- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
yetercim kilo durumumu sormuşsun 8 kilo verdim sonrası durdu şimdi kortizon kullanıyorum muhtemelen almaya başlarım yakında tussuz yiyorum ama kortizon ilaçları malesef kilo yapıyor neyse kısmet en azından verdiklerimi alırsam kendimi karda sayıcam ilaç kesilince tekrar başlarım umarım vermeye ama yinede dikkat ediyorum sıfır tuz şeker yok şimdilik olduğum yerde çakıldım bide bir süre hamilelikte önermedi doktor şu durumda senin için zararlı dedi bebiş bir yol daha buldu kendine gelmemek için bakalım kısmet omu inat benmi geçte olsa getireceğim veleti yeterki sağlıkla ve hayırla gelsin
merhaba kızlar yeni hamilellerimiz varmış.hepsini tebrik ediyorum.bu ay çok bereketli olacak insaallah
Bu yıl Temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 Pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, Feng Shui teorisine göre... :)))
insaah bize bebegimizin haberleri yagarr
merhaba kızlar yeni hamilellerimiz varmış.hepsini tebrik ediyorum.bu ay çok bereketli olacak insaallah
bu yıl temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, feng shui teorisine göre... :)))
insaah bize bebegimizin haberleri yagarr
merhaba ;merhaba arkadaşlar,
ben uzun zamandır siteye girmiyor ve yazmıyordum.
bugün yazdıklarınızı okuyunca herkeste kendimden bişeyler buldum. yaşadıklarınızı yaşadım, hissettiklerinizi hissettim.
5 yıldır evliyim önceleri eşim istemiyor diye psikolojim bozuldu, sonraları korunmadık olmuyor diye, geçen yaz aşılama denedim iyice çöktüm. içinden çıkılmaz bir haldeydim.
ancak daha bugün yaşadığım bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim.
baştan başlıycam ama; 3 ay önce bacak ağrılarım için dr a gittim. tahlil tetkik derken 'bağ dokusu hastalığı 'dediler. ilaç başlayalım. ben bebek istiyorum ilaca başlayamam dedim ; o dr bu dr derken bir sürü hastalık çıktı bende.haşimoto denilen bir tür trioid,D vitanmini eksikliği,2 nodüli, 1 miyom. eh daha ne olsun.
Geçen yıl aşıalam yapan dr. bendeki bu durumu hiç önemsemedi,ruhsal durumumu o yalnızca yeniden yapalım yaşınız geçiyor falan filan.
Çok fazla kafanızı ağrıttım. sonuçta, Ben tüm sonuçalrımı aldım ve konusunda çok uzman, değerli,harika bir dr gittim. onun istediği tahlilleri yaptırdım .. hiçbir konuyu atlamadan araştırma yaptı. tüm bu değerleri normala döndürürsek herşeyin kendiliğinden olabileceğini,umutla yol almam gerektiğini söyledi.
Arkadaşlar, doktorun önemi bu aşamada bizler için çok önemli.
anam bırak üyeyi bir ziyaretçi bilem yok çok çok ıssız burası
hoşgeldin 4 4lük annekıslar nassınız bakem?
biz de iyiyiz şükür.. kimseler yok ama
günaydın kızlar nasılsınız tükkanı açtım hadi gelin artık ya ama hamile kalan gidiyor hamile kalan gidiyor topik çok ıssız kaldı öksüz topik yetim topik garip topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?