hadi ya..
bana yapılmadı yımurta takibi
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim
Ben geçen sene çıkardım eşimi sayılşarı 5 milyondu rapor verdiler fakat olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar çapaya gittim bu sefer bir aşılama dediler sayılarımız yükselmiş şimdi gün sayıyorum 8 temmuzda öğrenicem olmazsa hemen rapor vericekler.özel olduğu için yapılmış gibi göstermişlerdir
ben 2008 yılında erkek infertilitesiden dolayı tüp bebek raporu aldım ünvers has :26::26:1 defa kulandım o raporu.. sonra yasalar değişti, siğorta şartı eklendi. ve benim siğortam yetersiz geldiben sonraki denmelerimi özelden yaptım ve bur ada eşimin sperm sayısı 4.5 milyyondan 10 milyona çıktı geçen gün aynı ünvrst has gittiğimde konuştum ne yapalım ben aşılama yapılmadan diğer rapor hakımı kulanmak isityorum dedim:26::26: dr bana asla böyle bir şey olmaz önce 2 defa aşılama yaprız sonrada tüp bebk raporunu veirriz dedi burada bulunan özel bir ünvrs var:44: son 3 denmemi orada yapmıştım :26 rayı aradım gel dediler gittim bana dedilerki 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir sana rapor veririz bende dedimki evet elimde var ama tarihi eski :26::26::26:bana dediki görevli bayan devlet derki bana 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir tarihi hiç önemli(sonrasında isterse 100 milyon olsun) değil bende sana direk rapor vereyim eeeeeeeee devlet neden böyle demiyor dedimm sizi zora koşmak için dedi:44::44::44::44::44::44:siğortam 5 yılı doldurduğunda gidp alıcam raporumu
Merhaba kızlar öncelikle kendimi tanıtıyım sizlere 11 yıllık evliyim mutluyum çok şükür tek derdim bir melek ne yazıkki oda bir türlü gelmedi bir çok tedavi oldum hem ben hem eşim hep ümitlendik ama olmadı ne yazıkki bir defa tüpbebek denedim şimdide aşılammma oldum sonuç bekliyorum ama bu sefre kendimi hiç kasmadım herşey Allahtan umarım tutar ama tutmasada kendimi üzmiycem çünkü tüpten sonra çokkkk üzüldüm sonrada arka sıra bir sürü hastalık çıktı başıma ben 35 yaşındayım maşallaaahhhh kilomda var benim hikayem bu kısaca.....Bana dua edinde inşallah bu sefer tutmuş olsun.....
banum canım inş bu sefer olacak canım inşşşş rabbim senide gülüdrecek
yaş tedavi hepsi bahane sırası zamanı gelsin rabbim ol desin yeter kuzumm inşş senin içinde zaman gelmiştirrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ya işte bana aynını söylediler aşılam yalıması gerekiyor sayınız yükselmiş dediler ama benim zaten yumurta sorunum var eşimdede hareket sayı morfoloji var dedim bu şartlarda olurmu dedim aslında zor ama devlet ister dedi dr benede özel merkezle konuştum onlarda veririz dedi bakalım onaradan alacağım kısmetse zaten 5 kez tüp bebk denemiş birisi olarak son kez deneyeceğim kısmet artık
ya sımdı benım anlamadıgım bı konu var devlet ozelde yapılan ıslemlerı ılac vs karsılamıyo dımı paramızla yaptırıyoruz ama daha sonra devlet has de tedavıye baslarsak bu ozelde yapılan asılamaları kabul edıyomu yoksa saymıyo bızde de 3 kere daha yaptırın mı dıyo:26: :26: :26:
aşılama nası oluyo arkadaslar ne kadar suruyo acılı agrılı bıseymı o :44: :44:
Tentomm vve Geshenk
merhaba arkadaşlar
tablo hakkında yorumlarınızı rica edecektim. hafta içi genelde 6.30-7.00 arası ölçüyordum. bugün (15.gün) 09.30 da ölçtüm.
