nabersin yeter nasılsın iyimisin topink artık terk edilmiş gibi. Bi zamanlar ne kalabalıktık. Ne muhabbetler ederdik. Artık pek uğrayamıyoruz. Yinede hepimizin ilk göz ağrısı burası ara sırada olsa kendimizden bahseder. Bi mesaj bırakırız.
tavsiye etmem mi Zerdalım yaa :Bizim oğlanda ce yi pek seviyor. Akşam uyuyunca gece geliyorum. Ücretsiz izindeyim. Aslında 2 yıl almıştım ama 1 yıl kullanacağım. Mayısın sonunda başlayacağım. Çocuk şimdi bırakmıyor beni, aklı ererse hiç bırakmaz. Bakıcıyı ayarladım. 2-3 haMaşfta alıştırma süreci yaşarız. Sonrada başlarım. Hem yakında ikinciyi düşüneceğim. Az daha büyüsün. denizanası 2 numara nasıl, tavsiye ediyon mu ikinciyi, bende allah nasip ederse ikinci kızım olsun isterim. Aslında bi kaza sonucu hamiş olmayı isterim ama zor.
Bizim oğlan erken doğduğuna mı, genetik mi herşeyi geç yapıyor. Daha 4 dişimiz var. yürümede 15 aylık oldu yeni yeni 4-5 adım atıyor. Maşallah çok tatlı, rabbim isteyen herkese versin. Onlar bizim dünyamız.
Lovelim dostum bende özledim hepinizi diğer kızlarda gelsinler ya toplanalım. artık bebelerden konuşuruz. Ben bakıcıyı 550 liraya tuttum. Yemek, işte istedim. Bakalım inşallah herşey iyi olur. senin oğluna kim bakıyor. alışma döneminiz nasıl oldu.
Sizler nasılsınız kızlar.
kaç zaman varki kimseler uğramıyordu:26::26::26::26: Ne güzel oldu gelmeniz
sizleri burayı çok özledim toplanaalımmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk
tavsiye etmem mi zerdalım yaa :) 3. Bile tavsiye ediyorm lakin biz çalıştığımız için bebek bakımına yanımızda birilerinin olması koşuluyla. Tikkat et, birinin demiyorm birilerinin yardımı şart :) Benim deniz pek afacan, hem annenne hem dede yanımızda ben işe başladığm icin.
Senin oğluşun dişi benim 1 yaşındaki dişine göre az deniz in 4 dişi vardı ama benim oğluş 16 aylıkken yürüdü, erken doğdukları icin olbilir zerdalım, yürüyünce de koşmaya başlıyor zor oluyor peşinde.
Yeterim napan ya
Sende uğramazdın buralara loveli arkadaş
tavsiye etmem mi Zerdalım yaa :) 3. bile tavsiye ediyorm lakin biz çalıştığımız için bebek bakımına yanımızda birilerinin olması koşuluyla. tikkat et, birinin demiyorm birilerinin yardımı şart :) benim Deniz pek afacan, hem annenne hem dede yanımızda ben işe başladığm icin.
senin oğluşun dişi benim 1 yaşındaki dişine göre az Deniz in 4 dişi vardı ama benim oğluş 16 aylıkken yürüdü, erken doğdukları icin olbilir zerdalım, yürüyünce de koşmaya başlıyor zor oluyor peşinde.
denizimanası iyimim kuzum subat ayında negatif aldım üzldüm yoruldum ve karar verdim eylül ayı gibi son bir kez daha deneme yapıp sonrsasında her ne olursa bu sayfayı kapatacağım ilaçalrı falan ayarlayacağım formdan kendimi toparlayacağım vs sonrasındada kaderim buymuş deyip (olumlu yada olumsuz )her şeyi bırakacağım canımmm sen nasılsın bebişlerin nasıl
denizimanası iyimim kuzum subat ayında negatif aldım üzldüm yoruldum ve karar verdim eylül ayı gibi son bir kez daha deneme yapıp sonrsasında her ne olursa bu sayfayı kapatacağım ilaçalrı falan ayarlayacağım formdan kendimi toparlayacağım vs sonrasındada kaderim buymuş deyip (olumlu yada olumsuz )her şeyi bırakacağım canımmm sen nasılsın bebişlerin nasıl
Benim uşağa mecbur bakıcı bakacak. evde babam ve erkek kardeşim var annem onları bırakıp gelemem diyor. kardeşimi biran önce evlendirmek lazım. Kız bulamıyoruz. Kayın valideleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama çok şükür bakıcım iyi, güvenilir birisi. inşallah iyi olacak herşey inanıyorum. sen ücretsiz izne çıkmadın mı, ikinci bebekten sonra.
Canım birde emzik kullanıyormusunuz Damak yapısını falan bozuyor diyorlar ama ben kullanıyorum. uyurken iyi oluyor. Bebeklere vitamin şurubu ya da balık yağ içirdin mi.Ben bu sıralar biraz balık yağ araştırıyom.
emzik kullanıyorum zerdalcım ikisine de, araştırdım da ben de tam kesin zararlı diye bişey bualamadım, hatta Denizi erken memeden ayırdığım için 1.5 yaşına kadar psiklolojik gelişimi için gerekli diye okududum, ama sadece uyurken veriyorum ben dediğingibi damak yapısı ve konuşma zorluğu cekmesin diye...
balık yağında en iyiy marka seven seas diye biliyorum ben, iştahsızlığa cok iyi geliyor acıyor iştahını tabi beyin gelişimideöenmli, ama pek düzenli kullanamıyorum ben unutuyorumvitamin pek içirmiyroum Zerdalım her türlü meyveyi vermeye calıyorum, kışın 1 şişe aldım destek olsun diye onuda unutmuşum içirmeyi, cok şükürbi sıkıntımız olmadı ama
bakıcı işine gelince inan bazen bakıcının daha rahat oldugunu düşünüyorum evde rahat edebilmek acısından, temzilki ve yemekte yapacak süper olmuş... fiyatta makul, buralarda da o civar fiyatlar 500-600 arası...
