- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.816
- 548
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Kişi = Herkes diyemeyiz.Tanidigim 40 kusur yaşinda gercektende sıkintili bi tip 100 den fazla kisi geldi. Hepsi mi sorunlu tiplerdi bu kadininda bi kac tavrini gordum gercekten de kabul edilmedigi kadar var
Karsit onermeyi dusunelim. 30'undan once evlenen herkes sıkıntısız tipler oluyorsa , mutsuzluktan oraya buraya saldiran, icindeki tatminsizlikten insanlarin aralarini acmaya calisan rahatsizlar kimler.![]()
30 undan sonra evlenmeyen kadın normal olarak görmüyorlar benim çevremdede boyle normal görünümlü ama aslında anormal olan insanlar var sanki her insan birmis gibiBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Aynen size katılıyorum çünkü bu benim başımada geldi erken yasta evlenmisler ama mutlu degiller benim ilişkimi okadar çekemezker okadar bozmak için laf söz sölemeye çalışırkardı ki.. bazı insanlarda mutsuzluğundan yapıyor emin ol.Arkadasiniz kuyuya bir tas atti, bizler de burada cikarmaya calisiyoruz. Arkadasiniz sacmalamis. Siz daha evlenmediginiz icin yureginiz burkulmus. Ya bilerek soyledi ya da cahilin onde gideni. Her halukarda bu arkadasla araniza mesafe koyun derim. Arkadas, arkadasini incitmez. Hele ki bu evlilik mevzularinda.
Bu durumda ben değil ama eşim sıkıntılı tip oluyorBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?