30'uma birkaç sene kaldı ve hala arkadaş edinemiyorum

sosyal biri değildiniz muhtemelen
Arkadaş edileceğiniz ortamınız yok
O yüzden kafa dengi insanlarla biraraya gelemiyorsunuz.

Öncelikle kendinizi geliştirin , iş meslek vs bilmiyorum var mı yoksa mutlaka bir meslek edinin.

Güncel kitap film vs ortamda konuşabilecek konularınız olsun.

Şık giyinin , bakımlı olun genelde parlak duran kişilerin çevresinde çok kişi olur.

27 yasindayim ve arkadasim yok. Cok nadir lise arkadaslarimla mesajlasiyoruz

Benimde böyle bir elin parmağını geçmeyecek kadar gerçek dostum var geri kalanı anca instadan fotoğraf beğenir dm den arada yazar ama buluşup görüşme bir şeyler paylaşma yok. Zaten 3 4 tanesi dışında kimseye de kolay kolay güvenemem. Bence çoğu kişi sizin yazdıklarınızı yaşıyor. Açıkçası ben etrafımın çok kalabalık olmasını istemem gerçek birkaç kişi eş dost olsun ama her saniye birileri yanımda bulunsun da istemem. İnsan kendi kendine de yetebilmeli.. Çoğu kişi menfaatleri uğruna yüzeysel ilişki kuruyor ve menfaat durumu bitince o ilişki de bitiyor bence arkadaşlıkların ilerlememesinin en büyük etkisi bu. Keşke her şehirde bir grup kursak kendi başımıza buluşup orda eğlensek :)

öyle çok isterdim ki, hem takılırdık, hem dertleşirdik hem de yardımcı olurduk birbirimize. 3 4 tane dostum olsa zaten daha fazla arkadaşa ihtiyaç duymazdım.

Şu dönemde zaten hepimiz eve tıkılıp kaldık, iş veya eski arkadaşlar, birde burası var işte...

Şu dönemde zaten hepimiz eve tıkılıp kaldık, iş veya eski arkadaşlar, birde burası var işte...
Pandemi den önce de öyleydi bende çok değişik bişey olmadı
Kurslar online oldu sadece oda bana daha rahat geliyor.
Zaten gezen biri değilim ama arkadaşım olsa pandemiden önce evde durmazdim.simdi iyice yalnizlastik.

Boşverın arkadası aıle candır

sence sorun ne , doğal olmakta mi sıkıntı yasiyorsun da dogal iletisim kuramiyorsun ya da sen sebebini nasil tanimladin ?

o baskalarini azarlayip hala deger gorenlerin olayi şu: derler ya sen kendini seversen herkes seni sever, kendini sevmeyeni kimse sevmez diye, o insanlar ennn cok kendini sevdigi icin insanlari kolayca asagiliyor kendinden baskasina deger vermiyor. kendine verdigi degeri cevresine net olarak hissettiriyor. cevresindekiler de onun degerli oldugunu sorgusuzca kabul ediyorlar, onun kendine olan sevgisine hayran oluyorlar tüm olay bu. komşum aynen oýle biri, bu farkindaligi bana gösterdigi icin komşuma burdan tesekkur ediyorum, buyuk bir hayat ögretisi oldu bana, aslinda hayatin sirri burda bence ,kendini sevmekte. tabiki küstahlaşmadan. alicia994 siz de kendinizi çok sevin

sence sorun ne , doğal olmakta mi sıkıntı yasiyorsun da dogal iletisim kuramiyorsun ya da sen sebebini nasil tanimladin ?
tanımlayamadım aslında, sadece varsayımlarım var, ya sıkıcı olarak görüyorlar, ya enerjim uyuşmuyor, ya da şansım yaver gitmiyor.

