

Tentomm vve Geshenk

merhaba arkadaşlar

tablo hakkında yorumlarınızı rica edecektim. hafta içi genelde 6.30-7.00 arası ölçüyordum. bugün (15.gün) 09.30 da ölçtüm.

4.gün 36.45
5.gün 36.45 çalışma
6.gün 36.35
7.gün 36.64
8.gün unuttum
9.gün 36.35.çalışma
10.gün 35.95
11.gün 35.95
12.gün 36.45 çalışma
13.gün 36.25
14.gün 36.25
15.gün 36.75 çalışma

genelde hafta içi 06.30-7.00 arası ölçtüm. ama bugün 15.gün 09.30 da ölçtüm

canım sağol
ben bu özel merkezle görüştüm dedim ya orası şimdiklik böyle eğerki devlet yasalrda bir değişiklik yamassa biz veririz rapor dediler(devlet o kadar çok değişklik yapıyorki sağlık sektötünde bazan biz bile kavuşamıyoruz diyor has çalışanlar ) oradan alacağım
kısmet bakalım
canım eşimde daha iyi çalışa durumda değil ama düzelme var 5 ay oldu neredeyse spermiyoğram baktırmadık eşim kandini hazır hisetmiyor o hazır hisedene kadar bende bu konuyu açamayacağım

canım aşılamalarını özelden yaptımışsan rapor almadan tüp bebk raporu için gittiğinde sana aşılama yaptırdığın merkezden 2 defa aşılama yapılmıştı diye yazı getirmeni isterler ve ya ilaçları aldığın eczaneden bu laçalrı almıştır diye yazı isterler bunları getirince tüp bebkraporu için yeterlidir

canım aşılamada ilaçlrın yüzdesini ödersin ama tüp bebkte raporun varsa bile 1500 tl has (bu fiyat merkezden merkeze değişir )500 tl gibide ileçalrın tutar

rahim filmi eski yöntemle çektirlirse can yakıyormuş. ama yeni teknikler çıktı. ben çektirdim. doktorla berabaer güle oynaya, bi yandan da ekrandan izledim, doktor anlattı işte bak ilaç gidiyo, işte bak rahmin, işte bak kanalların vs vs. normal muayene ne kadar acıyorsa bu da o kadar acıyor.
sonra hazırlanıp işe gittim.
ped verdiler belki kanama olabilir diye. bir iki damlacık, o da ilaçdan kalanlar geri geldiği için

rahim fimninden sonra hamile kalma şansı artabiliyormuş, gerçi bana olmadı ama :86::86:. kanallar bal dök yala gibi oluyur çunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…