- Konu Sahibi beyazbegonvil
ne acıyı aynı kaderi yaşamış insanalr bana çok yakın geliyor sanki aynı dili konuşuyoruzz çünkü ne hisettiğimi biliyor en azından senle karşılıklı birğün inş konuşuruzz dostluguu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canim nolsun is guc dunya kargasasi gunler geciip gidiyor. Daha gecen seninle kar sohbeti yapiyorduk bak bahar geldi bile.
Herkesin Kafayi yemek uzre oldugu anlar vardir canim benim. Seninde mutlaka daha once bu anlarin olmustur. Hepimiz bu anlari bir sekilde yenmeye calisiyoruz. Yenemezsek aklimizi yitiririz Allah korusun. Derler ya akil sac kili kadar incedir bir anda kopar anlamadan kalirsiniz diye. Aklimiz olmazsa bir hiciz tatlim. Lutfen kendine iyi bak. Sana iyi gelen ne varsa onu yap.
Aşk i mutlaka okumalsinin. Bir tadina varsan bitmesin istersin. Bana izlenimlerin yazarsin insallah..
ne acıyı aynı kaderi yaşamış insanalr bana çok yakın geliyor sanki aynı dili konuşuyoruzz çünkü ne hisettiğimi biliyor en azından senle karşılıklı birğün inş konuşuruzz dostluguu cnm
merhabaa canım evet zaman su gibi akıp gidiyor kış biter yaz gelir bi bakmışız yaz bitmiş sıcaklara kavuştuk sonunda ama sanırım biz insanoğlu biraz nankörüz sıcak oldumu biraz serin olsun isteriz soğuk oldumu sıcak isteriz negüzelki hermevsimi yaşadığımız bi yerde yaşıyoruz ama yazı severim bende ne olursa olsun iç acıcı bi mevsim eskiden güneş böyle pencereden içeri doğdumu içim açılırdı daha bii başka başlardım güne güneş içimi aydınlatırdı.
evet canım akıl sağlığı çok önemli ALLAH kimseyi akıldan etmesin zaten hep dua ederim içinde bizimde .İyi bakacağım kendime mecburum ayakta durmak için güçlü bi yapım var ALLAhıma şükür bunaldığım çok zaman oluyor ama yine de ayakta durabiliyorum .
kitabıda okuyacağım canım benim saol bu gün fırsatım olursa alacağım .
Yay burcuyum canim. Deli dolu maceraci sohbetci sabirsiz cabuk dellenenbiraz da kotu ozelliklerimi yaziiim.
İnsallah konusuruz tatlim. Aynen oyle ayni kaderi yasamis kisiler daha iyi anliyor birbirlerini.
Eee Mevlana ne demis : Kurbaga ile fare nin doslugu suremez. Bilakis dostluk yaparak birbirlerine zarar verirler Cunku ayni kaderi paylasmiyorlar....
ızgınlığım geçer de kırgınlığıma çâre bulamadım (!)...![]()
Kime kirginsin canim?
Bos ver bulma da zaten. Ben eskiden hala da nadir olur. Kirildigim saniyeleri an ve an tekrar tekrar yasardim. Bide baktim migrenimi uyandiriyorum baska faydasi yok. Bide kirildigim kisinin umrunda mi. Hicc takmiyorum valla. Beni kirdi mi ya zaman kolllayip bende kiriyorum. Ya da hayatimdan ativeriyorum. Ama bu kisiye gore de degisir. Eger canim kanimsa beni kiran. Niye kirdin diye hesap sorar duzeltmesini beklerim.
eski dostuma çok sevmiştim onu bende hata yapmışımdır ama hiç sırtımı dönmedim oldugu kadar olmagıı kader iştee![]()
Benimde onbes yillik dostumun kazicini cikarmak on yilimi aldi. Ekisi baki kaldi. Yillarca kimselere guvenemedim. O beni cok aradi ozurler diledi ama yapamadim uc hakkini doldurmustu coktaaan.
Bir tek sey istedim onun icin. Benden sonra ii bir dost bulsun da bana yaptiginn aynisini yasayip yillarca cikaramasin o kazigi.
