Girişken değilsiniz o zaman. Mesela bir ortamda birine denk geldiğinizde sohbet etmek için biraz kendinizi zorlayın. İki hoş beş etmeye gayret edin. Yani ortalama bir ortamda ortalama bir sohbet edebilirim ben mesela.biraz da şans işi belki de. çalıştığım yerde ben de çok cana yakın davrandım insanlara her özel günlerini kutladım, yardımcı olmaya çalıştım hep. ama demek ki dediğin gibi olmayınca olmuyor. instagramda bile inanır mısın 20 takipçim var ve çoğu akrabalar. gerçekten kendimden utanıyorum. çok özeniyorum çevresi kalabalık insanlara.
Evet çok mantıklı değil çünkü çabalayarak bir şeylere kavuşabilmek gerekir esasında. Ama bu yıldız ihtimali de kafa karıştırıcı. Çünkü gerçekten bazı insanlar şeytan tüylü gibi çekiyorlar insanları, bakıyorsun bir fazlası yok ama çok popüler filan.yıldız yüksekliğini ben de duymuştum. ama insanın kaderinin bunlara bağlı olması da mantıksız geliyor. eğer gerçekten öyleyse yıldız nasıl yükseltilir bir yolunu bulmam lazım yoksa ya ben depresyondan intihar edeceğim ya da kafayı yiyeceğim yakında.
şimdiye kadar hiç yapmacık davranmadım, bana 1 adım atana da ben 10 adım attım ancak nedense hiçbir zaman o arkadaşlık sürmedi ve bir yerde mesafeler arttı, mesafe arttıkça da ben daha fazla üstüne durmadım ilişkilerin.Hiç arkadaşınız yoksa büyük ihtimal sorun sizde.Bir ihtimal de hayattaki şanssızlığı iş Oncelikle kendinize güvenin kimse sizden üstün değil.Adim attığınız zaman ya da adım atan kişilere karşı kendinizi kapatmayin.Oldugunuz gibi davranın yapmacık olmayın.İnanin yapmacık olursanız karşıdaki kişi farkedip kaçar.Davet edin ,sohbet edin karşı taraftan beklemeyin hep. Onlara gösteriş yapmaya,hava atmaya çalışmayın,ezmeyin.(Bazılarimiz farkında olmadan gösteriş yapıyoruz malesef)Bende çok girişken bir tip değilim genelde insanlar beni bulup yanına çeker.Ve her girdiğim ortamda mutlaka bi kaç tane ömürlük kişi bulurum.Bunu devam ettirirken karşılıklı sevgi , saygı,hoş sohbet,paylaşım çok önemlidir.Ozellikle arkadaşlarınızla yaptığınız iyi kötü yaşam paylaşımlari çok kuvvetlendiriyor .Tabi kazık yediğim zamanlarda çok oldu onları ayiklayinca geriye iyiler kalıyor .Bende sizinle aynı yaslardayim
Dürüst olmak gerekirse samimi arkadaşlıklar okul çağından geliyor. Yaş büyüdükçe daha ziyade ortam arkadaşlığı oluyor. Oturup havadan sudan kahve içersin yada grupça görüşürsün. Benim dert ortağım olanlar ilkokul lise ve yurttan gelen arkadaşlarım.Hobi kurslarında da zor. Pandemi öncesi dönemde kurslara giderdim ama arkadaşlık olmadı herkes kurs bitimi evine gidiyordu direk. Tango kursuna gitmiştim kimse birbiriyle konuşmuyordu. Fotoğrafçılık kursuna arkadaşlı gelenler vardı sadece aralarında takıldılar. Dil kursunda benden küçükler vardı yine de bağ kurmaya çalıştım kahve teklifi yaptım garip garip baktılar.
annem ben çok küçükkken bir tane hocaya yıldızname baktırmıştı. hoca da anneme demiş bu kızın yıldızı çok düşük diye. bir yolu olmalı bunu yükseltmenin, adam sadece sirkeli su kullansın banyoda falan demiş de kullandığım da oldu bir işe yaramadı bu konuda elbette.Evet çok mantıklı değil çünkü çabalayarak bir şeylere kavuşabilmek gerekir esasında. Ama bu yıldız ihtimali de kafa karıştırıcı. Çünkü gerçekten bazı insanlar şeytan tüylü gibi çekiyorlar insanları, bakıyorsun bir fazlası yok ama çok popüler filan.
