• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30unu geçmiş erkek heyecanını kaybetmiş, çocuk için mi evlenmek ister

KiziN durumu nerdee seninki nerde ayrica sen 23 yasinda degil 26 yasindasin ve bu kiz diyorki ben daha once pek kimseyle gorusmedim ask heyecan istiyorum adamsa durgunlaşmis artik kendinizle kiyaslayip konusmayin hemen 30u gecmisse bile oyle olmaz diye kural yok sonucta cogu oylede olabiliyor diger cevabinizdada icindekileri yeniden hrekete gecirebilirsin ins gibisinden konumussunuz gencecik kiz 35 yasinda adamin duygularini yeniden canlandirmaya niye ugrassin yasitlariyla doludizgin yasayabilecegi asklar yerine ? Bence kendi istekleri dogrultusunda yonelimlerde bulunmali nedense konu icinde uyelerden bazisi kendinden kucuk bi parca bulsa ammann bizimde oyle cok guzel dene ugraş yada yok iste benimde boyle oldu oyle bisey yok diye hemen kendileriyle bir tutuyorlar oysa sartlar beklentiler cok farkli olabiliyor

Şöyle söyliyim genelde yaşıtlarının farklı beklentileri oluyor çünkü... sonra üzülüyorlar buraya konu açıyorlar bekaretim, hamilemiyim vs.. diye. Ben gerçekten hem kızıyorum bunlara sonra hem de üzülüyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın onun için demiyorum ama 26 yaşında ve kendisiyle yaşıt olan erkekler gerçekten pek evliliğe yanaşmıyor,hepsinin niyeti faydalanmak. Hepsi demek doğru olmasa da çoğu kişi öyle maalesef.. neyse kiminle hayırlısı olacaksa onunla olsun arkadaşım... boşuna da harap etme kendini bazı insanlara ağzınla kuş tutsan gene olmaz gene olmaz...

Şöyle söyliyim genelde yaşıtlarının farklı beklentileri oluyor çünkü... sonra üzülüyorlar buraya konu açıyorlar bekaretim, hamilemiyim vs.. diye. Ben gerçekten hem kızıyorum bunlara sonra hem de üzülüyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın onun için demiyorum ama 26 yaşında ve kendisiyle yaşıt olan erkekler gerçekten pek evliliğe yanaşmıyor,hepsinin niyeti faydalanmak. Hepsi demek doğru olmasa da çoğu kişi öyle maalesef.. neyse kiminle hayırlısı olacaksa onunla olsun arkadaşım... boşuna da harap etme kendini bazı insanlara ağzınla kuş tutsan gene olmaz gene olmaz...
Evlilik niyetinde olan her gec bayan 30yas ustu erkeklere mi yonelmeli yani ? Ayrica kimse kimsenin bekaretini zorla almiyor birliktelerken oh oluyor sonrada her sevisen erkek evlenecekmiş gibi beni kandirdi diye magdurumda magdurum oluyor arkasinda duramayacagi islere kalkismassa kimse sorun olmaz kusura bakmayin evlenmeye yanasan 30 yaş alti erkeklerde var bende cikip bir suru ornek gosterebilirim

Evlilik niyetinde olan her gec bayan 30yas ustu erkeklere mi yonelmeli yani ? Ayrica kimse kimsenin bekaretini zorla almiyor birliktelerken oh oluyor sonrada her sevisen erkek evlenecekmiş gibi beni kandirdi diye magdurumda magdurum oluyor arkasinda duramayacagi islere kalkismassa kimse sorun olmaz kusura bakmayin evlenmeye yanasan 30 yaş alti erkeklerde var bende cikip bir suru ornek gosterebilirim

Ben ne dersem diyim siz nasılsa gene çatacaksınız bana... ben her 30 yaş altının niyeti öyle demedim. Genelde çoğu öyle oluyor dedim. Evlenmeye yanaşmıyolar korkuyorlar... benim gördüklerim kadarıyla öyle. Elbette 20 yaşında evlenen erkek de var yani... ama sonuç? 30 yaşında hoop ayrılık. Kimileri 30una bile gelmeden hatta... Ben sürekli yanlış anlaşılıyorum sanırım neyse daha da bişey yazmıcam en iyisi..

yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım

bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum

diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.

1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..

ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
Bence kafana uymuyorsa,isteklerin ve beklentin onun zıttıysa uzatma.Aada da yaş farkı var.

12 yaş farkı çok fazla bence. Sen onun yaşına gelince o 47 yaşında olacak düşünsene? Yaşıtın olan biriyle her şeyi beraber yaşarsınız, tüm heyecanları...

Back
X