30unu geçmiş erkek heyecanını kaybetmiş, çocuk için mi evlenmek ister

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım

bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum

diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.

1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..

ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı

Valla bu yıllar senin deli dolu aşk yaşama yılların olmalı. Hemen evlilik, çocuk muhabbeti yapan biriyle olmak istemezdim ben şahsen.
Ama bu dediklerimin yaşla bir ilgisi yok.
Ha bu arada çocuktan bahsetmesi aşk istemediği anlamına gelmez. Hayallerinden bahsetmiş sana. Bu tip muhabbetler liseli, üniversiteli aşıklar arasında bile döner. İnsan bazen anlık hayallere dalıp, bunlardan partnerine bahsedebilir.
İlişkiniz nasıl peki? Aranızdaki kimya/uyum?

Ne is yapiyo da bu kadar yogunmus?

birlikteyken iyi anlaşıyoruz benim kafama takılan bazı konular vardı az biraz tanıdıkça tabularımı yıkmaya karar verdim güven oluştu bende, telefonda bile konuşsam rahatlıyorum ama aramadığında içim içimi yiyo, konuşmak ısınmak istiyorum ama tık yok , yüz yüze farklı uzakta farklı iki insan oluyo adeta

Güzel yanında var kötü yanıda,
güzel yanı ilişkilerde yaşanan ufam tefek sorunlarla yıpranmaz kişiliği oturmuş ne istedigini bilen biriyle rahat yaşarsınız.
kötü yanı ise zamanla ortadaki gözle görülen yaş farkı .
bunun dışında eger beyfendi had bilen kisiligini oturtmus biri ise çok şanslısınız, sizin heyecanınız muhakkak onada yansır. Aramaması ise artık o ergen beyler kadar kadın konusu üzerinde durmaz sizi rahat bırakır tav yapmak istemez siz isterseniz olur herşey .

Ne is yapiyo da bu kadar yogunmus?

Yasla ilgisi yok adam soguk heyecani bitmis aile istiyor. Sen de deli misin bi hafta aramayan adamla isin ne tatlim?

memur bi de ailesinin işyerinde de çalışıyo, bayramda konuştuk en son , daha adı konmadığı için trip yapmak da istemiyorum ve çok alıngan birisiyim aceba abartıyomuyum die düşündüm ondan açtım konuyu zaten

Bence hic ama hic abartmiyosun. Bir hafta aramamak bildigin ayrilik sebebidir normalde. Sen abartiyomuyum diyosun! Memur derken tam olarak yaptigi is ne yani

Belli bir yaştan sonra yaşanan doygunluk sebebiyle, insanın hayatında öncelikler değişebiliyor. Ya da bazı kötü deneyimler sonucu insan bazı kavramlardan uzaklaşabiliyor. Gözleri kör eden bir aşkın hüsranla sonuçlanması sonucu, insan "bundan sonra sevgi ve saygı istiyorum, gördük işte aşk sadece insanı üzüyor" diyebilir. Sizin hayat tecrübeniz yada ilişki tecrübeniz henüz bunu anlayacak kıvamda değil, beklentileriniz farklı. Benim kuzenim de zamanında kendisi 23 yaşındayken 10 yaş büyük birisiyle evlendi. Maalesef sonu hüsran oldu. O elele dolaşmak, kahkahalar atmak, romantik jestler beklerken, eşi daha durgun bir aile hayatı, çoluk çocuk hayali kuruyordu. Bu sevgisizlik değildi belki ama, ilişkiden beklentiler, gelecekten beklentiler ve de gelecek hayalleri farklı olunca devam ettirmek zor oluyor. Eğer duygularınız çok yoğun değil ise, bazı şeylerden feragat ederim diyorsanız devam edin; yok bende bazı duyguları yaşamak istiyorum istiyorsanız daha uzamadan bitirin bence.

işte bu sebeple yaş farkı hep tartışılıyor.. "yılların yorgunluğu birikimi" ile "daha yeni başlıyorum" duygusu bir arada zor.. bazen yorgun olan genç olan da olabiliyor.. hayattan beklentiler çakışmamalı aslında..

Adam olgunluk dönemine girmiş. Sana da açık açık söylemiş. Bu onun aşık olmayacağı anlamına gelmez ama sana aşık hissetmediği bariz ortada. Bir hafta telefonda bile konuşmamak normal mi sence?

Sen ne istediğini biliyorsun. Olabilir yaparım demiyorsun gencim aşık olmalıyım diyorsun. Bu iyi bir şey yani.

Eğer evlenirsen gelecek yıllarını düşün. Mantık evliliğine benzer bir şey yaşayıp erken yaşta anne olmak istiyor musun?

Ben yaşla alakalı olduğınu
Düşünmüyorum.ama bir
Hafta aramaması anormal
Tabi aile ve çocuk için evleniyorlar
Genelde.mesala ben yaşım genç
Ama hayattan bıkmış biriyim
Eşim benden büyük yaşça ama
Gezmeyi alışverişi çok sever
Bununla yaşla alakası pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…