Yıldız yüksekliği doğum haritasından belli oluyor diye duymuştum, bazı insanların doğum haritası çok güçlüyken bazılarının yarısı boş falan oluyormuş.
Tanıdığım kişiler var hayatları gösteriş üzerine. Bir kız var mesela her gün 500 hikaye atıyor hava basıp duruyor ve binlerce arkadaşı var inanılmaz popüler. Böyle şeyler belirleyici değil maalesef, keşke matematik formulü gibi formülü olsaydı. Yine başka birini tanıyorum herkesi azarlar bağırır nemrutun teki ama inanılmaz popüler doğum gününde toplaşıp tam altın hediye ettiler. Sessiz sakin, sahip olduklarıyla hava basmayan iyi insanlara değer verilmiyor acı gerçek bu.Hiç arkadaşınız yoksa büyük ihtimal sorun sizde.Bir ihtimal de hayattaki şanssızlığı iş Oncelikle kendinize güvenin kimse sizden üstün değil.Adim attığınız zaman ya da adım atan kişilere karşı kendinizi kapatmayin.Oldugunuz gibi davranın yapmacık olmayın.İnanin yapmacık olursanız karşıdaki kişi farkedip kaçar.Davet edin ,sohbet edin karşı taraftan beklemeyin hep. Onlara gösteriş yapmaya,hava atmaya çalışmayın,ezmeyin.(Bazılarimiz farkında olmadan gösteriş yapıyoruz malesef)Bende çok girişken bir tip değilim genelde insanlar beni bulup yanına çeker.Ve her girdiğim ortamda mutlaka bi kaç tane ömürlük kişi bulurum.Bunu devam ettirirken karşılıklı sevgi , saygı,hoş sohbet,paylaşım çok önemlidir.Ozellikle arkadaşlarınızla yaptığınız iyi kötü yaşam paylaşımlari çok kuvvetlendiriyor .Tabi kazık yediğim zamanlarda çok oldu onları ayiklayinca geriye iyiler kalıyor .Bende sizinle aynı yaslardayim
benim şanssızlığım o dönemde bile arkadaş edinememiş olmam. eğer o dönemlerde arkadaşlıklarım olmuş olsaydı bu sıkıntıları çekmeyecektim belki de gözüme batmayacaktı.Dürüst olmak gerekirse samimi arkadaşlıklar okul çağından geliyor. Yaş büyüdükçe daha ziyade ortam arkadaşlığı oluyor. Oturup havadan sudan kahve içersin yada grupça görüşürsün. Benim dert ortağım olanlar ilkokul lise ve yurttan gelen arkadaşlarım.
Kocaeli'de maalesefAnkara'da ise o psikolog gerçekten gidebilirim. İşe yaradı mı peki arkadaş edinmende neleri değiştirdin hayatında?
Drama kursu öneririm, etkileşim çok fazla olduğu için daha çok kaynasiliyorHobi kurslarında da zor. Pandemi öncesi dönemde kurslara giderdim ama arkadaşlık olmadı herkes kurs bitimi evine gidiyordu direk. Tango kursuna gitmiştim kimse birbiriyle konuşmuyordu. Fotoğrafçılık kursuna arkadaşlı gelenler vardı sadece aralarında takıldılar. Dil kursunda benden küçükler vardı yine de bağ kurmaya çalıştım kahve teklifi yaptım garip garip baktılar.
