30undan sonra evlenmemiş olan sıkıntılı tiptir???!!

Olur mu toplumsal olarak kendi düşüncelerimizi tek doğruymuş gibi dayatmazsak genelleme yapmazsak bizden olmayanı bizim gibi düsünmeyeni etiketlemezsek olur mu maalesef bizi biz yıkan bizden düsünceler... 😕😕😕

Aynen size katılıyorum çünkü bu benim başımada geldi erken yasta evlenmisler ama mutlu degiller benim ilişkimi okadar çekemezker okadar bozmak için laf söz sölemeye çalışırkardı ki.. bazı insanlarda mutsuzluğundan yapıyor emin ol.
Aksi de oluyor, ben 23 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım, aynı yaştaki bekar bir arkadaşım bana sürekli sen erken evlendin hayatını yaşayamadın imasinda bunuyordu. Halbuki, evliliğim hiçbir açıdan engel olmadı bana, yaşamadığım birçok şeyi esimle yaptım, yaşadım.

En son güzel bir bozdum da rahatladım. 💆

Aksi de oluyor, ben 23 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım, aynı yaştaki bekar bir arkadaşım bana sürekli sen erken evlendin hayatını yaşayamadın imasinda bunuyordu. Halbuki, evliliğim hiçbir açıdan engel olmadı bana, yaşamadığım birçok şeyi esimle yaptım, yaşadım.

En son güzel bir bozdum da rahatladım. 💆
İyi etmişsin çünkü bozmadan anlamıyorlar önemli olan senin kararın senin mutluluğun senin yaşantın sen iyi olduktan sonra erken evlenmende gec evlenmende sorun teskil etmez kimseyede dert olmamalı.. benim anlamadığım neden dert oluyo başkalarına onu anlamıyorum..farkındamısınız arkadaşlar böle tip insanlar daha çok kendini bilen inaanlara sarıyorlar 😤😤😠😠😨😨

Karsisina sıkıntılı tipler cikmis da olabilir. Veya zor begenen biri olabilir. Pek cok sebep var

Anormal insanın yaşı mı olur, sıkıntılı insan her yaşta sıkıntılıdır.
22 yaşında bir akrabam evlendi. Ama kız nasıl sıkıntılı bir insan kelime bulup anlatamam.
Eşi 9 ayda annesinin evine kendi elleriyle bıraktı. Orda da sıkıntı çıkarmış adamı öyle bı hala sokmuş ki dayak girmiş için içine ve kızın annesi karışmadım diyor. Düşünün siz kızdaki sıkıntılı hali.
Ben de evime kesinlikle misafir olarak bile kabul etmiyorum.
Şu an 46 yaşında bir arpa boyu yol almadı.
Yaşın ne gibi bi suçu var.
Siz kendinizi biliyorsanız, ağzının payını neden vermediniz ki arkadaşınıza.
Ayrıca evlilik kader kısmettir.
Bu konu da kırıcı olmamalı insan.
Bı laf varya kırdığın kalbi ya Allah seviyorsa ve gücüne giderse evladı bekar kalırsa.
Bu konular çok hassas ince noktalar.
İnsan 40 düşünüp 1 konuşmalı.
İnşallah tez vakitte hayırlı bir evliliğiniz mutlu bı yuvanız, boy boy çocuklarınız olur.

Evet 30 u 1 yıl geçkin evlenmemiş biriyim... Kadını alınıp satılan alınmadığı için de değersiz ucuz bir mal gören zihniyetten tiksinecek kadar yeterince patavatsız insanlarla karşılaştım. Sırf birileri evlendi desin beni bekar olduğum için küçük görmesin diye de istemediğim bir evlilik yapmadım... sende yapma...

Evet 30 u 1 yıl geçkin evlenmemiş biriyim... Kadını alınıp satılan alınmadığı için de değersiz ucuz bir mal gören zihniyetten tiksinecek kadar yeterince patavatsız insanlarla karşılaştım. Sırf birileri evlendi desin beni bekar olduğum için küçük görmesin diye de istemediğim bir evlilik yapmadım... sende yapma...

Alkış butonuda olsa keşke kk de.. Gercekten en doğrusunu yapmıssın bende böle tiplerle okadar çok karsılastım ki hayatı sadece evlenmek ve evlenmeyeni basarısız basit küçük degersiz görmeye calısan insanlar okadar çokk.. bide evliliklerin içi okadar boşaltılmıs bi durumdaki sadece yeni gelin kafası yogunlukta ..

