serenay hayirli haberler alirsin insallah. Cok zor bir surec. Allah hepimizin yardimcisi olsun .. Ben de asilama deniycem sanirim onumuzdeki aya.
bende 30 yaşına yeni girdim bekarım ben bile çocuğum olmaz diye korkuyorum, Allah hepinize yardım etsin
Kizlar ne yapiyorsunuz ya canim cok sikkin? Adetleri az olan var mi aranzida?
canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ
rollecimallah yüzümüzü güldürür birgün inşallah.allah razı olsun dualarınız için bu arada yakınmıyız mevki olarark pendik ben yakın olmasakda gönüller bir olsun :)Serenaycim bir yuzum gulmuyor su hayatta yaa.. Iste bu saglik sorunlari vs. cok yipratiyor beni. Hayirli saglik sihat dolu nice kandiller olsun hepimiz icin insallah.Allah'im hayirlisiyla gelecek kandilde ellerimizde yavrularimizi bagıslar insallah..
yeteeer hanım selam ben uzun zamandır nete giremiyodum tedaviniz hangi aşamada cuma hürmetine dualarınız kabul olsun inşallah
aminnnnn canım rabbim hepimizin dualarnı kabul etsin inş ben şubat ayında 6. defa negatif aldım allah kısmet ederse son bir kez eylül ayında bir tedavim olacak
Yeter hanım allah büyük sanmayınki bu çektiklerimiz boşuna elbet mükafatı olacaktır bizim şer bildiklerimiz hakkımızdan hayırlısıdır senin ve benim gibi kardeşlerimize allah dayanma gücü versin inş seninde burdan güzel haberini okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?