30undan sonra evlenmemiş olan sıkıntılı tiptir???!!

Tanidigim 40 kusur yaşinda gercektende sıkintili bi tip 100 den fazla kisi geldi. Hepsi mi sorunlu tiplerdi bu kadininda bi kac tavrini gordum gercekten de kabul edilmedigi kadar var

Gec evlenmenin bir suru sebebi vardir
-Kimisi vardir uzunca bir iliskiden cikmistir kendini hazir hissetmez
-kimisi yuksek lisans, kariyer derken yasi gecmistir
-kimisi ailesine bakmasi gerekiyordur, evliligi bir sure ertelemistir
-kimisi de evlenmek istiyordur fakat fiziken, kisilik olarak kendisini begenen bulamamistir.
O yuzden genellemeler her zaman her durumda dogru olmayabilir
Takmayin kafanizi

Sıkıntılı mi tipler ??? Ay evlenenler çok mutlu aşırı iyi geciniyor da belli yaştan sonra evlenmeyenler sıkıntılı. He canım He. Baksin şurada açılan konulara.herkes mutluluktan yazıyor değil mi :olamaz:

Tanidigim 40 kusur yaşinda gercektende sıkintili bi tip 100 den fazla kisi geldi. Hepsi mi sorunlu tiplerdi bu kadininda bi kac tavrini gordum gercekten de kabul edilmedigi kadar var
1 Kişi = Herkes diyemeyiz.
Benim öz teyzem hayatımda gördüğüm en sorunlu tip. Tüm akrabalarımızla kavgalı. Herkesle kanlı bıçaklı.
Ama 18 yaşında evlenmiş.
Ee o zaman bence de erken evlenenler öyle diyeyim.
Ki değiller..
Genelleme bu konularda olmaz.

Evlenen ve evlenmeyen çok sorunlu insanlar toplumda mevcut..

Arkadasiniz kuyuya bir tas atti, bizler de burada cikarmaya calisiyoruz. Arkadasiniz sacmalamis. Siz daha evlenmediginiz icin yureginiz burkulmus. Ya bilerek soyledi ya da cahilin onde gideni. Her halukarda bu arkadasla araniza mesafe koyun derim. Arkadas, arkadasini incitmez. Hele ki bu evlilik mevzularinda.

30 yaşından sonra evlenen kadınlar genelde eğitimli kesimden ne istediğini bilen daha seçiçi ve kendisine dayatılan durumları kolay kolay kabullenmeyen kadınlar oluyor. Yanlış anlaşılma olmasın otuzundan önce evlenenler böyle değildir demiyorum. Ama ülke genelinde erkeklerde kadınların evlilik meraklısı koca olsun yeter görüşünde olduğunu düşündükleri için otuzuna gelip hala evlenmemiş olanlara korkuyla yaklaşıyorlar ve kafaları karışıyor. Her kadının en büyük hayali evlenmektir bu kadın otuzuna gelmiş hala evlenmemiş demek ki bunda bir sıkıntı var diye geçiriyorlar kafalarından. Kesinlikle takılacağınız bir durum değil.

Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
30 undan sonra evlenmeyen kadın normal olarak görmüyorlar benim çevremdede boyle normal görünümlü ama aslında anormal olan insanlar var sanki her insan birmis gibi

Arkadasiniz kuyuya bir tas atti, bizler de burada cikarmaya calisiyoruz. Arkadasiniz sacmalamis. Siz daha evlenmediginiz icin yureginiz burkulmus. Ya bilerek soyledi ya da cahilin onde gideni. Her halukarda bu arkadasla araniza mesafe koyun derim. Arkadas, arkadasini incitmez. Hele ki bu evlilik mevzularinda.
Aynen size katılıyorum çünkü bu benim başımada geldi erken yasta evlenmisler ama mutlu degiller benim ilişkimi okadar çekemezker okadar bozmak için laf söz sölemeye çalışırkardı ki.. bazı insanlarda mutsuzluğundan yapıyor emin ol.

Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Bu durumda ben değil ama eşim sıkıntılı tip oluyor :-). Sıkıntılı tiple evlenmişim demekki

Yer yüzünde milyarlarca insan var. Yüzlerce farklı kültür var. Yapılan tüm genellemeler sığ bir bakış açısının dile getirilmesinden başka bir şey değildir. Erkekler şöyle, kadınlar böyle, evlilik şöyledir, bekarlık böyledir vb.

Ne yazık ki toplum olarak bizi ilgilendirsin ya da ilgilendirmesin, hemen herkes ya da durumla ilgili bir fikir belirtme hastalığımız var. Bir yandan başkalarının hayatlarıyla ilgili acımasızca yorumlar yapıyoruz, diğer yandan bir başkası bizle ilgili böyle bir yorum yaptiginda bundan rahatsız oluyoruz.

Evlenmek, evlenmemek, erken yaşta evlenmek, geç yaşta evlenmek, çocuk sahibi olmak, çocuk istememek vs. bunların hepsi kişiden kişiye değişen şeylerdir. Hiçbirisini normal ya da anormal görmüyorum. Normal olan ne ki? Ne belirliyor?

Eğer bu kadar farklı insan, düşünce, yaşayış varsa bu dünyada, bu zenginliktir, çok renkliliktir. Yaptığımız genellemelerin esiri olarak bu renkliligimizi yitirmemeyi dilerim.

Back
X