30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

serenay hayirli haberler alirsin insallah. Cok zor bir surec. Allah hepimizin yardimcisi olsun .. Ben de asilama deniycem sanirim onumuzdeki aya.

serenay hayirli haberler alirsin insallah. Cok zor bir surec. Allah hepimizin yardimcisi olsun .. Ben de asilama deniycem sanirim onumuzdeki aya.

rollecim allah razı olsun dua edin nolur allah yardımcımız olsun mübarek cuma günü allah dualarımızı kabul etsin aşılamanın sonucunuda bildirirsin

Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…

merhaba arkadailar ben de 31 yaşında pcolu ve kilolu biriyim.4 yıllık evliyim ve 4 yıldır da korunmuyoruz. çoğu kişinin çocuk özlemini okudukça çok duygulanıp ağladım.umarım herkez hayırlısıylao özlemine enyakın zamanda kavuşur.anne özlemi çeken herkezin anneler günü kutlu olsun .

Serenay moralini bozma. Bu isler deneye deneye oluyor biliyorsun. Umut ve moral cok onemli bu surecte. Kimbilir belki bir gun bizde anneler gununu kutlariz ..

bende 30 yaşına yeni girdim bekarım ben bile çocuğum olmaz diye korkuyorum, Allah hepinize yardım etsin

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

Kizlar ne yapiyorsunuz ya canim cok sikkin? Adetleri az olan var mi aranzida?

bugün adet oldum gecen ayda normalden az olmuştum bu ay da aynı galiba bi geldi öyle bakim tıngır mıngır cmartesi dra gidicem ama artık bırakıyorum klomen veovitrelleyi haziran yada temmuza tüp bbebege gecicez canın niye sııkkkın

Serenaycim bir yuzum gulmuyor su hayatta yaa.. Iste bu saglik sorunlari vs. cok yipratiyor beni. Hayirli saglik sihat dolu nice kandiller olsun hepimiz icin insallah.Allah'im hayirlisiyla gelecek kandilde ellerimizde yavrularimizi bagıslar insallah..

burda ne sevinçler ne üzütüler yaşadık bazen ağlaık bazen güldük ama asla umutsuz olmadık sabır ve dua ile beklemek gerek uzun bir bekleyişin ardından çok şükür 37 yaşında anne oldum umutsuz olmayın rabbim inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu sabredin canlar

günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

yeteeer hanım selam ben uzun zamandır nete giremiyodum tedaviniz hangi aşamada cuma hürmetine dualarınız kabul olsun inşallah

rollecimallah yüzümüzü güldürür birgün inşallah.allah razı olsun dualarınız için bu arada yakınmıyız mevki olarark pendik ben yakın olmasakda gönüller bir olsun :)

yeteeer hanım selam ben uzun zamandır nete giremiyodum tedaviniz hangi aşamada cuma hürmetine dualarınız kabul olsun inşallah

aminnnnn canım rabbim hepimizin dualarnı kabul etsin inş ben şubat ayında 6. defa negatif aldım allah kısmet ederse son bir kez eylül ayında bir tedavim olacak

aminnnnn canım rabbim hepimizin dualarnı kabul etsin inş ben şubat ayında 6. defa negatif aldım allah kısmet ederse son bir kez eylül ayında bir tedavim olacak

Yeter hanım allah büyük sanmayınki bu çektiklerimiz boşuna elbet mükafatı olacaktır bizim şer bildiklerimiz hakkımızdan hayırlısıdır senin ve benim gibi kardeşlerimize allah dayanma gücü versin inş seninde burdan güzel haberini okurum

innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…