4.gün 36.45
5.gün 36.45 çalışma
6.gün 36.35
7.gün 36.64
8.gün unuttum
9.gün 36.35.çalışma
10.gün 35.95
11.gün 35.95
12.gün 36.45 çalışma
13.gün 36.25
14.gün 36.25
15.gün 36.75 çalışma
genelde hafta içi 06.30-7.00 arası ölçtüm. ama bugün 15.gün 09.30 da ölçtüm
özel olduğu için yapılmış gibi göstermişlerdir
ben 2008 yılında erkek infertilitesiden dolayı tüp bebek raporu aldım ünvers has :26::26:1 defa kulandım o raporu.. sonra yasalar değişti, siğorta şartı eklendi. ve benim siğortam yetersiz geldiben sonraki denmelerimi özelden yaptım ve bur ada eşimin sperm sayısı 4.5 milyyondan 10 milyona çıktı geçen gün aynı ünvrst has gittiğimde konuştum ne yapalım ben aşılama yapılmadan diğer rapor hakımı kulanmak isityorum dedim:26::26: dr bana asla böyle bir şey olmaz önce 2 defa aşılama yaprız sonrada tüp bebk raporunu veirriz dedi burada bulunan özel bir ünvrs var:44: son 3 denmemi orada yapmıştım :26 rayı aradım gel dediler gittim bana dedilerki 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir sana rapor veririz bende dedimki evet elimde var ama tarihi eski :26::26::26:bana dediki görevli bayan devlet derki bana 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir tarihi hiç önemli(sonrasında isterse 100 milyon olsun) değil bende sana direk rapor vereyim eeeeeeeee devlet neden böyle demiyor dedimm sizi zora koşmak için dedi:44::44::44::44::44::44:siğortam 5 yılı doldurduğunda gidp alıcam raporumu
Ben geçen sene çıkardım eşimi sayılşarı 5 milyondu rapor verdiler fakat olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar çapaya gittim bu sefer bir aşılama dediler sayılarımız yükselmiş şimdi gün sayıyorum 8 temmuzda öğrenicem olmazsa hemen rapor vericekler.
Bende çektirdim ağlıyarak gittim ama korkulcak bişey yokmuş fındıkzade özel bir merkezde hiç acı yok narkoz yok tavsiye ederim kızlar.
ay ne saçma ya, sırf prosedur tamamlansın diye evrak dolduru gibi ümitsiz de olsa o kadar ilaç yüklemesi bilmem ne yapılıyor. insanın biz de be!! piskolojidir, vucudun kimyasıdır ne hale geliyor bu işlemlerde
en iyi loveli anlıyor gerçi ama
15. gün ateşinde yükselme var. bu günlerde yani iki üç gün boyunca her gün çalışma yapın derim ben :) durmak yok yola devam
kızlar bu ateş ölçümünü ne zaman başlayıp nasıl ne şekilde ölçüyonuz neye göre çalışma yapıyonuz benide bilgilendirsenize bide öleçerek deneyeyim beee(( bu arada gene azıcık iltihap çıktı gene önce antibiyotiklen fitil kullanacam veee sinir oldum 2 temmuzda adet olmam lazımdı gene gecikiyo (( 3 temmuzda geçti, doktor demese yumurtan gelişmemiş diye acaba bebiş mi derdim :))))
yeter daha iyi bilir işin devlet kısmını ama bildigim kadarıyla kabul etmiyor özeldeki işlemleri
aşılama da normal muayene gibi.
bir hafta kadar doktorun verdigi ilaçları alıyorsun, işlemin yapılacagı gün eşin sperm veriyor, onlar bıcıbıcı yaptırılıyor.. kalan saglar bizimdir denilerek şırıngaya alınıyorlar ve senin yımırtanın yanına hele bi kaynaşın koklaşın diye şırıngayla bırakılıyor- (aşılama yapılıyor) :)
3 kere yaptırdım. 2 sinde işlemden sonra agrım oldu nedense, ortanca aşılamamda ise hiç bişi hissetmedim.
