30unu geçmiş erkek heyecanını kaybetmiş, çocuk için mi evlenmek ister

benim anlamadığım şey olgun mu seviyosun? yani 23 nereee 35 nere, seninle akranız sevgilim benle yaşıt ve çılgın atıyoruz amerikan filmlerindeki gibi tam aşkı yaşayacağın gülüp eğleneceğin yaşlarda kendini bu adama bağlama, orta yaşlı insanlar bize göre değil. eşinle beraber yaşlan...

çok güzel anlatmışsınız ben de bunu düşünüyodum, yaşanmışlıkları olmuş ve en sonuncusu çok kötü sonuçlanmış ondan soğuk bu konulara ama ben de bunları yaşamak istiyorum , çok fazla hoşlanıyorum hatta çok da mutlu oluyorum onunlayken bazen benden enerjik olduğunu düşünüyorum

Ne işin var 35 yaşında adamla (bence)...

Yaşla ilgisi yok 50 yasinda yasam enerjisiyle dolu cıvıl cıvıl insanlar var bazisi da genc yasta emekli modundalar. Gerci ne desek bos daha ciddiyet yok diye ses cikarmiyorum diyorsun. Belliki senin derdinde evlenmek ses cikarms tam uyusuyorsunuz.

12 yaş var arada çok fazla... En Çok 6 yaş olmalı.. Monoton bi hayat yaşarsın ev işi temizlik kocana görev böyle, böyle gider... Daha yaşın çok genç hayatını zindan etme. Ne İstediğini bilmen çok önemli. Al karşına konuş isteklerini,beklentilerini söyle.. İşine gelmiyorsada yol ver.. Şuan Sevmeye sevilmeye ilgiye muhtaçsın... Odun gibi adamla ömür geçmez...

Herkez aynı olmuyor tabi bir çoğu
Dediğiniz gibi ama bu Sorumluluğu
Göze Alıp yapabilecekse aradaki yaş farkına takılmamalı tabi çok iyi düşünmeli

Başlıktaki soruya cevabım hayır. 30lu yaşlar henüz kişiliğin yeni yeni oturduğu, heyecanın tavan yaptığı yıllar. Çocuk için evlenmek istemez o yaşlarda erkekler. Seviyorsa, istiyorsa evlenir.

Anlattığın duruma yorumum, evet bu adam heyecanını kaybetmiş, ya da hiç bulamamış bile olabilir. 35 yaşında bir adam bir ilişkide nasıl davranması gerektiğini bilmelidir. O yüzden yaşı büyük adamlarla evlenenler mutlu olurlar genelde. Ama sen bu adamla evlenirsen mutsuz olacaksın. Evliliğin oturmasını bile önemsemeyip hemen çocuk isteyen adam evlilikte mutsuz edecek adamdır. Normal insanlar en başta eşle olan mutluluğu önemser, çocukla gelen mutluluk ancak ondan sonra düşünülür.

Memur derken tam olarak yaptigi is ne yani?

türkiye istatistik kurumundaymış, yaş soruyomuş kapı kapı dolaşıp, çok yoğunmuş o yüzden.

Uzatmayın bence, ilişkide bir hafta aramamak normaldir bazı şartlarda ama gittiğiniz uzak yerde habersiz ve ilgisiz bırakılacaksanız ve beklentiler konusundaki bu kadar farklılık daha büyük sorunlara gebe. Bir kere kabullendikten sonra ama zamanında böyle demiyordun laflarını işitmek istemezsiniz. Onun zamanı geldi derken kastettikleriyle sizinkinin birbirini tutması çok zor.

o seni duygusal anlamda tatmin edemez...

Herkez aynı olmuyor tabi bir çoğu
Dediğiniz gibi ama bu Sorumluluğu
Göze Alıp yapabilecekse aradaki yaş farkına takılmamalı tabi çok iyi düşünmeli
Benim amcamla yengemin arasında 15 yaş fark var... Yengem bidaha dünyaya gelirsem keskinlikle,evlenmem diyor... Gördüklerim ve anlattıkları hep aynı malesef

Bu erkek sana uygun değil

sende evde kalmış değilsin yaşlarınız bile uymuyor ,

30 yaşındaki erkeğin çok takıntıları vardır ,rahat olamaz

bence daha genç birini bul ,bir defa romantik değil hemen evlenmek istiyormuş hemen çocuk olacakmış olur ,olur hemen sipariş versin , seni epeyde yıpratır uzakdur bunlardan

Benim amcamla yengemin arasında 15 yaş fark var... Yengem bidaha dünyaya gelirsem keskinlikle,evlenmem diyor... Gördüklerim ve anlattıkları hep aynı malesef
Benim eşimle yengemizle eşinin arasındaki yaş farkından daha çok
Ama yine olsa yine evlenirim eşimle
Tabi herkez aynı olucak diye birşey
Yok.ne bileyim karar vermek için
Çoooook düşünmek gerekli

Heyecan kalmamış adamda, en gencsin yaş farkınız çok fazla,üstelik aramıyor,adamın yaşı çok büyük değil ama ruhu geçmiş.Bu evlilik olursa senin sorunla olur adamın umrunda değilsin canım haftda birkez aramasindan belli.
Kendi başını yakma seven insan hoslanan erkek hep arar ,sorar yanında olmak ister. Seçim senin.......

kisa net aramiyor ilgilenmiyor önemsemiyorsa sizi sevmiyor
sizinle birsey düsünmüyor

35 yasindaki adam tabiki evlilik düsünecek artik
yas 40 a dayanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…