30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım ne güzel 8 kilo vermisin zaten bizim bu kiloların sebbebi bu ilaçlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar yeni hamilellerimiz varmış.hepsini tebrik ediyorum.bu ay çok bereketli olacak insaallah
Bu yıl Temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 Pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, Feng Shui teorisine göre... :)))
insaah bize bebegimizin haberleri yagarr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallaaaaaaahhhhh :)))

slmmm kızlarrrrrr uzun bı aradan sonra
gelıyorum gıdıyorum kımse yok nerdesınız
pazar gunu pıknıge gıttık pazartesı esım 6 da kaldırdı bacagına kene yapısmıs hemen hastaneye ben de o gun klomenı ıcmeyı unumusum tabı telastan bugun dr a gıttım baktı gene o bantlardan verdı hertarafıma yapıstırdım bakalım hayırlısı eeesızde ne var ne yok kızlarrrr

günaydın hayırlı cumlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşşşşş

merhaba ;
Doktorunuzun adını bana yazabilir misiniz? iyi bir doktora ihtiyacım var.

kıslar nassınız bakem?
biz de iyiyiz şükür.. kimseler yok ama
hoşgeldin 4 4lük anneüç bebe bide sen özlettiniz kendinizi bu aralar pek bi hayalet topik görünümünde burası tentation yeter olmasalar meydan inlerle cinlere kalacak

Selam kızlar bu topicte yeniyim bende 34 yaşındayım bir yıllık evliyim evlenmeden regli düzensizliğinden dolayı doğum kontrol hapı kullandım bir seneyi geçkin sonra evlenince regli zamanıma denk gelidiği için geciktirici kullandım ve bitiminde regli oldum ama takip eden üç ay regli olamadım sonrada hiç korunmadım iki ay doktora gittim klomen tedavisi gördüm gebe kalamadım sende pko yok dedi ama regli düzensizlğim vardı neyse bıraktım doktoru kendi kendime geçen ay hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı bu ay ümit etmiştim kalırım diye ama yine tık yok şimdi reglimin ikinci günü başladım bal çörekotu ve tarçın kürünü uygulamaya aynı zamanda hayıt suyu içmeye başlıycam doktorum yumurtaların pek gelişmiyor demişti o yüzden bu kürü kullanmak istiyorum inşallah bu kür vesile olurda biran önce hamile kalırım acaba bu kürle hamile kalan varmı aranızda

günaydın kızlar nasılsınız tükkanı açtım hadi gelin artık ya ama hamile kalan gidiyor hamile kalan gidiyor topik çok ıssız kaldı öksüz topik yetim topik garip topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…