30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi ya..
bana yapılmadı yımurta takibi
direk aşılama olmuştu.
özele gitmiştim

özel olduğu için yapılmış gibi göstermişlerdir
ben 2008 yılında erkek infertilitesiden dolayı tüp bebek raporu aldım ünvers has :26::26:1 defa kulandım o raporu.. sonra yasalar değişti, siğorta şartı eklendi. ve benim siğortam yetersiz geldi ben sonraki denmelerimi özelden yaptım ve bur ada eşimin sperm sayısı 4.5 milyyondan 10 milyona çıktı geçen gün aynı ünvrst has gittiğimde konuştum ne yapalım ben aşılama yapılmadan diğer rapor hakımı kulanmak isityorum dedim:26::26: dr bana asla böyle bir şey olmaz önce 2 defa aşılama yaprız sonrada tüp bebk raporunu veirriz dedi burada bulunan özel bir ünvrs var:44: son 3 denmemi orada yapmıştım :26rayı aradım gel dediler gittim bana dedilerki 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir sana rapor veririz bende dedimki evet elimde var ama tarihi eski :26::26::26:bana dediki görevli bayan devlet derki bana 3 tane 5 milyonun altında spermiyoğram getir tarihi hiç önemli(sonrasında isterse 100 milyon olsun) değil bende sana direk rapor vereyim eeeeeeeee devlet neden böyle demiyor dedimm sizi zora koşmak için dedi:44::44::44::44::44::44:siğortam 5 yılı doldurduğunda gidp alıcam raporumu
[/QUOTE]

işte bu sebeplerden ötürü devletle uğraşmak istemediğim için tüm şartlarımı zorlayarak özelde yaptırdım, gene özelde yaptırcam
allah kolaylık versin sana yeter ya

Ben geçen sene çıkardım eşimi sayılşarı 5 milyondu rapor verdiler fakat olumsuz sonuçlandı şimdi tekrar çapaya gittim bu sefer bir aşılama dediler sayılarımız yükselmiş şimdi gün sayıyorum 8 temmuzda öğrenicem olmazsa hemen rapor vericekler.

Bende çektirdim ağlıyarak gittim ama korkulcak bişey yokmuş fındıkzade özel bir merkezde hiç acı yok narkoz yok tavsiye ederim kızlar.[/QUOTE]

ben de fındıkzade deki yerde çektirmiştim,aynen tırsa tırsa gitmiştim :)
narkozu duyunca şaşırıyorum zaten

hoşgeldin. inşlh kavuşursun melegine

ay ne saçma ya, sırf prosedur tamamlansın diye evrak dolduru gibi ümitsiz de olsa o kadar ilaç yüklemesi bilmem ne yapılıyor. insanın biz de be!! piskolojidir, vucudun kimyasıdır ne hale geliyor bu işlemlerde

yeter daha iyi bilir işin devlet kısmını ama bildigim kadarıyla kabul etmiyor özeldeki işlemleri

aşılama da normal muayene gibi.
bir hafta kadar doktorun verdigi ilaçları alıyorsun, işlemin yapılacagı gün eşin sperm veriyor, onlar bıcıbıcı yaptırılıyor.. kalan saglar bizimdir denilerek şırıngaya alınıyorlar ve senin yımırtanın yanına hele bi kaynaşın koklaşın diye şırıngayla bırakılıyor- (aşılama yapılıyor) :)

3 kere yaptırdım. 2 sinde işlemden sonra agrım oldu nedense, ortanca aşılamamda ise hiç bişi hissetmedim.

kişiden kişiye değişiyor sanırm.

en iyi loveli anlıyor gerçi ama
15. gün ateşinde yükselme var. bu günlerde yani iki üç gün boyunca her gün çalışma yapın derim ben :) durmak yok yola devam

işte bu sebeplerden ötürü devletle uğraşmak istemediğim için tüm şartlarımı zorlayarak özelde yaptırdım, gene özelde yaptırcam
allah kolaylık versin sana yeter ya[/QUOTE]

narkozu duyunca şaşırıyorum zaten[/QUOTE]

ay ne saçma ya, sırf prosedur tamamlansın diye evrak dolduru gibi ümitsiz de olsa o kadar ilaç yüklemesi bilmem ne yapılıyor. insanın biz de be!! piskolojidir, vucudun kimyasıdır ne hale geliyor bu işlemlerde

canım bizdede aynen aynısı oldu sayı artınca direk verdikleri raporu saymıyorlarmış
bende özelde yaptıracağım ama devletle anlaşmalı bir yerde yapılcak bizim burada ünvers de yapılıyor ama o kalabalığı çileyi çekemem zaten insana insan gibi davranmıyorlar
hiççç çekemem ama malesef devlet infertilite konusunda işi çok sıkı tutyor şartları ağırlaştırdı aşılamada şansın %15 olduğu söyleniyor bizim merkezdeki dr bu şansın %5 olduğu söyledi ayrıca bu kadar uğraşıp rapor alıyoruz ilaçlarda hasta katıl payı diye kutu başına 50 tl gibi bir rakam çıkartıyorlar yazık bize yaaaaa bu kadar çile çaba ve garantisi bike yok