Bence kesinlikle öyle değil çokçda yanlış düşünür böyle düşünen bu işler nasip kısmettir. Ben bekar arkadaşlarımın yanında özellikle dikkat ederim sözlerime evvlilikle ilgili pek konuşmam ama malesef şu bir gerçek 30 dan sonra çoğu kişi öyle görüyor ......yoksa şimdiye kadar evlenirdi diyeni çok duydum

Ona göre galiba askerliğini yeni bitirmiş işinin peşine koşmadan evlenen erkek ve 19 20 lerinde üniversiteye 1 sene girmiş de ailesi kazanamadın yeter deyip kocaya itelemeye çalışılan bir profil tipi sıkıntısız temiz evlilik.. Hem de bu devirde geçim derdi nedir diye aklının köşesinden dahi geçmemiş toyları zehirleyen tipler.. Hah bir de ilk gördüğünü ebedi aşk gibi gören liseli ergenler var bunlarla birlikte..

Bana sorarsaniz normal mantikli insanlar 30undan sonra evleniyo 25 yasina kadar zaten dunya hakkinda laylaylomsun hayatin farkina varma 30dan sonra basliyor
Not 23 yasimda evlendim pisman degilim cok şukür ama 29 30 yasimda olsam farkli yaklasirdim

Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Kendi kesin erken yaşta bir evlilik yaptı ve mutsuz.Genellikle oyle tipler kendi kötü hayatlarini kapatmak adına bekar olanlara öyle tas atarlar.Takilma en dogru evliliklerin 30lu yaslarda yapildigina inanıyorum.(henuz 20yi bile yarılamadim yanlis anlasilmasin😂)

Arkadasiniz halt etmiş.Kader kismet bu işler dengini bulamamıssindir. Bende 30dayim melek gibi insanim.övünmek gibi olmasin.ama.evlenemedim ne yapayim pencereden kendimi mi atayım.
Bende 21 22 yasinda 3 cocuk sahibi olan kadınlara sasiriyorum hayatının baharinda 3 cocuk ben öyle olmak da istemezdim.
Zaten günümüzde evlilik yasi 30 oku is bul derken insanlar 30u buluyor. Valla evlenmek hic umrumda degil benim boylede mutluyum kimseye bir erkege bagli degil benim mutlulugum. Basak burcuyum basak burclari gec evlenir derler demekki kaderim.böyle naparsin 😂

Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
30 una kadar da evlenenler sıkıntılı tip değildirler. Doğru mu? Tüm genellemeler gibi bu da saçma :) 30 undan sonra evlendim. Çok şükür. Bu günlerin değerini bilin.

• Beğen
Reactions: 000
32 yaşında biriyle tanıştım cidden sıkıntılıydı bende 30 a gidiyorum acaba sıkıntılı mıyım da evlenemiyorum diye düşünüyorum:) ha şu da var bana cidden sıkıntılılar geldi o yüzden bende biraz evliliğe geç kalmış insanlarda sıkıntı mı var diyorum

Ben şuan 21 yaşındayım ve asla 30’umdan önce evlenmeyi düşünmüyorum. Sebebide o yaşa kadar geleceğimi garanti altına almak, ekonomik özgürlüğümü elime almak. Sonuçta çocukta yapabilirim onada iyi bir hayat sunabilmek önemli. Kısacası her açıdan yeterli olgunluğa ve seviyeye ulaşmayı ondan sonra bu işlere kalkışmayı istiyorum diye 30’uma geldiğimde bu isteğim beni sıkıntılı bir tip mi yapacak. Hiç sanmam. Bunu diyen arkadaşınızın kendisi sıkıntılı bence. Erken yaşta evlenmeyi matah görüyor. Erken yaşta evlenenleride görüyoruz.

Konu sahibini rahatlatmak için 30 öncesi evlenenleri gömmeye gerek var mıydı cidden?
22 yaşımda evlendim, 4 yıllık evli, akıl sağlığı yerinde (kısmen), mutlu, huzurlu, mesleği elinde, polis eşi olan bir kadınım. 30 üstü evlenenler hatta asla evlenmeme kararı alanlar da aynı şekilde akıl sağlığı yerinde, kendi seçimini yapmış bireylerdir. Yani evlilik yaşı ile ruh sağlığı çıkarımını anca ruh sağlığı yerinde olmayan kişiler yapar.
Arkadaşınız size istinaden laf sokmuş böyle bir pot olamaz kasti birşey bu, ben diyim...

Back
X