Olsun canim biz iyi tarafindan bakalim. O gunlerde guzeldi eski dosla yasanan. Degerliydi gunu gun eder, pesi sira icerdik kahveleri.
Ben artik yaslaniyorum galiba:) kizginligim kalmadida aklima geldikce guzel anilar gulumsuyorum sadece...
kızlık gidiyorr krgınlık kalıyor zamnla alışıyosun ama yokluguna bazen kahırlanıyoz özlüyoz bizde çok şey paylşatık ama yetmemş galiba yada bende hatalıyım bilemedim![]()
hayırlı cumalar canım benim ya aynen bende özledim valla ya konuşmayı senle ne olsun canım işler çok yoğun nete girme fırsatım olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum ilk fırsatta yazdım zaten oda telf.bağladım napim canım bende iş gereği kalabalık içindeyim işte vakit buldukca yakınlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bazen kendine kalmak istiyor hani birşey tad vermez hal alıyor hem yalnız kalmak istemiyorum hemde kalabalıktan sıkılıyorum çok yoruldum inan böle bazen çekip gidesim geliyor ama nereye giderim ne yaparım onuda bilmiyorum en azından bildiğim yerde bildiğim insanlarlayım diyorum oturuyorum yine yerime bana iyi gelen birşey yok belkide ondan bu kadar yorgunluğum bu hayatta şu anda benim tek dayanağım gücüm aldığım insan annemdi özlem git gide artıyor böle bi hayat geçiriyorum yine de ALLAhıma şükür olsun bugünlerimizi aratmasın dediğin gibi kitap okumaya çalışıyorum kafamı bi şekilde farklı şeylere yormaya yönlendirmeye çalışıyorum ama insanın içinde ki duygular aynı işte hepCanim beniim nasilsin. İnanirmisin papatya yillardir gormedigim cocukluk arkadasimi gormus gibi oldum. Tesadufen gordum yazini.
Ozlettin inan. Dusundum seni bende Herhalde dedim isleri cook yogun. Birde insan bazen kendine kalmak istiyor ya cani hiic bir sey istemiyor. Yazmak istemedi sanirim dedim
Cok sukur iyiyiz. Zaman akiip gidiyor bak subatta tanistik seninle mayis geldi bile
Sen neler yapiyorsun haberler sende.
Ozletme cok yaz sik sik
hayırlı cumalar canım benim ya aynen bende özledim valla ya konuşmayı senle ne olsun canım işler çok yoğun nete girme fırsatım olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum ilk fırsatta yazdım zaten oda telf.bağladım napim canım bende iş gereği kalabalık içindeyim işte vakit buldukca yakınlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bazen kendine kalmak istiyor hani birşey tad vermez hal alıyor hem yalnız kalmak istemiyorum hemde kalabalıktan sıkılıyorum çok yoruldum inan böle bazen çekip gidesim geliyor ama nereye giderim ne yaparım onuda bilmiyorum en azından bildiğim yerde bildiğim insanlarlayım diyorum oturuyorum yine yerime bana iyi gelen birşey yok belkide ondan bu kadar yorgunluğum bu hayatta şu anda benim tek dayanağım gücüm aldığım insan annemdi özlem git gide artıyor böle bi hayat geçiriyorum yine de ALLAhıma şükür olsun bugünlerimizi aratmasın dediğin gibi kitap okumaya çalışıyorum kafamı bi şekilde farklı şeylere yormaya yönlendirmeye çalışıyorum ama insanın içinde ki duygular aynı işte hep
iyi olmanıza çok sevindim kendine bebişe dikkat et ben yine uğrarırım canım benim unutma beni aynen zaman çabuk geçiyor sana sevdiklerine ALLAH uzun sağlık huzurlu bi ömür nasip etsin o hızlı geçen zamanın çok güzel geçsin inşallah
Bosveer arkadasim. Kim hatali olayina girdigimde basim agriyor benim catliycak gibi. Bazen olaylari akisina birakmak lazim. Ne demis yazar; kendine kaliyor insan eninde sonunda