Evet bilen biri varsa paylaşsa keşke.annem ben çok küçükkken bir tane hocaya yıldızname baktırmıştı. hoca da anneme demiş bu kızın yıldızı çok düşük diye. bir yolu olmalı bunu yükseltmenin, adam sadece sirkeli su kullansın banyoda falan demiş de kullandığım da oldu bir işe yaramadı bu konuda elbette.
nasıl yollar uyguladın mesela? neler önerdi? bir de seanslara ne kadar süre gittin?Kocaeli'de maalesefEvet mesela üniversitede erkek kankalarimin olmasını istiyordum universiteye başlamadan önce öyle bir hayalim vardı Ama utangaç olduğum için kesin olmaz diye düşünüyordum o yıl başladım üniversiteye kendime çok güvenim geldi ve baya erkek arkadaşım oldu çok eğlenceli geçmisti o yıl hep takilmacalarla hiç yalnız kalmadim Ama sürekli gitmek lazım sanırım daha etkili olur
Malesef o tür arkadaşlıklar bana göre gerçek değil.Onun popülerliginden faydalanmak isteyen kişiler çevresinde pervane olmuş.Sosyal medyada gördüğünüz her şeye kanmayın.Yuzune gulup arkasından bir kamyon laf dizerler.O tarz insanlarla arkadaşlık eden kişilerin de onlardan bir farkı yoktur.Bizim gibi düşünen kişilerin hayatında da yerleri yoktur.Ben gerçek arkadaşliktan bahsettim amaçsız faydasız natürel olanTanıdığım kişiler var hayatları gösteriş üzerine. Bir kız var mesela her gün 500 hikaye atıyor hava basıp duruyor ve binlerce arkadaşı var inanılmaz popüler. Böyle şeyler belirleyici değil maalesef, keşke matematik formulü gibi formülü olsaydı. Yine başka birini tanıyorum herkesi azarlar bağırır nemrutun teki ama inanılmaz popüler doğum gününde toplaşıp tam altın hediye ettiler. Sessiz sakin, sahip olduklarıyla hava basmayan iyi insanlara değer verilmiyor acı gerçek bu.
Katılıyorum, ben de güleryüzlüyüm. Durakta otobüs beklerken bile birileriyle tanışıp sohbet ederken buluyorum kendimi. Konu sahibi dışarıdan soğuk görünüyor olabilir. Farkında olmadan çevresindeki insanlara duvar örüyor olabilir. Bunun üzerinde durmalı bencesize tek önerim güleryüz, sohbet etmeye çalışmak olabilir.
bunu maalesef ben de çok fazla gözlemledim. nerede cazgır havalı bir tip var hep peşinde döndüler ilkokuldan beri hep böyle.Tanıdığım kişiler var hayatları gösteriş üzerine. Bir kız var mesela her gün 500 hikaye atıyor hava basıp duruyor ve binlerce arkadaşı var inanılmaz popüler. Böyle şeyler belirleyici değil maalesef, keşke matematik formulü gibi formülü olsaydı. Yine başka birini tanıyorum herkesi azarlar bağırır nemrutun teki ama inanılmaz popüler doğum gününde toplaşıp tam altın hediye ettiler. Sessiz sakin, sahip olduklarıyla hava basmayan iyi insanlara değer verilmiyor acı gerçek bu.
Sadece bir kez gittim maddiyattan dolayı devam ettiremedim ama o bile bir şeyler dusundurttu. Mesela demiştim ki insanlar benimle konuşmayı tercih etmiyorlar birinci planlarında olmuyorum seninle ne konuşmalilar senden insanlar ne alabilir neden baska biri ile değil özellikle 345ucgeni ile konuşsunlar bunların hepsini düşün kağıda yaz dedi ben ortaokulda zorbalığa uğruyordum onu anlattım vs çok konuştuk da o kadar hatırlamıyorum zaman geçti üstündennasıl yollar uyguladın mesela? neler önerdi? bir de seanslara ne kadar süre gittin?
Üzmeyin kendinizi o zaman karşınıza çıkan insanlar sizi haketmemistirşimdiye kadar hiç yapmacık davranmadım, bana 1 adım atana da ben 10 adım attım ancak nedense hiçbir zaman o arkadaşlık sürmedi ve bir yerde mesafeler arttı, mesafe arttıkça da ben daha fazla üstüne durmadım ilişkilerin.
Bende ankaradayım ve arkadaşım yok bana yazabilirsiniz yaşlarımız yakın bende 97 liyimGerçekten keşke öyle bir imkanımız olsaydı. Aslında hep düşünürüm bu tür bir grup kurmayı, ama korkum o grup içinde bile yalnız kalmak. Ankara'da yaşıyorum ben de keşke aynı yerde yaşasaydık en azından birlikte takılırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?