- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi cobanyildiziii
-
çok güzel anlatmışsınız ben de bunu düşünüyodum, yaşanmışlıkları olmuş ve en sonuncusu çok kötü sonuçlanmış ondan soğuk bu konulara ama ben de bunları yaşamak istiyorum , çok fazla hoşlanıyorum hatta çok da mutlu oluyorum onunlayken bazen benden enerjik olduğunu düşünüyorumBelli bir yaştan sonra yaşanan doygunluk sebebiyle, insanın hayatında öncelikler değişebiliyor. Ya da bazı kötü deneyimler sonucu insan bazı kavramlardan uzaklaşabiliyor. Gözleri kör eden bir aşkın hüsranla sonuçlanması sonucu, insan "bundan sonra sevgi ve saygı istiyorum, gördük işte aşk sadece insanı üzüyor" diyebilir. Sizin hayat tecrübeniz yada ilişki tecrübeniz henüz bunu anlayacak kıvamda değil, beklentileriniz farklı. Benim kuzenim de zamanında kendisi 23 yaşındayken 10 yaş büyük birisiyle evlendi. Maalesef sonu hüsran oldu. O elele dolaşmak, kahkahalar atmak, romantik jestler beklerken, eşi daha durgun bir aile hayatı, çoluk çocuk hayali kuruyordu. Bu sevgisizlik değildi belki ama, ilişkiden beklentiler, gelecekten beklentiler ve de gelecek hayalleri farklı olunca devam ettirmek zor oluyor. Eğer duygularınız çok yoğun değil ise, bazı şeylerden feragat ederim diyorsanız devam edin; yok bende bazı duyguları yaşamak istiyorum istiyorsanız daha uzamadan bitirin bence.
Ne işin var 35 yaşında adamla (bence)...yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım
bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum
diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.
1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..
ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
Herkez aynı olmuyor tabi bir çoğu12 yaş var arada çok fazla... En Çok 6 yaş olmalı.. Monoton bi hayat yaşarsın ev işi temizlik kocana görev böyle, böyle gider... Daha yaşın çok genç hayatını zindan etme. Ne İstediğini bilmen çok önemli. Al karşına konuş isteklerini,beklentilerini söyle.. İşine gelmiyorsada yol ver.. Şuan Sevmeye sevilmeye ilgiye muhtaçsın... Odun gibi adamla ömür geçmez...
Başlıktaki soruya cevabım hayır. 30lu yaşlar henüz kişiliğin yeni yeni oturduğu, heyecanın tavan yaptığı yıllar. Çocuk için evlenmek istemez o yaşlarda erkekler. Seviyorsa, istiyorsa evlenir.yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım
bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum
diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.
1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..
ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
Memur derken tam olarak yaptigi is ne yani?
yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım
Benim amcamla yengemin arasında 15 yaş fark var... Yengem bidaha dünyaya gelirsem keskinlikle,evlenmem diyor... Gördüklerim ve anlattıkları hep aynı malesefHerkez aynı olmuyor tabi bir çoğu
Dediğiniz gibi ama bu Sorumluluğu
Göze Alıp yapabilecekse aradaki yaş farkına takılmamalı tabi çok iyi düşünmeli
ben de en çok bunu istiyorum değer görmk istiyorum eğer duygusal olarak tatmin olsam fiziksel olarak ilerde sorun yapıcağımı sanmıyorum mutlu olursam gözüm bişey görmez ama ondan şüphem varo seni duygusal anlamda tatmin edemez...
fiziksel duygusal sorunlar mı var dıBenim amcamla yengemin arasında 15 yaş fark var... Yengem bidaha dünyaya gelirsem keskinlikle,evlenmem diyor... Gördüklerim ve anlattıkları hep aynı malesef
Benim eşimle yengemizle eşinin arasındaki yaş farkından daha çokBenim amcamla yengemin arasında 15 yaş fark var... Yengem bidaha dünyaya gelirsem keskinlikle,evlenmem diyor... Gördüklerim ve anlattıkları hep aynı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?