canım ben GNC womens ultra mega kullanmaya başladım, yaş ilerledikçe kadınlarda eksilen vitaminleri takviye amaçlı yapılmış senin söylediklerini bilmiyorum, araştırmakta fayda var hangisi en iyiyse onu kullanmak lazım
Su an 32 yasindayim. 28 yasindan beri bu vitaminleri kullaniyorum. Ama arada bir mola vermek cok onemli ve donusumlu kullanmak lazim. sirayla Q10; Multivitamin, Immun sistemi guclendirici tablet,omega 3-6 kompleksi ve E vitamini aliyorum. Tabii ki hepsini bir arada degil.bunlarin yaninda kisin kullandigim sarimsak hapim, ekinezya-greyfurt damlam, sac vitaminim,minerallerim ve karotenoid kompleksim var. Ama bunlari bilincli kullanmak cok onemli..Bilincli kullanilmazsa ciddi zararlar dogurabilir vitaminler.
Mrb ben bazen kendimi çok halsiz hissediyorum sürünür gibi gidiyorum heryere. Eczacıya sordum supradyn verdi ama ben hergün kullanmıyorum. Çok yorgun hissettiğimde atıyorum bir tane, acaba yanlış birşey mi yapıyorum? ( Ciltle çok alakası yok ama merak ediyorum kusura bakmayın)
Tesekkur ederim yanıt için.Haftada bir atayım bundan sonra. Karaciğere zarar verir falan diye sürekli kullanmak istemiyorum oyle yapayımmerhaba, surekli kullanmazsan ve donem donem ara verirsen yorgunluguna iyi gelir. Ama haftada bir falan ic. ve donem donem hic icme bence...
Su an 32 yasindayim. 28 yasindan beri bu vitaminleri kullaniyorum. Ama arada bir mola vermek cok onemli ve donusumlu kullanmak lazim. sirayla Q10; Multivitamin, Immun sistemi guclendirici tablet,omega 3-6 kompleksi ve E vitamini aliyorum. Tabii ki hepsini bir arada degil.bunlarin yaninda kisin kullandigim sarimsak hapim, ekinezya-greyfurt damlam, sac vitaminim,minerallerim ve karotenoid kompleksim var. Ama bunlari bilincli kullanmak cok onemli..Bilincli kullanilmazsa ciddi zararlar dogurabilir vitaminler.
Mrb ben bazen kendimi çok halsiz hissediyorum sürünür gibi gidiyorum heryere. Eczacıya sordum supradyn verdi ama ben hergün kullanmıyorum. Çok yorgun hissettiğimde atıyorum bir tane, acaba yanlış birşey mi yapıyorum? ( Ciltle çok alakası yok ama merak ediyorum kusura bakmayın)
Peki Ester c nin faydalarını ne kadar zaman sonra gormeye başladınız acaba?
Ben şuan Q10 ve ester c kullanıyorum bu bıtınce one day woman alayım dıyorum degıstırerek kullanmayı düsünüyorum.
uzun zaman olmuş mesajınız ama ben yinede cevap vermek istedim doktor ihtiyacınız olmasa vermezdi size vitamini o yüzden bir ay düzenli kullanmanız ve daha sonra haftada bir kullanmanız doğru olacaktır bende kışa girerken One days vomens multivitamin tablet aldım bir kutu kullandım.ondan sonrada 3 kutu immuneks kullandım şimdi CO enzim Q10 kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?