- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksi de oluyor, ben 23 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım, aynı yaştaki bekar bir arkadaşım bana sürekli sen erken evlendin hayatını yaşayamadın imasinda bunuyordu. Halbuki, evliliğim hiçbir açıdan engel olmadı bana, yaşamadığım birçok şeyi esimle yaptım, yaşadım.Aynen size katılıyorum çünkü bu benim başımada geldi erken yasta evlenmisler ama mutlu degiller benim ilişkimi okadar çekemezker okadar bozmak için laf söz sölemeye çalışırkardı ki.. bazı insanlarda mutsuzluğundan yapıyor emin ol.
İyi etmişsin çünkü bozmadan anlamıyorlar önemli olan senin kararın senin mutluluğun senin yaşantın sen iyi olduktan sonra erken evlenmende gec evlenmende sorun teskil etmez kimseyede dert olmamalı.. benim anlamadığım neden dert oluyo başkalarına onu anlamıyorum..farkındamısınız arkadaşlar böle tip insanlar daha çok kendini bilen inaanlara sarıyorlarAksi de oluyor, ben 23 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım, aynı yaştaki bekar bir arkadaşım bana sürekli sen erken evlendin hayatını yaşayamadın imasinda bunuyordu. Halbuki, evliliğim hiçbir açıdan engel olmadı bana, yaşamadığım birçok şeyi esimle yaptım, yaşadım.
En son güzel bir bozdum da rahatladım.![]()
Evet 30 u 1 yıl geçkin evlenmemiş biriyim... Kadını alınıp satılan alınmadığı için de değersiz ucuz bir mal gören zihniyetten tiksinecek kadar yeterince patavatsız insanlarla karşılaştım. Sırf birileri evlendi desin beni bekar olduğum için küçük görmesin diye de istemediğim bir evlilik yapmadım... sende yapma...
Kendi kesin erken yaşta bir evlilik yaptı ve mutsuz.Genellikle oyle tipler kendi kötü hayatlarini kapatmak adına bekar olanlara öyle tas atarlar.Takilma en dogru evliliklerin 30lu yaslarda yapildigina inanıyorum.(henuz 20yi bile yarılamadim yanlis anlasilmasinBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
30 una kadar da evlenenler sıkıntılı tip değildirler. Doğru mu? Tüm genellemeler gibi bu da saçma :) 30 undan sonra evlendim. Çok şükür. Bu günlerin değerini bilin.Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?