- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
- Konu Sahibi cobanyildiziii
-
yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım
bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum
diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.
1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..
ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
Valla bu yıllar senin deli dolu aşk yaşama yılların olmalı. Hemen evlilik, çocuk muhabbeti yapan biriyle olmak istemezdim ben şahsen.
Ama bu dediklerimin yaşla bir ilgisi yok.
Ha bu arada çocuktan bahsetmesi aşk istemediği anlamına gelmez. Hayallerinden bahsetmiş sana. Bu tip muhabbetler liseli, üniversiteli aşıklar arasında bile döner. İnsan bazen anlık hayallere dalıp, bunlardan partnerine bahsedebilir.
İlişkiniz nasıl peki? Aranızdaki kimya/uyum?
Ne is yapiyo da bu kadar yogunmus?
Yasla ilgisi yok adam soguk heyecani bitmis aile istiyor. Sen de deli misin bi hafta aramayan adamla isin ne tatlim?
memur bi de ailesinin işyerinde de çalışıyo, bayramda konuştuk en son , daha adı konmadığı için trip yapmak da istemiyorum ve çok alıngan birisiyim aceba abartıyomuyum die düşündüm ondan açtım konuyu zaten
O bazi seylerin tadina varmis durgunluk donemine girmis sense daha yeni yeni biseylerin tadina varmak istiyosun bence uzulmeden yol ver gitsin :)
bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum
diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.
1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..
ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?