kişiden kişiye değişiyor sanırm.
ay canıııım benım ne kadar guzel kolay eglencelı bı olay gıbı anlatıyosun
ama o sırınga yumurtaya nası ulasıcak ya:44: kesın cok acıyodur ben cesaret edemem ya :18:
selam ... sanırım yumurtlama gününü öğrenmek için soruyon dimi? adetin 11. ve 14. günleri arasında vücut ısını ölç yumurlamana yakın 1 derece kadar artıyor. işte o gün eşinden başakasına kimseye randevu vermiycendaha kolay yolu da var eczanelerden yumurtlama testi alıp deneyebilirsin.gebelik testine benziyo.hem pahalı da değil ben 12 tl ye almıştım. içinde 2 tane vardı.hem vüvenilir bi yöntem bence....
Eğer belgelersen kabul ediyor ama özel muayenehanedeyse kabul etmiyor canım. Aşılama çok kolay bir yöntem ben yeni yaptırdım bekliyorum eğer doktor iyiyse hiç acı yok ilk bana bir doktor geldi mahvetti sonra başkasını çağırdı hiç anlamadım canım.ya sımdı benım anlamadıgım bı konu var devlet ozelde yapılan ıslemlerı ılac vs karsılamıyo dımı paramızla yaptırıyoruz ama daha sonra devlet has de tedavıye baslarsak bu ozelde yapılan asılamaları kabul edıyomu yoksa saymıyo bızde de 3 kere daha yaptırın mı dıyo:26: :26: :26:
aşılama nası oluyo arkadaslar ne kadar suruyo acılı agrılı bıseymı o :44: :44:
Aman canım biran önce çıkar çok faydası var 6000 iş 1500 e mal oldu aman canım eşin iyi olsunda gerisi gelir inşallah.canım sağol
ben bu özel merkezle görüştüm dedim ya orası şimdiklik böyle eğerki devlet yasalrda bir değişiklik yamassa biz veririz rapor dediler(devlet o kadar çok değişklik yapıyorki sağlık sektötünde bazan biz bile kavuşamıyoruz diyor has çalışanlar ) oradan alacağım
kısmet bakalım
canım eşimde daha iyi çalışa durumda değil ama düzelme var 5 ay oldu neredeyse spermiyoğram baktırmadık eşim kandini hazır hisetmiyor o hazır hisedene kadar bende bu konuyu açamayacağım
Hoşbulduk canım inşallah bu sondur ve kavuşuruz canım.hoşgeldin. inşlh kavuşursun melegine
işte bu sebeplerden ötürü devletle uğraşmak istemediğim için tüm şartlarımı zorlayarak özelde yaptırdım, gene özelde yaptırcam
allah kolaylık versin sana yeter ya
Canım inan benim canım çok tatllıdır normal muyenede tırsarım hiçbişey yok bana güven...ay canıııım benım ne kadar guzel kolay eglencelı bı olay gıbı anlatıyosun
ama o sırınga yumurtaya nası ulasıcak ya:44: kesın cok acıyodur ben cesaret edemem ya :18:
kızlar bu ateş ölçümünü ne zaman başlayıp nasıl ne şekilde ölçüyonuz neye göre çalışma yapıyonuz benide bilgilendirsenize bide öleçerek deneyeyim beee(( bu arada gene azıcık iltihap çıktı gene önce antibiyotiklen fitil kullanacam veee sinir oldum 2 temmuzda adet olmam lazımdı gene gecikiyo (( 3 temmuzda geçti, doktor demese yumurtan gelişmemiş diye acaba bebiş mi derdim :))))
ay canıııım benım ne kadar guzel kolay eglencelı bı olay gıbı anlatıyosun
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?