- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi cobanyildiziii
KiziN durumu nerdee seninki nerde ayrica sen 23 yasinda degil 26 yasindasin ve bu kiz diyorki ben daha once pek kimseyle gorusmedim ask heyecan istiyorum adamsa durgunlaşmis artik kendinizle kiyaslayip konusmayin hemen 30u gecmisse bile oyle olmaz diye kural yok sonucta cogu oylede olabiliyor diger cevabinizdada icindekileri yeniden hrekete gecirebilirsin ins gibisinden konumussunuz gencecik kiz 35 yasinda adamin duygularini yeniden canlandirmaya niye ugrassin yasitlariyla doludizgin yasayabilecegi asklar yerine ? Bence kendi istekleri dogrultusunda yonelimlerde bulunmali nedense konu icinde uyelerden bazisi kendinden kucuk bi parca bulsa ammann bizimde oyle cok guzel dene ugraş yada yok iste benimde boyle oldu oyle bisey yok diye hemen kendileriyle bir tutuyorlar oysa sartlar beklentiler cok farkli olabiliyor
Şöyle söyliyim genelde yaşıtlarının farklı beklentileri oluyor çünkü... sonra üzülüyorlar buraya konu açıyorlar bekaretim, hamilemiyim vs.. diye. Ben gerçekten hem kızıyorum bunlara sonra hem de üzülüyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın onun için demiyorum ama 26 yaşında ve kendisiyle yaşıt olan erkekler gerçekten pek evliliğe yanaşmıyor,hepsinin niyeti faydalanmak. Hepsi demek doğru olmasa da çoğu kişi öyle maalesef.. neyse kiminle hayırlısı olacaksa onunla olsun arkadaşım... boşuna da harap etme kendini bazı insanlara ağzınla kuş tutsan gene olmaz gene olmaz...