30unu geçmiş erkek heyecanını kaybetmiş, çocuk için mi evlenmek ister

Tek anladigim evlenirseniz çok ilgisiz bir eş olucak ve aile olun diye çocuk yapıcak ve sizi mutsuz edicek eksik birakicak gibi.....iyi düşünün bence resmen sorunlar bağırarak geliyor gibi.

Ya belki şişman ne alaka şimdi yani şişmansa 30 ve üzeri yaş adamlarami layık yani saçmalık

Ya belki şişman ne alaka şimdi yani şişmansa 30 ve üzeri yaş adamlarami layık yani saçmalık
Sisman partner cogu Insanin tercih etmeyecegi bir vasif. Ben sahsen istemem, kimse fit saglikli biri varken 120 kilo olan bir bayanin pesinden gitmez veya erkegin. Genel gecer ozellikler vardir herkes tarafindan kabul gormus, herkes en iyisini ister. Tatli dilli bir es, kendi begenesinde guzel bir yuz, saglikli vucut, egitim, guzel bir meslek, ahlak. Yani bu kiz o genc yasta kusurlu birisimi ki 35 yasinda adamla ezik bi sekilde evlensin. Heleki adam evlenmek icin evleniyor, ilgi alaka ask sifir. Davul bile dengi dengine. Ben 29 yadindayim ben evlenirim 35 yasinda adamla ama bu kiz gencecik eger bir Fiziksel kusuru yoksa, baskici ailede iskence gormuyorsa, meslegide var ustelik niye boyle bir adamla evlensin. Daha iyileri cikar karsina.

Herkesin kapasitesi bir yere kadar. Insan kendini bilir yani, fiziki , manevi pek bir ozelligin yoktur, isin, egitimin yoktur fazla secme sansin olmaz artik evde kalmamak icin standartlari dusurursun. Fakat donanimli biriysrn azina kanaat niye?

Arkadaşlar 165 boyundayım 51 kilodayım ve kendimi her konuda beğenirim ayrıca çok güzel bi mesleğim de var yani bu konularda kendimle ilgili bi sorunum yok ... onu da fiziksel olarak beğeniyorum derdim işin duygu tarafı sonradan pişman olmak istemiyorum ama yorumların çoğu olumsuz kafam iyice karıştı

Iyiki de karıştı bence.nereden baksan olumsuz olacak bu evliliğin sonuçları gibi görünüyor. Sen seviyorsun o yüzden tarafsız goremiyorsun çevrende uyaran varsa dikkate al bence.

Zıt kutuplar her zaman birbirini çeker. Biz burda cok yasanmis hikaye gorduk seninkine brnzer. Hep sonu hüsran...
Sen civil civilken o dalgalanmista durulmus... Sen cıtırken o kartlasmis. Ne ilgi alaka,ne tukulu bir aşk yasiyorsun göründüğü kadariyla.
Birak bu gereksiz bagliligi. Sen baglanmissin vaz gecmek zor geliyor.
İlerde cok pisman olmaktansa simdi biraz üzülür unutursun :)
Sana abla tavsiyesi veriyoruz biraz kulak vermen yararina olacaktir,saglicakla kal :)

Tek istediğim ilerde pişman olmamak bütün mesajları okudum inşallah sağlıklı bi karar vericcem

benzer bir durumda oldugumuz icin bir seyler yazmak istedim. Ben 26 o 34 yasinda. Aramizdaki yas farkini ben cogu zaman unutuyorum bile. O benden enerjiktir. Bu sanirim yasla degil yasam tarziylada ilgili. Yalniz benim karsimdaki insan seninki gibi ilgisiz degil. Aramizdaki 8 yas var evet bu gercekten cok fazla. O zaten en cokta ailemin karsi cikma olasaligindan korkuyor sanirim. Bazen diyor benim zamanim yok diye ben diyorum en erken iki yil sonra evlilik düsünebilirim diye. O da hep korkuyor baban ailen sorun eder diye. Birde bu aci var. Oldu diyelim ailen nasil bir tepki verir.

Ailem ilk başta duyduğunda hemen tamam olsun tabiki demez ama karakterini beğenmeleri gerek o konuda içlerine sinmeli ki sorun zaten beni mutlu edip etmiyeceği

Ailem ilk başta duyduğunda hemen tamam olsun tabiki demez ama karakterini beğenmeleri gerek o konuda içlerine sinmeli ki sorun zaten beni mutlu edip etmiyeceği

anladim canim sen yinede cok cok iyi düsün. Karsindaki insan sana deger vercek sevip sayacak birimi yoksa sirf evlilik icinmi evlenmek istiyor anlamak o kadarda güc degil. Sirf evlilik icin yaninda olacaksa arkadaslarin dedigi gibi yol ver yasin gercekten cok genc. Böyle cok üzülür birseyler hpe icinde ukde kalir baskalarina özenirsin.

Neden hep böyle heyecanlar peşinde olmaya meraklısınız anlamış değilim.Yaşıtlarınıza kıran mı girdi ? Hayırdır.3-5 yaş tamam ama çok var aranızda.Bir kere hayata bakışınız bile farklıyken heyecanını sorgulamak abes...

Yol ver gitsin kardeşim, ne işin var 12 yaş farklı adamla. Erkek kıtlığı mı var oralarda? Bu işin sonrası da var. Yakma kendini. Yaşın genç, daha kimler çıkar kimler. Başka yere tayin olursun, ortam değiştirirsin, mutlaka yeni yüzler seni bulacaktır.

Ne alakası var yaş büyük olunca çocuk için mi denir, küçük olsa faydalanmak mı istiyor denir... benim nişanlım 36 yaşında ben 26 benimle çocuk içinmi evlenmek istiyor yani? gerçi biz çok mutluyuz 3 senedir aşk da var aramızda vs.. vs..

sizde aşk tam olarak yok mu aranızda? yani mantık evliliği gibi birşey mi istiyor?

Hayır yok bazı şeylerden vazgeçmiş benim bi şeyleri canlandırmam gerek onu da çok zor imkansız olarak görüyorum senin adına sevindim

Hayır yok bazı şeylerden vazgeçmiş benim bi şeyleri canlandırmam gerek onu da çok zor imkansız olarak görüyorum senin adına sevindim

Hmm anladım.. inşallah tekrar o heyecanını sen geri getirebilirsin. Bol şanslar.... :)

KiziN durumu nerdee seninki nerde ayrica sen 23 yasinda degil 26 yasindasin ve bu kiz diyorki ben daha once pek kimseyle gorusmedim ask heyecan istiyorum adamsa durgunlaşmis artik kendinizle kiyaslayip konusmayin hemen 30u gecmisse bile oyle olmaz diye kural yok sonucta cogu oylede olabiliyor diger cevabinizdada icindekileri yeniden hrekete gecirebilirsin ins gibisinden konumussunuz gencecik kiz 35 yasinda adamin duygularini yeniden canlandirmaya niye ugrassin yasitlariyla doludizgin yasayabilecegi asklar yerine ? Bence kendi istekleri dogrultusunda yonelimlerde bulunmali nedense konu icinde uyelerden bazisi kendinden kucuk bi parca bulsa ammann bizimde oyle cok guzel dene ugraş yada yok iste benimde boyle oldu oyle bisey yok diye hemen kendileriyle bir tutuyorlar oysa sartlar beklentiler cok farkli olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…