tanımlayamadım aslında, sadece varsayımlarım var, ya sıkıcı olarak görüyorlar, ya enerjim uyuşmuyor, ya da şansım yaver gitmiyor.
cocukken sevilen ve onay gören ,deger goren bir cocuk muydun ?önemli oldugunu hissettirdi mi ailen sana ? kendini sevmeyi ailemizden öğreniyoruz. kendini sevip her halinle kabul ettigin zaman dönüsüm gerceklesiyor. ben de kendimi dönüştürme yolundayim, dönüsüm için o kadar cok bilgi ve yontem var ki hangi birini saysam. .. en önemlisi dua , dua ile baslayabilirsin, @yasamvemistiksifahanesi instagramda harika bir sayfa orda muhtesem dualar paylasiyorlar.

Youtube dan Cavit Cağ'i dinlemeni cok tavsiye ederim.dönüşüm için ondan cok seyler ögrendim. Sonra Tugçe Işinsu'yu mutlaka takip et, dönüsümün canli kanli örneği kendisi. son zamanlarda tanidigim Yasemin Derya Metin youtube kanalina mutlaka bakmalisin, cok derin arinma yapan meditasyonlari var. daha cok sey var.. kendi kendini donusturmek sanildigi kadar zor degil

genelde yaptığım hiçbir şey yeterli görülmezdi. 95 alsam neden 100 alamadın derlerdi. kardeşimde aynı durum söz konusu değil. ona hiçbir şekilde bu kadar eleştiri yapılmadığı için şu an çok daha sosyal ve özgüvenli. dışarıda bile aman şöyle konuş aman böyle davran diye sürekli baskı altında tutarlardı. annemle maalesef daha çok zaman geçirdiğim için hep kendi kafasındaki ideal kızı görmeye çalışırdı.

Bana hep işe girince kalıcı çevren olur dediler. Memur olmak istediğim için işsizim 0 çevrem var. Hiç arkadaşım yok. Olan bi kaç tanesi kazık attı. Üniversite sona kadar gayet popülerdim. Ben biraz mükemmeliyetçiymişim psikologum öyle dedi. Bu yüzden bi kaç yanlışta arkadaşlığı bitirmesem de pasif takılmayı tercih ediyorum. Artık zaten herkes herkese dert anlatıyor. Dert yarışı söz konusu. Sana tavsiyem dost diyebileceğin bi koca bulmak.

Hobileriniz ilgi alanlarınız varsa bunlarla ilgili topluluklar,kurslar,gruplar vs oluyor.Genelde bu tarz yerlerde arkadaş edinmek daha kolay oluyor çünkü ortak bi ilgi alanı oluyor,o ilgi alanı üzerinden paylaşım yapılıyor beraber aktiviteler yapılıyor mesela.Gerçi şu pandemide böyle etkinlikler yapılmıyor ne yazık ki ama 1-2 güne açılacak sanırım her yer.Hobileriniz yoksa bile araştırabilirsiniz kendiniz için uygun olan birini seçebilirsiniz..Kurs olarak katılamam diyorsanız sosyal medyada çeşitli sayfalar,gruplar oluyor oralardan deneyebilirsiniz.

36 yaşındayım, varolan bikac arkadaşımla da 2 3 ayda bir whatsaptan iki cümle dışında muhabbetimiz yok. Kafam rahat. Söyleyeceklerim bu kadar

Vala 40 yaşındayım 17 yaşında tanışıp hala çok yakın olan dostum da var 35 de tanışıp yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği dostum da var. Belli olmaz yani bence bunun yaşı yok, daha çok gençsiniz.

Terazi burcuyum benim de çok fazla arkadaşım yok iki tane ilkokuldan arkadaşım halen gorusuruz bir tane dersaneden kaldı halen görüştüğüm iş yerinden 1 tane var hergun gorusuruz ama.fakli binada benim bulunduğum binada değil bulunduğum binada herkesle konuşurum ama sürekli takılıp gezdiğim biri yok yani yanlızim iş yerindekiler zaten çıkar menfaat iliskileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…