Bende biraz araştırdım emziği. Yalnız damaklı olanlardan kullanmak lazım. Birde 2 yaşından sonra bırakın diyorlar. Vitamin 15 aylıkken yani geçen ay biozinc, çinko içerikli bi şurup verdi. Ara sıra onu içiriyorum. Aslında oğlumun iştahı yerinde de balık yağını beyin gelişimi için düşünüyorum. Daha almadım. Marka araştırıyorum. Senin dediğin seven seas ve carlson üzerinde duruyorum. Bakıcım inşallah çalışmaya başlayıncada iyi olur. Diğer arkadaşımla iyilerdi, bizde iyi oluruz inşallah. Seninkiler ikiz gibi pek tatlı olmuşlardır. Bizim oğlan yalnız kalıp bana sarıyor. Seninkiler birbiriyle oynarlar.
Canım peki bıldırcın yumurtası kullandın mı çocuklara. Banada halam önerdi ama daha almadım. Senin fikrini alayım.
aynen öyle canım. Bi iş yaparken bende elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmış derdim. Pişman olmamak için. Hadi hakkında hayırlısı bakalım.kızlar her şey kısmet ben elimden geleni yaptım gerisi takdiri ilahi
1 yaşından sonra verilebileneceğine dair yazılar okudum nette, daha öncea ağır geliyormuş vitamin ve protein orani yüksek oldugu için, yedirebilirsen iyiy olur 2 3 günde 1 tane bıldırcın yumurtasdı yaz aylarında agır gelebilir cünkü her gün 1 tane yedirirsen....sevmiyor benim oğluş yumurta yemeyi Zerdal, cok iştahsız( balık yağı bile eh işte acıyor iştahını...
şimdilerde kızın oyundan anladığı yok, Denizde bana sarıyor haliyle :)) işten geliyorum "anneeee" diye bi yapışıyor paçama uyuyana kadar :)
kızlrdan görüştüğün var mı faceden falan, iyi mi herkesler mrk ediyom.
nasılsınız kızlar topik azda olsa canlanmış inşallah eski günler geri gelir vaktimin çoğu kızımla geçiyor artık büyüdü beş dakika durmuyor bende yorgun savaşçı onun peşindeyim her daim yaramazlık had safhada doğum günümüzüde yaptık zaman ne çabuk geçiyor anlamadım daha dün gibi hamile kalma çabalarım sizlerinde benden farkı yoktur sanırım birde çalışan annelere ekstra zorluk oluyordur ama bu günlere şükür rabbm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin evin neşe kaynağı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
zerdalcim ben geliyorum bakıyorum kimsecikler yok boynumu büküp çıkıyorum ama gördüğüm kadarıyla topikte azda olsa kıpırdama var bebişi alan kaçıyor alan kaçıyorşaka bir yana vaktimizin çoğunu bebişler alıyor e bide çalışan annelerimiz var onların işi biraz daha zor inşallah eski günlere geri döneriz
yetercim inşallah rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inan dualarımdasın inşallah en kısa zamanda müjdeli haberle yüzün gülsün
yazdıkların çok tanıdık geldi canımhoş geldin belenaycığım seni görmek ne güzel. Doğum gününüz kutlu olsun. Bal kızın büyümüştür. Benim evde internet yok, ondan gelemiyorum. Annemlerdeyim şimdi burdan giriyorum. Bende oğlumu 16 aya kadar getirdim. Yakında başlıyorum işe, bendede koşturmaca başlıyacak. Oğlum uyuyunca iş güç yapabiliyorum. birde şimdi hareketli, yalnız bırakmaya hiç gelmiyor, başına falan bişey düşürür diye gözümün önünden ayırmıyorum. Hemen evin içinde bile kayboluveriyor.
Sen nasılsın, bebişin nasıl. Şımarıyor mu, bu günlerde bizimki anneanneyi ve dedeyi görünce şımarıyor. dışarı alıştı iyice eve gidince napcağız bilmiyorum.
yazdıkların çok tanıdık geldi canımhangi odadan çıkacağı bilinmiyor este çıkarmıyor oda oda dolaşıp bulmaya çalışıyorum şimdi bide balkon mevsimini açtık bide orası ilave oldu araki bulasın dışarıyı bizde çok seviyoruz kim dışarı çıkarsa peşinden gidiyor ayrım yok bu konuda kırma dökme kurcalama düşme takılma daha sayayımmı anlamışsındır sendekinin aynısı bendede var rabbim acılarını göstermesin iyiki varlar yaramazlıkları bile ayrı güzel sen çalışmaya başlayınca zor olur herhalde Allah yardımcın olsun
Merhaba bende otuzlu yaslardayim maalesef hic cocugum yok.Gecen sene bir sene boyunca ugrasarak hamile kalabildim ancak dusukle sonuclandi.Bebegimin kalp atisi yoktu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.Gercekten cok acilar yasadim hem ruhen hem de bedenen.Cektiklerim bunla da kalmadi saglik sorunalrim basladi kasik agrilarim egcmeid operasyon sonrasi.Doktorumu degistirdim yapisiklik var dendin.3 ay once histeroskopi ameliyati gecirdim.3 aydir deniyoruz yien bebek yokEn kisa zamanda yine doktora gidicem. Allah yine de hayirli ve saglikli olacaksa nasip etsin ehrseyi.Cok isterdim ben de kolay sekilde cocuk shaibi olayim ve saglikli olsun ama olamadi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?