en iyi loveli anlıyor gerçi ama
15. gün ateşinde yükselme var. bu günlerde yani iki üç gün boyunca her gün çalışma yapın derim ben :) durmak yok yola devam

kızlar bu ateş ölçümünü ne zaman başlayıp nasıl ne şekilde ölçüyonuz neye göre çalışma yapıyonuz benide bilgilendirsenize bide öleçerek deneyeyim beee(( bu arada gene azıcık iltihap çıktı gene önce antibiyotiklen fitil kullanacam veee sinir oldum 2 temmuzda adet olmam lazımdı gene gecikiyo (( 3 temmuzda geçti, doktor demese yumurtan gelişmemiş diye acaba bebiş mi derdim :))))

sağol tentation içime su serptin... çok korkuyordum. birşey daha öğrendim film çektirmede yeni yöntem varmış adet sancısı kadar acıyormuş... adetime birkaç gün var 7-10 güne kadar çektiririm galiba. Allahım emeğimize acı....

selam ... sanırım yumurtlama gününü öğrenmek için soruyon dimi? adetin 11. ve 14. günleri arasında vücut ısını ölç yumurlamana yakın 1 derece kadar artıyor. işte o gün eşinden başakasına kimseye randevu vermiycen daha kolay yolu da var eczanelerden yumurtlama testi alıp deneyebilirsin.gebelik testine benziyo.hem pahalı da değil ben 12 tl ye almıştım. içinde 2 tane vardı.hem vüvenilir bi yöntem bence....

ay canıııım benım ne kadar guzel kolay eglencelı bı olay gıbı anlatıyosun
ama o sırınga yumurtaya nası ulasıcak ya:44: kesın cok acıyodur ben cesaret edemem ya :18:

ama o sırınga yumurtaya nası ulasıcak ya:44: kesın cok acıyodur ben cesaret edemem ya :18:

canım acımıyor diyorlar aşılama yaptıranlar hep öle diyor, yumurtanın yakınına enjekte ediyolarmış sanırsam, spermin daha hızlı ulaşması için

bu ateşi yumurtlama günü için yapıyorlar değil mi? ben almıştım eczaneden yumurtlama testi ama benim yumurta gelişip çatlamıyormuş, doktora gittimde onun tedavisine başlayacaz, yumurtlama günümü çözemedim sanırım, o yüzden tedavi ile inşallah hallolacak, teşekkür ederiim :)))

Eğer belgelersen kabul ediyor ama özel muayenehanedeyse kabul etmiyor canım. Aşılama çok kolay bir yöntem ben yeni yaptırdım bekliyorum eğer doktor iyiyse hiç acı yok ilk bana bir doktor geldi mahvetti sonra başkasını çağırdı hiç anlamadım canım.

Aman canım biran önce çıkar çok faydası var 6000 iş 1500 e mal oldu aman canım eşin iyi olsunda gerisi gelir inşallah.

hoşgeldin. inşlh kavuşursun melegine
Hoşbulduk canım inşallah bu sondur ve kavuşuruz canım.

allah kolaylık versin sana yeter ya

narkozu duyunca şaşırıyorum zaten[/QUOTE]

canım bizdede aynen aynısı oldu sayı artınca direk verdikleri raporu saymıyorlarmış
bende özelde yaptıracağım ama devletle anlaşmalı bir yerde yapılcak bizim burada ünvers de yapılıyor ama o kalabalığı çileyi çekemem zaten insana insan gibi davranmıyorlar
hiççç çekemem ama malesef devlet infertilite konusunda işi çok sıkı tutyor şartları ağırlaştırdı aşılamada şansın %15 olduğu söyleniyor bizim merkezdeki dr bu şansın %5 olduğu söyledi ayrıca bu kadar uğraşıp rapor alıyoruz ilaçlarda hasta katıl payı diye kutu başına 50 tl gibi bir rakam çıkartıyorlar yazık bize yaaaaa bu kadar çile çaba ve garantisi bike yok
[/QUOTE]
Valla benim aşılama çapada oldu ilaçlarım 440 tl tuttu şok oldum valla geçen tüp bebekte nerdeyse okadar verdim napalım aman tutsunda.

Canım inan benim canım çok tatllıdır normal muyenede tırsarım hiçbişey yok bana güven...

adetinle beraber her gün not al. sabah kalkmadan aynı saatte.
ateşin 12. günden itibaren yükselmeye başlıcak ve bi sabah küüt die düşçek. yükselmeye başladıgı günlerde çalışma yapıon.
kütt die düştügü günse çatlamanın oldugu gün. daha yogun çalışıon

sonra bebek varsa ikinci adete kadar yükselmeye ve 29-30. gün gibi bi günden sonra sabit bi şekilde ilerlemeye devam etçek
degerlerini burda da paylaş, kızlar yardımcı olacaklardır sana

ı ıh düşündügün kadar acımıyor inan ki. aşılama şırıngası farklı bişi zaten.

mesanenin dolu olması lazım
bi de çook rahat olman lazım

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız tentation nasıl canım senden başka kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…